Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Връщаме $600 000 по проваления заем за образованието
Добави мнение   Мнения:5 1
onya tam
30 Яну 2004 22:51
Мнения: 26
От: USA
Great deal, man! You want a job?
Виолета
31 Яну 2004 10:08
Мнения: 2,940
От: Bulgaria
Защо данакоплатеца , да плащат тия дето провалиха задължителните матури включително и Атанасов, защото ако ЕГ го осъдиха, нищо не пречеше да си остане за останалите абитуриенти. Сега парите ги няма и сме пак в началото на реформата.
hjkjkhjkhjk
31 Яну 2004 11:13
Мнения: 298
От: Bulgaria
O, opredeleno sme dobri!
Dr Astibo
31 Яну 2004 21:51
Мнения: 1
От: Macao
ГЕОРГИЕВА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е КОРУМПИРАНА!
http://www.anticorruption.bg

Аз съм студент от Македония и реших да ви пиша защо разбрах за една голема неправда, коя се върши во вашето Министерство за образование.

Имено разбрах, че Албанци от Македония са приети за студенти с 30 % такса. А аз знам многу добре, че с 30 % такса може да учат само Македонци - Българи от Македония. Това беше обяснето многу добре кога аз и моите другари се записвахме в Министерството - в Постановление 103 от 1993 г. ясно е запишано: право на 30 % имат само чужди граждани од Българска народност. Аз и осталите Македонци сме од Българска народност. Ама чисти Албанци никак не можат да бъдат од Българска народност!

Сега аз знам сигурно че в Медицинския Университет - Варна има трима Албанци со 30 % такса. Тие са:Назим Елези, Алсада Весели и Миде Весели - сите се чисти Албанци од западна Македония!

Од мои другари знам че в София учат медицина с 30 % такса Авни Асизи и Вальон Хани - също чисти македонски Албанци!

В Пловдив бил студент некойси Далипи, а в Стара Загора - Селмани - също Албанци.

За мене е многу чудно како тия чисти Албанци са били приети за студенти с 30 % такса, т.е. како македонски граждани од Българска народност? Па дури и нивните дипломи за средно образование се напишани на албански - всичките те учат во свои училишта на албански език!?

Когато аз бех при госпожата Георгиева от Министерството на образованието тя се държа многу непристойно и со груби думи ме изфърли од своят кабинет. Воопште не искаше да ме слуша. Тогава бех многу зачуден защо таа госпожа има такъв однос. Сега разбирам защо - защо аз бех при нея не да давам пари, а да си търся правата като Българин од Македония. Албанците се били тамо с пари, и то големи пари и ето го резултатът - чисти Албанци са студенти медицина с 30 % такса.

Ние в Македония се борим против албанските бандити и наркотрафиканти, а сега вие ги приемате за студенти като Македонци од Българска народност?!! Това е можно само при голема корупция. Па дури самите Албанци се фалат, че са платили и затова са приети со 30 % такса. И това го знае цела Македония и сите македонски студенти в България!

Аз бех на фронта против албанските терористи и нема да остава тая работа неразчистена, ще пиша и на премиерат Симеон и до весниците и телевизиите.

Поздрав и се надевам да земете неопходните мерки за спречуване на корупцията!
Beherit
02 Фев 2004 10:07
Мнения: 105
От: Bulgaria
30 % такса може да учат само Македонци - Българи от Македония


Когато става въпрос за намаление ставате българи иначе биете българите в Македония когато ви кажат че Македонска държава няма. Копеленца мръсни 30 % увеличение заслужавате, а не намаление. Да не говорим че въобще трябва да ви се забрани да влизате тука докато не се научите как да се държите.
Добави мнение   Мнения:5 1