Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Първанов нападна властта за петролния скандал
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:30 Предишна Страница 2 от 2 1 2
shop_en
01 Фев 2004 19:52
Мнения: 998
От: USA
beni Обеднелите са значителнo повече от забогателите. А явлението се нарича "ХАЙДУКЛУК"!
bashmaistora
01 Фев 2004 21:21
Мнения: 377
От: Bulgaria
Abe toia tap dobitak Parvankata /oshte li ne e podal ostavka be, a?
paragraph39
01 Фев 2004 21:40
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
JUST ROR THE RECORDS !!!
==================
paragraph39
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 3331
Скрий: Име, IP
НАЙ-ДОБРАТА PR "УСЛУГА", КОЯТО /НЯКОИ !/ ПРАВЯТ ТУК /И НЕ САМО ТуК!/ НА КОМУНИСТИТЕ И КОМУНИЗМА , СА антиКОМУНИСТИТЕ! И нискоИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ИМ антиКОМУНИЗЪМ !!! ВЕДНО С "ХАМАЛСКИЯТ ИМ ЕЗИК /да ме извинят истинските хамали-нищо лично!/" , КОМПЛЕКСИРАНОСТ, НЕЛОГИЧНОСТ И ПЕРФЕКТНО НЕЗНАНИЕ !!!
ИЗКАЗВАМ ИМ ИСКРЕНА "БЛАГОДАРНОСТ ПРЕД СТРОЯ" !!!
PARAGRAPH39- /отскоро "КОМУНИСТ по убеждения/


Редактирано от - paragraph39 на 31/1/2004 г/ 21:20:07

Създадено: 31.1.2004 г. 21:18

Hugin
01 Фев 2004 21:50
Мнения: 8,461
От: Bulgaria
"Иракски комунист зове БСП да осъди връзките си със Саддам
По-рано днес председателят на иракската компартия Хамид Маджит Муса, който е и член на Преходния управляващ съвет в Ирак, призова БСП да разследва кой стои зад контрабандните сделки с петрол."
Тоз ще да е най-лютия антикомунист! Хваща се направо за най-милото - КДС-то!
paragraph39
01 Фев 2004 22:08
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
paragraph39
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 3333
Скрий: Име, IP
БРАВО на "ВЪЗКРЪСНАЛИТЕ" - с АМЕРИКАНСКА ПОМОЩ !!!- НОВИ ИРАКСКИ "КОМУНИСТИ"!!! И на техния вестник "Ал Мада" !!! СУПЕР СА !!!
БРАВО и за фундаменталната им ИДЕЯ : техният комунистически вестник да отправя ОБВИНЕНИЯ /недоказани!/, а Генералният им секретар /на новите иракски "комунисти"/ да НАСТОЯВА, щото ОБВИНЕНИТЕ- в случая , БСП и Първанов, да представят-чрез СОБСТВЕНО разследване!- ДОКАЗАТЕЛСТВА за ВЕРНОСТТА на отправеното им от
ПРОамериканските иракски комунисти /или от ПРОкомунистическите американски НЕкомунисти?!?/ ОБВИНЕНИЯ !!! Г Е Н И А Л Н О ! Дори КОНгениално !!!
Ами, така е СЕГА между Тигър и Ефрат !!! Там сега е на МОДА ново Наказателно ПРАВО: например, обиняват някого в кражба/или в подкуп/ и го карат/НАСТОЯВАТ!?/ ТОЙ да извади откраднатото, за да се докаже тяхното ОБВИНЕНИЕ !?! Б Р А В О - че туй е по-перфектно, дори, и от методите на Светата Инквизиция ?!?


Създадено: 01.2.2004 г. 22:03:04

FL
01 Фев 2004 23:06
Мнения: 6,942
От: Canada
Комуниста Парванов не е наясно с морала и законите на свободният свят!
Комуниста Парванов мрази свободният свят!
Затова Парванов е недостоен да е президент на България!
Недоказани обвинения не увреждат престижа на България!
Престижа на България се уврежда с прикриване и защита на кражба, корупция и демонстрираната симпатия на БСП и Парванов към държави-терористи и диктатори убиици!
paragraph39
01 Фев 2004 23:19
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
"...Недоказани обвинения не увреждат престижа на България!
Престижа на България се уврежда с прикриване и защита на кражба, корупция и демонстрираната симпатия на БСП и Парванов към държави-терористи и диктатори убиици! "...
......................................... ......................................... ............................
FL,
МНОГО си далеч от Истината!
Тъкмо "недоказаните обвинения" уронват престижа на някого! Точно поради това и авторът на "недоказани обвинения" НОСИ отговорност за КЛЕВЕТА- поради това, че тези негови обвинения са уронили престижа някому !!!
А какви и кои са ТВОИТЕ доказателства за "... кражба, корупция и демонстрираната симпатия на БСП и Парванов към държави-терористи и диктатори убиици! "...?!?
Ако ти ЛИПСВАТ съответните познания, ще те открехна тук : изрезките от вестник /пък бил той и арабско-комунистически!/ НЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО, а , САМО, основание за започване на "ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОВЕРКА" /по усмотрение на прокурор!/ !!!
Иначе, би трябвало да се приеме , че и твоите думи тук са "Доказателство"- а, значи, че ти си СВИДЕТЕЛ ?!? Да, ама има и нещо, което се нарича "Лъжесвидетелство" /по българския НК/ и може да донесе някому до 5 г. "лишаване от свобода" !!! УМНАТА !!!

Finn
01 Фев 2004 23:44
Мнения: 391
От: Bulgaria
Истерията е за отвличане на вниманието от базите, приватизацията на БТК и гилотината за земята. Изобщо не ги интересуват никакви сделки с нефт. Представяте ли си, оглеждат дори летището на Горна Оряховица, което е гражданско. Никога не е било военно. Става явсно защо досега блокираха използването му, за граждански нужди. Планират не само Велико Търново да остане завинаги без летище, но също и американски самолети да се реят непрекъснато на стените на Царевец.Idem per idem...
mishan
02 Фев 2004 09:52
Мнения: 1
От: Bulgaria

Саддам бил дал 200 000 000 милиона долара на БЪЛГАРСКА опозиционна партия ????!!!!! Това е СМЕШНО. Може ли да ми каже някой какъв интерес е имал Саддам да дава тези парииииииии на опозиционна партия в една малка и незначителна държавица ????!!!!!!!!

Относно изказването на Първанов, не виждам да е казал нещо лошо човека.
Добави мнение   Мнения:30 Предишна Страница 2 от 2 1 2