Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бунт срещу униформи в русенска гимназия
Добави мнение   Мнения:4 1
X-TEEN
22 Сеп 2003 22:44
Мнения: 947
От: Spain
Ако има почитатели на "носенето на униформи, чиято цена е половината от средната месечна заплата (и задължаването на родителите да я платът)" да посочат такъв пример в друга страна.
Po-informiran
23 Сеп 2003 15:38
Мнения: 1
От: Bulgaria
Първо, цените са наполовина от посочените. Второ, униформите са много стилни и моделът се одобрява от учениците. В това училище преобладаващо учат деца на състоятелни родители, за които не е проблем да дадат 50 лв. за цяла година. А ръководството на училището просто проявява себеотрицание и се опитва да възвърне някогашния престиж на гимназията. И е много некрасиво хубавите опити да се опорачават с такива кратки статии, стремящи се към сензации без особено задълбочена информация от кухнята на събитията. А решението не е взето еднолично, а от училищен съвет и от училищното настоятелство.
glupak_
23 Сеп 2003 16:46
Мнения: 454
От: Bulgaria
Ах, на тати лигавите деца, а на децата инфантилните родители... Ето така се задръстват още повече отношенията родител - училище
Europa
24 Сеп 2003 11:28
Мнения: 1
От: Bulgaria
Ако авторът има доблест, нека каже как детенцето му е влязло в русенската елитна Английска гимназия! За да ви спестя чакането и любопитството - с бележка от лекарска комисия. Дори не се е явявало на приемен изпит!!!! ЗАЩО??!!! Другите могат, а неговото чедо - не!
Добави мнение   Мнения:4 1