Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Георги Коритаров: Целта на едно предаване не е да накара госта да се ч
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:175 Страница 1 от 9 1 2 3 Следваща »
Драг зрител
10 Окт 2003 21:11
Мнения: 0
От: Bulgaria
Леле къв нещастник е този! Не отговаря на нито един въпрос конкретно и от километри си личи че е абсолютно куха лейка! Повече от очевидно е, че предпочита да кани в студиото си глупави и суетни политици, с които да се гаври - като че ли това изисква кой знае какъв интелект. На такива като Костов или пък Надка се мазни по най-отвратителен начин. Въобще, един голям надут балон е тоя.
Ушопляс
10 Окт 2003 21:49
Мнения: 168
От: Bulgaria
"За първи път от незапомнено дълги десетилетия България получава шанса да бъде интегрирана в модерната евроатлантическа общност на принципа на споделени ценности, а не според зависимост на по-слабия пред по-силния".!!!???!!!???

Ти откъде си бе момче? Що говориш глупости? Жалко, че не съм ти гледал предаването за да мога да взема по-конкретна позиция, но от това дето го пишеш някак не си личи да си носител на идеалите, за които говориш?! Що ли е така, питам се? Но казал е Алеко- Пази Боже...
Путин
10 Окт 2003 21:57
Мнения: 85
От: Russia
Да почему же такая острая реакция
Старается человек
Нашел роБоту и платят
Как умеет, за то и платят
Но все же странно
Зачем так разговорился - тут же уметь надо
А не умеет...говорить по-человечески
Пясъчко
10 Окт 2003 22:04
Мнения: 83
От: Bulgaria
Никога няма да забравя кървавия разговор на Г-н Коритаров със Славчо Христов - първи и май единствен в българския ефир. /По Костово време, хем!/ Разби го! Искам да кажа, Коритаров направи Славчо на гъзе и коприва!

...След което замълча за дълго.

Кая се, чак сега се сещам, а можех да го попитам /Коритаров, де, не Славчо/, докато имах възможност - сам ли СЕ млъкна тогава?

Редактирано от - Пясъчко на 10/10/2003 г/ 22:06:41

Путин
10 Окт 2003 22:08
Мнения: 85
От: Russia
Скажу честно, по опыту знаю
Сам замолчал
Просто перепутал, спросил не того, кого надо и ответы получил, не какие надо

Редактирано от - Путин на 10/10/2003 г/ 22:09:06

Мирилайлай
10 Окт 2003 22:25
Мнения: 52
От: Bulgaria
Абе какво има да се учудваме. В един вестник, в който мнения дават екземпляри като Явор Дачков а пишурки като Стойкова, Стойнев и Цеков ни открехват за политическата ситуация, защо да не се направи малко евала и на титан на мисълта като Коритаров? Такова изданието, такива интервюираните, такива им и възторжените /по/читатели. От мен наздраве, сипвам си едно малко и се отдавам на по-приятни четива и занимания!
Пясъчко
10 Окт 2003 22:35
Мнения: 83
От: Bulgaria
Ти кво предлагаш, Мирилайлай?
Нов вестник ли?
Нова ли действителност?
Иили Ян Бибиян на кучето у онуй?
raven707bg
10 Окт 2003 22:35
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
Да, бе, да... Прави го точно на глупаци...
Коритото е софт версия на Дачкофф...
Drug
11 Окт 2003 00:06
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Drug
Tim
11 Окт 2003 00:06
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Коритаров определено е от типа хора без които отечественофронтовщината не може и точно това я прави толкова антиинтелектуална и отблъскваща!
За тия, които не разборат какво е отечественофронтовщина да поясня:
ДЕМАГОГИЯ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА В БЕЗРЕЗЕРВНА СЛУЖБА НА МОМЕНТНИЯ ГОЛЯМ БРАТ!
American bastard!
11 Окт 2003 00:10
Мнения: 720
От: Tonga
Господин Коритаров помниш изказванията на Живков относно "намеса във вътрешните работи" от преди повече 14, но не помниш вчерашния брой на вестника, където беше цитиран посланикът на Германия да казва, че не може да дава становище по казуса "Бриго Аспарухов", тъй като това ще бъде намеса във вътрешните работи на България.
Много избирателна памет има “агент Альоша” - allias Георги Коритаров, много бързо си забравил и агентурното си ДС минало, но архивите и водещите офицери добре те помнят!Постъпване то ти в РСЕ през 1992 година е равносилно на откриване на сергия на последния ден на панаира. Сега работиш за жълти стотинки спрямо това, което получават журналистите в Прага, да не говорим за славните времена в Мюнхен. Не може покойната Румяна Узунова (дето я затъкна рака) да не ти е казала, че е получавала по DM 10 000 месечно и че редакторите бяха на DM 15 000. Трябва да си много тъп, за да не си разбрал, че РСЕ постепенно закрива предаванията си за бившите соц страни за сметка на откриването на нови, насочени към целите на външната политика на държавния департамент. Учи арабски, персийски, пашту и т.н. защото с тъпия сърбохърватски си за никъде. Когато те назначиха целта беше бившата Югославия и вече не си актуален. Иначе си усвоил “демократичния” новоговор и с комсомолски плам го артикулираш, но това не те прави нищо повече от обикновена слуга на лъжата.
Парадоксално е, но всичките отрепки дето сте на яслата на РСЕ режете клона на който седите! Какво да се прави? Тъжна е съдбата на проситутката от информационния аутобан!
Nebol
11 Окт 2003 01:16
Мнения: 1,671
От: United States
Самоуверен и арогантен. С робска психика. Теманета пред Костов. Шамар на слабия. Схванал е, че трябва да е различен, не разбрал как. Човек който не се колебае - значи и неинтелигентен. Прав - като флейта. Без достойнство е - няма сила да признае, че може да е сбъркал... Е, стига му толкоз време...
Prespapier
11 Окт 2003 01:58
Мнения: 105
От: Bulgaria
Изглежда, целта на предаванията на г-н Коритаров е водещият да се почувства глупак... Или това не е цел, а така си се получава от само себе си?
Чичо Фичо
11 Окт 2003 02:14
Мнения: 24,838
От: United States
Познавам г. Коритаров само от интервютата му по радиото, печатани в Медиапул, и впечатленията ми от него са отлични. Това е човек, който умее да задава въпроси! Чета го с удоволствие и често съм го казвал тук. Мислех, че е по-млад и се учудих, че е завършил още през 1985. Не познавам цялостно възгледите му за кризата в СДС, но от това, което казва тук, нямам впечатление, че плонжира на Костов - дори по-скоро обратното. Както се знае, не ме е и грижа толкова за обединението на "десните", колкото за обединението на силите на промяната.
*
Без да го познавам, съдейки само по проявения от него характер, не допускам, че г. Коритаров може да има компрометиращи връзки с ДС отпреди десети и мисля, че написаното по-горе за него е клевета. Ако не е - моля лицето, което е написало въпросния постинг, да ми даде доказателства по мейла. Ако това не стане в разумен срок (24 часа), го обявявам официално за клеветник и ще се обърна към редакцията с молба за отстраняването му от този честен форум завинаги. Благодаря.
Теодора
11 Окт 2003 04:01
Мнения: 7
От: Bulgaria
Моите впечатления от г-н Коритаров са само от публикациите му в "Медиапоол". И го чета само, за да се ориентирам какво е мнението на ония, които ограбиха и досъсипаха посткомунистически и без това разорената ни държава. Човек арогантно циничен, на когото повече му отива да стане следовател в Либия, в Иран, в Северна Корея или в подобна на изброените държава, отколкото да е журналист в България.
Човек, влюбен в себе си, излъчващ негативни послания към обикновените хора.
Такива като него са вредни за българското пространство. Изобщо медиите в България като че ли са щабове на дявола. И като че ли там са събрани само хора с черни мозъци.
--------------------------------------------
Ето и неговият събрат размаха в братска подкрепа (нали са излюпени и двамата в синя полог?!) заплашително пръст - и той е от тези дето всичко знае, по всички въпроси има категорично мнение и "не е член на СДС", но е "само" върл пддръжник на сините политикани:
"... моля лицето (Tim), което е написало въпросния постинг, да ми даде доказателства по мейла. Ако това не стане в разумен срок (24 часа), го обявявам официално за клеветник и ще се обърна към редакцията с молба за отстраняването му от този честен форум завинаги. Благодаря."
--------------------------------------------
А кой сте вие, чичо Фичо, та ще задължавате някого да ви дава отчет?
Двамата с Кориторов имате един стил: Сталинско-Наполеоновски, но...


Теодора
Чичо Фичо
11 Окт 2003 04:21
Мнения: 24,838
От: United States
Човек на честта. Ако живеехме в друго време и място, бих го извикал тутакси на дуел, ако не ми представеше доказателствата. Достатъчно съм страдал от клеветници, за да ги търпя и виртуално и на чужд гръб. Cheers.
paragraph39
11 Окт 2003 07:04
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
AMERICAN BASTARD,
Браво !
ЧИЧО ФИЧО, само ЛИЧНО оклеветеният може да търси съдене на клеветника!!! Или ако имаш пълномощия да го представляваш /в случай, че той е недееспособен- малолетен, поставен под запрещение и т.н./.
"Резервен вариант" е, ако и ти се чувстваш лично оклеветен!
Чичо Фичо
11 Окт 2003 07:11
Мнения: 24,838
От: United States
Параграфе, благодаря ти за юридическото разяснение и особено за палеца - обичам, когато ви изложа а ла натюр
Нели
11 Окт 2003 07:25
Мнения: 5,661
От: United States
Не съм гледала предаването на г-н Коритаров с гост Лучано, но ако бях на негово място щях да процедирам с подобни гости точно по този начин. Лично аз разбирам донякъде повода на Симеон да назначи Лучано за министър - все си е друго поне един в правителството да разделя нивото ти на образование. Но Коритаров е абсолютно прав, че когато се опре до политически пост ние трябва да разберем какви са политическите възгледи на претендента. В конкретня случай той е доказал на всички, че човекът пред него... няма такива, че той с лекота се съгласява на всички реплики и е готов да каже куп нелепости вместо простичкото - г-н Коритаров, нямам мнение по този въпрос. Не защото е лош или глупав, а защото просто не става за тези неща. Хубаво е хората да имат реална представа какво могат и какво не, и да стоят с достойство на местата си. Представете си Лучано в ролята на кмет да отговаря така 'мъдро' и на много по-съдбоносни за България въпроси. Някой да си спомня фразата от 'Двойника' - 'изчисли с точност до 100 000 колко ще струва твоето 'ме уи' на българската държава...' ? Та и с Лучана така.
*
Симеон внесе в българскя политически живот голяма доза водевилност и несериозност - обгради се със сладкари, моделки и прочия сламени фигури. Може би това е плод на лош консултански модел - казали са му някъде, и някоха, че в България, подобно на банановите републики, е достатъчно да се обградиш с моми от сцената и подиума, и с момци от кухнята, за да си несменяем любимец на публиката. Напълно погрешно. Всички ние знаем, че България е пълна с добре образовани, но скептични и неоптимистични хора, които с еднаква досада гледат на Лучано и Надежда. Тях можеш поне от части да спечелиш с искреност, s много искреност. И с ум, разбира се.
*
Браво г-н Коритаров, харесвате ми.

paragraph39
11 Окт 2003 07:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ЧИЧО ФИЧО,
В грешка си!
Палецът и "Браво"-то ми е за AMERICAN BASTARD !!!
За теб е юридическото "пояснение" !!! Но не е задължително да го приемеш!
Бъди жив и здрав!
Нели
11 Окт 2003 08:10
Мнения: 5,661
От: United States
Точно това ти каза Фичо, цитирам : "особено за палеца - обичам, когато ви изложа а ла натюр". Мисля, че е твърде ясно за всеки четящ , че има предвид странното ти съгласие с червени букви в началото на втората страница. И аз обичам натюра - без прикритието на многото (стандартни) знака да разбираме мислите ти.
Добави мнение   Мнения:175 Страница 1 от 9 1 2 3 Следваща »