Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Петканов въоръжил Вежди като борец с тероризма
Добави мнение   Мнения:3 1
iamada
26 Юли 2003 01:14
Мнения: 1
От: Bulgaria
Властта опианява се казва в една наша поговорка.Вежди Рашидов е добър скулптор, но реши да експериментира в политиката, и като такъв в качеството на общински съветник счупи носът на полицай.Което говори че като властимащ
не е много добър.Какво толкова е станало го защитиха негови приятели и съмишленици, един нос.Да но носът е на служител на реда и този служител тогава си беше на работното място и си изпълняваше задълженията.Но това няма значение, все пак Вежди Рашидов му го е счупил, не е някой обикновен гражданин, който ако си беше позволил такава волност мямаше да се отърве толкова лесно че и нещо счупено можеше да получи от колегите на полицаят които не толерират враждебно отношение към себе си или към колега.Но това е общински съветник, значи може.И загрижени за него да не хаби следващият път нерви, псувни и сили да се боксира го награждават с пистолет.И то тези на които колегата им пострада, това вече е сигнал към всички които за в бъдеще ще се опитат да оспорват "правата" на Вежди:милост няма да има вече има куршум.Та ПАЗЕТЕ СЕ ПОЛИЦАИ.
donangel
26 Юли 2003 08:20
Мнения: 571
От: Bulgaria
С потрес слушах горкият министър как се опитваше да носи от 9 кладенеца вода, само и само да отговори логично на поставеният му въпрос. И естествено - не успя да намери такива доводи. Той ис измисли една теза (това за тероризма наистина будеше недоумение) и не я пусна по време на целият отговор. Няма значение изясняващите въпроси, той наш Петканчо едно си знае - едно си бае .
Положението е изключително смешно и жалко:
* Веждито - награден с пищов, щото разбил носът на полицай.
* Да се готви Камен Влахът, че при него положението е по-тежко (има по-сериозна телесна повреда полицаят). Сигурно него поне с лека картечница ще го наградят за това.
А като си помисли човек - и двамата са за затвор след подобно деяние. Особено Камен...
Anonimen100
27 Юли 2003 00:27
Мнения: 204
От: USA
Не за пръв път постъпка на български политик буди недоумение.

Patilanec
Добави мнение   Мнения:3 1