Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Израелската армия напуска частично Рафа
Добави мнение   Мнения:15 1
д-р римауи
21 Май 2004 21:44
Мнения: 386
От: Bulgaria

напускат го сринат и сравнен с земята....еврейски садизъм.
д-р римауи
21 Май 2004 22:05
Мнения: 386
От: Bulgaria

Справка на убитите палестинци от израелските терористи през последните 24 часа:

деца под 1 тод. възраст: 23
Деца под 5 год. възрас : 68
жени и майки : 18
мъже : 21
общо : 130
унищожени коли на бърза помощ : 11
унищожени коли на палестинския чървен : 3
сринати домове и жилища : 38

израелската окупация на палестинските територии е от 57 години и е причина на тероризма и насилието а камекадзета и избиването на израелците е само от 15 год. и е резултат от гнузната израелска окупация на палестинските територии....убитите палестинци от израелски тирористи през последните 57 години / годините на окупацията/ е 1.5 мил. палестинци..68% от тях са деца под 5 го. възраст. .. това е израелската " цивилизация" това е част от израелския държавен тироризъм които продължава от 57 години на сам.

LAIO
21 Май 2004 22:35
Мнения: 829
От: Israel
радио, радио, радиоооооооо!!!!
Ти си ал-джазира в реално време, Римауи!!
Вчера мисля че темата доста се поизчерпа....
apecho
22 Май 2004 01:40
Мнения: 4
От: Bulgaria
Radioto da prodaljava da sviri dokato vsichki razberat kakvi prestapnitsi sa Izrael. teroristite bledneiat pred tiah.
Вратаря
22 Май 2004 08:51
Мнения: 3,083
От: Bulgaria
римауи , не съм ционист, но 1, 5млн дай пояснение по темата
ivoo
22 Май 2004 12:45
Мнения: 1
От: Bulgaria
д-р римауи на главата колко пати си падал.
Zaq
22 Май 2004 13:27
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Израильтяне застрелили ребенка
14:16 / 22.5
В Рафахе в субботу утром израильские силы застрелили трехлетнюю палестинскую девочку, сообщает РИА "Новости".
Ребенок погиб в ходе продолжающейся операции "Радуга в облаке" по борьбе с контрабандой оружия и поиском террористов, которую осуществляют израильские силы на территории сектора Газа


Еврейски модел "борба с тероризма"...
д-р римауи
22 Май 2004 16:37
Мнения: 386
От: Bulgaria

Борбата с тероризма означава борбата с израел..гнездото на световният тероризъм.
d-r Baruch Goldschtein
23 Май 2004 02:07
Мнения: 205
От: Israel
Арабският тероризъм ще престане само когато на власт в Израел дойде сериозно и отговорно правителство, което няма ту да вкарва, ту да изкарва войската от определени територий, а ще проведе системна политика на заселване на същите с евреи, съчетано с подпомагане и насърчаване репатриацията на арабите при техните братя и сестри в арабските страни.

כ ה נ א צ ד ק
Иванов
23 Май 2004 20:41
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Да си жив и здрав " Докторе", но твоето изказване е досущ като това на нацистите от преди 50 години, които изкаха да разчистят всички терени от еврейте в цяла Европа. Разликата е само тая, че евреите живееха в страните на Европа като малцинства, но богати и преуспяващи, за разлика от бедните палестинци, които трябва да се примирят с това , че разрушават домовете им и да напуснат родната си земя. Незнам защо вестник "Сега" не парира такива човеконенавистни постинги. Не мисля, че ако ненавиждаш палестинците в такава степен можеш да имаш добри чувства към Българите.
X-TEEN
23 Май 2004 22:02
Мнения: 947
От: Spain
Иванов,
Какви ти чувстава, та не си ли чел тук изказвания на разни еврейчета в които се обръщат към останалите в 2-ро лице мн.ч. ("Вие българите..." ?
--------
(снимка: натиснете тук)
PacucT
23 Май 2004 22:27
Мнения: 10
От: Bulgaria
Moje i da mrqza evreito....no palestincite i kato obshto rezacite gi NENAVIJDAM.....BRAVO NA ISREAL.....BIQT ZA DA NE BADAT BITI
Pi4_ta_drynka
24 Май 2004 00:01
Мнения: 19
От: Bulgaria
Nali se seshtash, 4e i evreite sa rezani? Demek, bravo i na palestincite, 4e biyat evrei? A burgeroyadite i te sa rezani, vizh po-dolu. Demek bravo na talibanite i pro4ie. Biyat rezani.

През 1985 - 85% от новородените американчета от мъжки пол са били обрязани. В момента се обрязват около 30% от новородените от мъжки пол.
Цялата работа започва през 20те-30те години на миналия век, когато моралистите започват много да вилнеят из щатите. Започва се кампания против алкохола, като в последствие е забранен (сухия режим), против хазарта, против секса преди брака и т.н. Едно от нещата, което моралистите се опитват да наложат е обрязването на новородените момчета, като "единственно средство за лекуване на мастурбацията"
Това бързо се разпростиря сред средите на моралистите и те започват да обрязват децата си. През 1940г. вече около 40% от американските новородени се обрязват. Но процента спира до там. След втората световна война, доктори произхождащи от семейства на моралисти и такива от еврейски семейства започват нова кампания. Те провеждат идеята че обрязването било по-здравословно и по-хигиенично и тази заблуда започва бързо да се разпостранява. Процента на обрязаните новородени расте от година на година. През средата на 70те, лекарски екипи решават да проведът задълбочени изследвание за ползите и вредите от обрязването. Резултатите показват, че обрязването нито е по-хигиенично, ното по-здравословно, но и напротив то е вредно. Въпреки тези нови факти, процента на обрязаните расте като през 1985 - 1986 е в своя пик - 85% от новородените са обрязани. В някои американски болници дори не питат родителите дали да обрязват сина им или не, а направо след раждането взимат новороденото и го обрязват. Това кара някои лекари да се обединят и да почнат кампания против обрязването. Заформят се дълги спорове с лекари привърженици на обрязването, които продължата повече от десетилетие. В началото на 90те почти всички видни лекари в америка стигат до мнението, че обрязването води до по-голями вреди, отколкото необрязването. Така в края на миналия и началото на този век се забелязва постоянна тенденция на спад. Резултатите показват че от 1930 до сега официално са умрели 260 новородени от мъжки пол в следствие на обрязването и неофициално около 1600 (много деца са били обрязани в семеен кръг или причинат на смърта е променена), а стотици хиляди са получили усложнения или други последствия в следствие на обрязването.
d-r Baruch Goldschtein
24 Май 2004 03:13
Мнения: 205
От: Israel
Уважаеми г-н Иванов, не виждам нищо нацистко в мнението ми.Просто смятам, че за доброто и на двата народа- и еврейския и арабския би било най-добре да живеят разделено един от друг.Както може би ви е известно, арабите разполагат с 22(двадесет и две) държави, а евреите само с една.Което е особено важно, не евреите живеят на арабска земя, а част от арабите на еврейска.Почти всички евреи от арабските страни(над милион и половина), отдавна са се репатрирали там където им е мястото-в Израел.Крайно време е от своя страна и арабите живеещи в градове като Ерусалим, Газа, Хайфа, Рамала, Яфо и други селища из Светата земя, да ги освободят от присъствието си и се завърнат в Кайро, Мека, Багдат, Аден и прочие.
Любезни Дрънкащи Пичо, целия свят, или поне християнската му част, отчита летоброенето си от едно обрязване-това на ИЕШУ, т.е.Исус.На 1 януари, според християнската традиция е празника Обрезание Господне.В момента тече две хиляди и четвъртата година от исусовото обрязване.Не знам какви съображения влагат в обрязването американците неевреи-при евреите смисълът е един-символизира връзката с Бог, извършва се не веднага след раждането, а чак на осмия ден.
д-р римауи
24 Май 2004 12:01
Мнения: 386
От: Bulgaria

Доживяхме и свръх иврескката наглост. Палестинците според новите нацисти
/евреите/ трябва да напускат родината си в където живеят от хиляди години,
и не само да я напускат според новите нацисти ..а и дабъдат избити!!! .по тази логика трябва да изгониме американците от сащ защото там преди 200 години бяха само индиянците..и да връщаме американската земя на тези индиянци!!!!
Тук има и междунар. закони , има и ООН където да сега издала 109 резолюции
обсеждайки израел като окупатор на палестинските земии....убитите палестинци от 1947 година до сега/ от нападението на еврейските терористи/
са 1, 5 мил. човек..68% от тях са деца и жени....такава евреиска проява на нациско - тероризъм историята още не познава....стотици хиляди бебета бяха клани пред очите на майките си...и стотици майки и момичета бяха изнасилени пред очите на братята и сестрите си ..всичко това се прави от еврейските терористи от 57 години на сам и още продължава до ден днешен...битеините води на палестинци бяха отровени редовно...плодородните дърва бяха унищожени и се унищожават всяки ден...5.5 мил. палестинци бяха прогонени от домовете си на сила от 1947 год. до сега....и само прес последните 10 дена бяха сринати 1433 от домовете на мирните палестинци в сектор газа...и това още продължава до този час....
истизанията в затвор абугариб в ирак е ежидневна практика спрямо палестинците в израелски затвори......това ипреди да има камикадзета много години...този палестински народ когато хвърля камък в лицето на мръсното лице на израелския окупатор ..наричат този палестинец : терорист!!!!! ...а този окупатор отговаря на детският камък с ракети и танкови снаряди и то на окупираните от него палестинските територии.....израел иска палестниските територии без палестинци...израел претижава 400 атомни глави и говори нагло
и садистко за мир!!!!! Шарон убивал по неговите командване/за пример/ в ливан през 1982 година 3000 човека ....80% от тях бяха деца и жени ..и до сега м8нар. белгииски съд го търси в това обвинение... мофаз е търсен от лондонския съд за избиване на 500 палестинци в лагера Женин в палестина..
това са ръководителите на новата нациско-терористическа държава наречена
израел. ..израелскит тероризъм е преди камикадзето ...самата държава създадена с тероризма и живее от него и с него..и съществува чрез него...от 57 години до сега.


..
Добави мнение   Мнения:15 1