Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Симеон: Нашето семейство няма навик да присвоява
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:203 Страница 1 от 11 1 2 3 Следваща »
Хектор фон Чебурашка
30 Яну 2004 22:17
Мнения: 206
От: Bulgaria
Прав е мелеза, тяхното семейство не е имало какво да присвоява- те просто нищо не са имали! А той е свикнал да проиграва на комар и това което са имали!
fractal
30 Яну 2004 22:41
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
не е луд този които яде баницата, а този които му я дава [имг]хттп://форум.скъцоде.цом/имг/кинг.ги ф[/имг]

Редактирано от - bot на 15/12/2004 г/ 03:00:01

Generala_
30 Яну 2004 23:04
Мнения: 513
От: Burundi
Неговото семейство има навика да не работи ...
А последиците от тяхното "оправление" ги плащаме на Гърция още по Нойския договор. Тази тъпа фамилия на комплексирани провинциалисти от австрийските села ни докараха на куп толкова катастрофи.Тоя май окончателно ще ни загроби.Защото твърдоглавието на българина също има край. А за присвояване не може и дума да става-той и така се отнася с БГ като в Grein an der Donau (като с бащиния) и не му пука за нищо.
SLIVATA
30 Яну 2004 23:29
Мнения: 308
От: Bulgaria
ТО ОТ МНОГО ПРАВОВОСТ НА ДЪРЖАВАТА ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА
ДЕРЕДЖЕ. КАК СИМЕОН ПОСЛЕДНИЙЙ ЩЕ ПРИСВОЯВА И КРААДЕЕ.
МИ ТЕ УСЛОЖЛИВИТЕ МУ СЛУГИ-МЕКЕРЕТА МУ ДАВАТ ДАРОМ ВСИЧКО.
А ТОЙ СИ ИГРАЕ НА ПОКЕРА КАКТО ГО Е ПРАВИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ.
Сибила
31 Яну 2004 00:34
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Що пишете тия простотии, бе? Форумци?
Не ва ли е срам?
СРАМ! СРАМ! СРАМ!
Мене ма е срам заради вас. И че съм в един форум с вас. И че всички заедно сме българи. И че българите сме такива. Да ни се доповръща от нас самите. Като се четем. Пък ако се гледахме?
Каква гнъс.
Пфуййй.

Редактирано от - Сибила на 31/1/2004 г/ 00:41:52

Хектор фон Чебурашка
31 Яну 2004 00:41
Мнения: 206
От: Bulgaria
Сибила, Точно за кои глупости става дума! Ако е глупостта, че родата му е била бедна и са ги извадили от кръчмата, това не са глупости, а ИСТОРИЯ!
Сибила
31 Яну 2004 00:49
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Фамилията им никак не е бедна, Чебурашка!
Те принадлежат към най-богатите царстващи европейски династии.
Фердинанд е син на Клементина, а тя е внучка на последния френски крал Луи Филип. Потомък на Краля Слънце - Луи Каторз..
Уморих се да ти набивам в главата - на теб и на другите упорити невежи.
Отвори темата в "Раздумка", открита от Крез - Фердинанд I.
Дано нещо получиш като знание.
Аз вече съм съвсем омерзена от вашата бетонност. Защо ли въобще дращите.
Бай Ганьо е вечен.
Хектор фон Чебурашка
31 Яну 2004 00:57
Мнения: 206
От: Bulgaria
Сибила, не дращим, а измъчваме КБ-тата! А богаташа немско-италиянския мелез продаде ордените на дядо си! Той даже няма свян от бога! А ти си пиши какво то искаш, а фактите говорят друго! Да сега фамили вече е богата! Писах ти, и ти пействах конституцията, от която се вижда че С2 даже не е ставал ЦАр, но ........ теб ти е трудно да четеш, но на мен ми е тредно да ти пиша бавно, независимо, че знам, че четеш трудно! Лека нощ!
Сибила
31 Яну 2004 01:03
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Тези ордени са лично подарени на Фединанд, Чебурашка. Като на благородник от благородници.
В лично негово качество. Все едно някой да ти подари златен медальон. Чебурашка. А ти да не можеш да си ги коландрисваш. Някой да ти държи сметка. И какъв германско- италиански мелез? Аз твърдя, че са повече французи. Омешани са. Я се разрови в историята. Всякакви европейци въобще. Куцаш. Ти какво против имаш? Може би много? Против мистър Европа?
Тиня. Тиня е в нашите глави. И много спекулации. От много четирдесет години. След които не можем да различим личното качество от държавното.
И нищо не можем въобще да различим.

Лека нощ. Неспасяем си. Не само ти.
Но въпреки това.
Лека нощ.
Редактирано от - Сибила на 31/1/2004 г/ 01:18:27

родник
31 Яну 2004 01:12
Мнения: 293
От: Bulgaria
Като как се подаряват ордени! Ордени май се дават за заслуги, но когато трябва да се отличи по-бедния сродник, всичко е възможно!
rednikov
31 Яну 2004 01:13
Мнения: 515
От: Bulgaria
Врана бил взел, Мусала бил взел...голям праз!На човек два квадратни метра му стигат/а понякога и по-малко/...Амин!
Галилео
31 Яну 2004 01:54
Мнения: 156
От: Bulgaria
Нито Мусала е взел Симеон, нито Врана е на друг, освен на дядо му.
Всичката истерия е българска памия.
Фердинанд е купил земите и е построил Врана. Това е исторически факт. Няколко пилитици - Кръстьо Петков, земеделци и прочие искат да защитят частен интерес на някакви съмнителни претенденти за зума в тоя район. Всъщност правят политика, без да съзнават, че се борят за реституция, само че не в полза на Симеон, а на по-съмнителни типове. И какво - Врана да име в някакви Железчеви и Яне Яневи солоташаци?
10 години реваха да се върнат имотите на царя сегашните сини, а сега реват да му се вземат. Нещата опират наистина дали българският лумпен, па бил той и полотик, уважава въобще частната собственост.
Любов
31 Яну 2004 02:35
Мнения: 37
От: Bulgaria
Мила Сиби, а какво прави той /СС/, освен да мижи публично, да носи икони на рамо и да реституира свръхмощно?

Не искам да ти внушавам лошо отношение, но моето ще остане такова. Айде лека нощ.
Пясъчко
31 Яну 2004 02:43
Мнения: 83
От: Bulgaria
Галилео, и все пак Тя се върти - превъртя се и вече и не могат да ме /ни?/ лъжат, че били, един вид, дошлЕ, за да ни, пардон, оправят.

Възмути ме особено фразата, че бил си върнал Врана, както "всички български семейства"... ... ... ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Aaarrrrrrrrgh!
*Теодора Астро*
31 Яну 2004 03:36
Мнения: 135
От: USA
-

-
В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗВЪНРЕДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СДС
-
“Ние всички желаем напредъка, но ако сте на грешен път, напредък значи да се върнете на точния път. В този случай онзи, който се върне пръв е най-напредничав.” -
C. S. LEWIS
========================
СДС - Съюз на демократичните сили;
ОДС - Обединени демократични сили.
Две понятия, обагрени в синьо. Два пълни с въздух синкави балона, които трябваше да излъжат българския народ, че нещо става след дворцовия преврат на 10 ноември 1989 г. И го излъгаха. Но не за дълго!
Наивен ли си - всеки може да те излъже!!!
----
И ето сега пак някой си въобразява, че спуканите вече балони могат да се позалепят, пак да бъдат надути с въздух и употребени.
Велика илюзия! Щом гладът, отчаянието, безизходицата са превзели съзнанието на един много пъти излъгван народ, балоните - дори ако за кратко някой успее да ги залепи и надуе - са безсилни да му станат водачи за някъде!!!
-
Българите най-после трябва да проумеят, че в момента няма нито една партия в България, нито един ПОЛИТИЧЕСКИ водач годни да го поведат в правилния път.
----
Защо се стигна до този пълен срив на доверие?
----------------------------
Защото в политическото пространство след 10 ноември 89-та бушуваха личните интереси, страсти и пристрастия.
То бе едно еуфорично дивашко разграбване на Българската държава. Поради тази причина държавата сега е на много по-ниско стъпало, отколкото бе в началото след имитираните "промени" към добро. Промените станаха, но - към по-зло.
И защото никой не се потруди да анализира и разгради, но мъдро, без излишни черни емоции и уродливост комунизма в неговото всеобхватно проявление...
Картината на следдесето ноемврийска България е грозна, абсурдна до непоносимост.
Каня всички ви да посетите моята тема във вътрешния Скай форум на в-к "Сега" - през входа на рубриката ОБЩЕСТВО - в раздела ПОЛИТИКА и от там в темата: "Под ударите на Деветата вълна. Или: "Когато фактите говорят и боговете мълчат"".
---
Всеки влязал там добронамерено е добре дошъл, за да потъсим заедно, с общи усилия, чрез частното проявление на негативното, посоката към правилния изход...
Теодора Астро


*Теодора Астро*
starija hush
31 Яну 2004 04:36
Мнения: 5,041
От: United States
A za kogo predlaga6 da glasuva Sibila i vsi4ki ostanali.Az ne vizhdam nikoja partija v momenta da zasluzhava tazi 4est.Samo glupaci i psihopati mogat da glasuvat za nastoja6tite parti.Komprende......
Светло Пиво
31 Яну 2004 05:07
Мнения: 2,124
От: Bulgaria
Струва ми се, че правите Симката богат по някаква неясна благородническа линия. Доколкото четох, имотите са на интенданството, а не персонално на фамилията. Интенданството е нещо като българска фирма, която е отдала имотите за ползване науправляващия тарикат тогава, наречен цар. Е да ама феодализма е строя който България е отхвърлила. Тъй, че Симеон да хваща влакчето и TUT TUT към Мадрид. Пък там нека да го правят цар...........
Валери Станков
31 Яну 2004 05:33
Мнения: 1,059
От: Bulgaria
Прав е Симеон Втори Борисов Закс унд Кобург унд Гота! Тяхното семейство не е свикнало да си присвоява неща. Тяхното семейство си присвоява направо цели държави! Честито, бъдещи поданици на НЦВ!
dumb ass foreigner
31 Яну 2004 06:51
Мнения: 146
От: USA
sibilke,
6te se opitam da te korigiram, du6a.imam si prijatel, germanec, gurnalist.i roda mu e ot su6toto selce/grad4e.ta 4oveka napisa kniga.pa i mu ja publikuvaha.i e kniga istori4esko/turisti4esko populjarna.rodut gota nikoga ne bil bogat.zamukut imenie sum go pose6taval.1990 godina.okolnosta e mnogo krasiva tam.ama spiram do tuk.mnogo star aristokrati4en rod.i v dosta dinastii im imat kruvta.oba4e sibilche,
toja rod e izpolzvan za ime samo.razmera na imota v gota e sigurno po maluk ot Vranja/taka na oko/ta avtora e Josef-Thomas Goeller/Bonn-Bad Godesberg.znam kak se pi6e Goeller.njamam O s 2 to4ki otgore.ta kato se porovi6 v istorijata na toja "blagoroden rod", mnogo te molja pi6i.no samo ako nameri6 nekade, 4e sa napravili ne6to svjastno.predpolagam, 4e za imeto na knigata se se6ta6.imenieto, seloto, roda.a mnog mi se nakurni togava nacionalnata gordost za6toto bg ne be6e v spisaka na monarhiite ima6ti kruvta na toja rod/1991/ta moja prijatel mi re4e; bg ne e monarhija.A I SEGA NE E.
Виолета
31 Яну 2004 09:41
Мнения: 2,940
От: Bulgaria
Прав е Симеон в тяхното семейство не са свикнали да присвояват, свикнали са да им подаряват. А иначе в чужбина одавна го знаят, даже унгарците написаха водевил за него. Чудя се Абрашев защо още не му е спретнал някоя оперета.
raven707bg
31 Яну 2004 10:05
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
Сиби, бе ти на мокри вестници ли спиш...?
Добави мнение   Мнения:203 Страница 1 от 11 1 2 3 Следваща »