Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Националите само с един в нападение
Добави мнение   Мнения:18 1
ISDN
10 Окт 2003 23:34
Мнения: 93
От: Kuwait
Не мога да разбера дали журналистите пускат мъгла около състава, или Марков. На едно място Велизар е титуляр, на друго - Зоран. Пеев играе ту в халфовата линия, ту като ляв (!) нападател. Десен бек тука е Кръстев, на друго място - Дани. СЕГА пък и вратаря не е ясен... Май-май Пената си е говорил с Марков. Няма значение - за довечера - УСПЕХ МОМЧЕТА!
717
11 Окт 2003 00:26
Мнения: 845
От: Bulgaria
ot sega useshtam kak sladko shte si pijvam birata v edno harvatkso zavedenie taq ve4er
bgshow
11 Окт 2003 00:40
Мнения: 64
От: Bulgaria
Няма голямо значение кой ще е на вратарският пост. Най важното е да си пием спокойно бирата и да не ни пука кой ще ни се сърди - белгийци или хървати! Победа и пак победа!!!
BatJoro
11 Окт 2003 08:55
Мнения: 7,657
От: Bulgaria
Така ще изглеждат нашите в днешния мач:

Димитър Бербатов
Владо Манчев-Стилян Петров-Тодор Янчев-Д.Боримиров -Велизарий Димитров
Ивайло Петков-Предраг Пажин-Росен Кирилов-Елин Топузаков
Д.Иванков

----------------------------------------------------------------------------------------------І
На вратата – ДИванков. Здравков бе контузен до скоро а и е време Шарана да го смени на най-отговорния пост. Фози не е вечен и трябва да се мисли за достойна резерва, каквато е ДИванков. Митко , за разлика от останалите в отбора е в по-прилична форма и е един от играчите допринесли за 4-тото място. В следващите квалификации обаче ще е нужен още един вратар между Стоян Колев и Краси Петков.
В защитата “обичайните заподозрени”:
Отляво Ивайло Петков. Доскоро охулвания от всички вече е твърд титуляр.
В средата на отбраната са Пр.Пажин и Р.Кирилов. Ако се вЕрва на снимката последна стр.на ММач Аделина Кирилова и Наталия (на Пажо) ще са най-красивите фенки на Европейското.
Най-десен : ) ще е Ели Топузаков. Н.Кръстев не е готов за титуляр , липсва му опит а и Херо май-май не ги тренира много.
На Европейското а и в следващите квалификации за Световното 2006 П.М.ще разчита на Ил.Стоянов Л( , Кирил Котев (Локо Пд), Данчо Тодоров ЦСКА
Средната линия ще поеме тежката задача в тази среща. Затова ще разчитаме на опитните Стилян Петров и Дънди Боримиров и боеца Т.Янчев, от лява Гошко Пеев , отдясно летящият скакаУец Велизарий.
Синът на вятъра Владо Манчев е по-добре да стои резерва , защото е твърде мек в единоборствата а в този мач ще е твърде жежко. Същото важи и за Сакалиев.
За Европейското П.М.ще може да разчита на опитния Св.Петров, младата смяна Гъргоров от ЦСКА , Мартин Камбуров (Локо Пд) и Благо Георгиев (Славия).
Сам в атака, но напълно достатъчен ще е най-резултатният BG нападател Димитър Бербатов.
За Европейското в групата ще може включи Св.Тодоров ( Портсмут), Сашо Младенов ( Херта) и Герасим Заков ( В-Р)

Редактирано от - batJoro на 11/10/2003 г/ 09:00:55

Kara
11 Окт 2003 10:17
Мнения: 1,686
От: Bulgaria
Здравейте, форумци! Момчетата трябва да направят така, че да затворят устата на всички неверници! БЖ, не знам за какво си се морил. Ясно е, за европейското отиват всички с български паспорти които имат нещо общо със ЦСКА, като за наставник се връаща бащата на Сашо Младенов. Там играем трите мача в групата по формулата като =с= и приключваме достойно. Приятна събота и неделя на всички!
FileWalker
11 Окт 2003 11:05
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Резултата от мача на младежите (0:1 с гол в последните минути) за мен засилва подозрението, че днес ще паднем по подобен начин.


Така ще са намалени до минимум съмненията на УЕФА и белгийците. Ето, паднала е здрава битка, но с шанс в края домакините печелят.


А и хърватите не пасат трева - домакини са и ще използват това изцяло - съдии например. Нали в Брюксел преди месец така им отрязаха главата и Белгия си взе мача.
borislavG
11 Окт 2003 11:41
Мнения: 2,855
От: USA
Ще загубим днес харабийската и резултата няма значение, важно е че се класирахме.Само идеалисти като Карата си мислят че нашите ще се напънат за чест и тем подобни.
Едно допълнение за Жорето, забравил е Ибрахама Гай.
При тази защита Гай ще е нужен за Европейското, пък и няма да е първият чернокож в национала.Ако не се лъжа един от Столипиново преди време влизаше като резерва.Отделно сега е мода играчите да водят съпруги и приятелки на мачовете и Ели се чувства самотен, да сложат Ибрахама в неговата стая да го успокоява.
На всичко отгоре преди малко Пильо зае хиляда деветстотин и 14то място на "Сузука", тръгна като по вода днешният ден.
blue_forever
11 Окт 2003 12:59
Мнения: 39
От: Bulgaria
Той (чорбалара) си е прост по природа, независимо дали играе националният отбор или пфктупанравенсравенад винаги ще намери каква простотия да каже
statistic
11 Окт 2003 13:28
Мнения: 4,818
От: Brazil
Аз също предпочитам Д.Иванков да е на вратата. И още един Димитър Б. в атака. Ако сложат Здравков на вратата това е знак, че има уговорка. Ще се извиняват после с факта, че Здравков не се е възтановил, но му трябват официални мачове за да е готов за Португалия.
rage against the animals
11 Окт 2003 16:07
Мнения: 5,876
От: Burkina Faso (Upper
blue forever, специално за теб:
той (говедото) си е умен по природа. зависимо дали не играе независимо дали играе националният отбор или пфк.хиляда.деветстотин.и.четиринадесет.ад никога няма да намери каква умнотия да не премълчи.
.
и престани да генерализираш (Геренала, а? Геренал Гочето), щото лично на мен ми е писнало от умници като теб и някои от нас, които винаги обвиняват противниците си в недалновидна генетична мегаломанска простотия, която се определя само и единствено от клубните пристрастия. ОК?
ако не си ме разбрал ето пак с думи прости, като за теб де
затвори си смърдящата комплексарска устичка... и си изрежи ноктите, когато пишеш в този форум. това е свято място за хора с чувство за хумор, хора които обичат своите отбори и не мразят чак толкова много другите различни форумци, хора, които притежават чувство за стойност. интелектуален миризливец такъв
FileWalker
11 Окт 2003 21:19
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Важно е да не пуснат ранен гол нашите.


МАААААААайтап бе Уили! Видяхте ли каква дузпа би Бекъм?? То и Бадема не прави такова шоу. Ама се изсипа по задник на терена преди на бие топката.
FileWalker
11 Окт 2003 23:28
Мнения: 693
От: Trinidad and Tobago
Нашите през второто полувреме не си даваха много-много зор. Добре, че гредите бяха на наша страна.


Както и добре, че Белгия ни класира с победата си над Хърватия. Уви, нашите не им отвърнаха с подходящ резултат в Загреб.
cattle_ripper
11 Окт 2003 23:42
Мнения: 8,070
От: Bulgaria
Не че не искаха, те тия просто толкова си могат, .... Марианчо, Афродитов, Янкович .... в Португалия ще са просто екскурзианти. Отиват, падат три мача и после се упражняват в гледането на телевизия ...
Кире
11 Окт 2003 23:47
Мнения: 4,947
От: Bulgaria
Чувам по Гонг имало ексцесии в Загреб... Знаете ли нещо? Дано им се падне Турция
ISDN
11 Окт 2003 23:50
Мнения: 93
От: Kuwait
Мдаааа... Ама ме нервираха с това цък-цък и все назад! Иначе - толкова си могат. И 100 000 евро да им бяха обещали белгийците, все тая. Мноого работа го чака Марков за европейското...
717
12 Окт 2003 04:19
Мнения: 845
От: Bulgaria
nadqvam sled tozi ma4, vucata i slavkov da ne priblizavat nacionalniq, q da vidim sega sled golemite prikazka koi shte napusna nacionalniq ili na martin v mnogo udobno vreme mu doide kontziqta, prodaznici sme bili, qvno i takiva shte si ostanem, nqma smisal da komentiram koi predade levski, botev i t.n., to se vizda savsem qsno i v dneshno vreme, qvno 500 godini tursko robstvo sa ni bili malko
cattle_ripper
12 Окт 2003 15:35
Мнения: 8,070
От: Bulgaria
Кой предаде Лефски?


Мишо Цветков.


Колкото да Васил Иванов Кунчев него никой не го е предавал, така че забравете за изкуствено създадения мит за поп Кръстьо.
Орландо
12 Окт 2003 15:57
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Относно екцесиите... Според нашта преса първо скинхедс нападат и пребиват един лескар. После агитките на ЦСКА и 1914 се срещат и пак биват набити няколко лескара. За капак, агитка на Ботев Пд напада автобус лескари и ги бие...
Наистина грозни сцени, но с щастлив край. Всеки бие "Левски"
Добави мнение   Мнения:18 1