Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шарон: Съдът в Хага е виновен за атентата
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2
X-TEEN
12 Юли 2004 18:04
Мнения: 947
От: Spain
Ooooooo, мойо човек е на линия

Единственото полезно нещо което може да се получи от еврейн е........сапун
-------
"Но те са патриоти и вярват неотклонно в себе си, не са като ВАС, жалки нихилисти и интернационалисти, сърбомани и циганолюбци".
А бре Веро ционистко, не ти е ясно на тебе, че след някоя и друга година като се усетят хората по света, че еврейчета като тебе освен за веро, за НИЩО друго не стават, друга песен ще запееш. Тогава ще си говорим пак.
Всъщност по-точно ще има монолог от моя страна, докато си пера чорапите с произведения от ТЕБ продукт
А отзад на етикета на верото ще пише- Съдържание: Авраам, Моше, ВМОРО, hinin, Буко, Исаак, Фридман и други сродни съставки завършващи на "щайн"
д-р римауи
12 Юли 2004 19:28
Мнения: 386
От: Bulgaria

куку,
1.разликата в това че израел окупира палестинските територии от по вече от 57 години, а тези атентати са само от 15 години.
2.израел фърши атентати над палестинците от около 100 години, от времето на англииската окупация над палестина.
3. окупацията по себе си е терористичен акт, така е според оон, и според международните закони, .
4.преди 15 години нямаше такиви атентати, зашо израел не прекрати тогава окупацията си над ппалестинските територии!!!
5. израел окупатор не само над палестина, а и над сирииски и ливански територии.
6.на окупираните от израел сирииски територии там няма атентатитогава защо израел не прекрати окупацията си там!!!!!!
7. 108 е броят на резолюции на оон които израел отхвърля, по голям брои от тях е от пред 1989г, т.е. преди да започнат атентите, и по вечето от тях призовават израел да прекрати окупацията си над арабските територии....но....
израелски терористи не убиват само хората, а и дървата и вводите и всяко живо, и това продължава от около 60 години на сам
до знанието и съвестта на българите.....
hjkjkhjkhjk
12 Юли 2004 19:31
Мнения: 298
От: Bulgaria
Ама ти май верно само един и същ текст постваш...
SedalginNeo
12 Юли 2004 19:33
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
LAIO, нали и аз това разправям. Добре че сме на повечко километри от събитията. Не от някакво злорадство а от обикновен инстинкт за самосъхранение. Иначе може да се пънкаме да правим анализи и да даваме акъл кое и как да се направи, че да се реши проблема, но така или иначе никой от нас нищо не може да промени. Най-много да им разгадаем тънките замисли на някои които преследват някакви цели в райина, но освен удовлетворението че не са ни направили на балъци, друга полза няма.
Белами
13 Юли 2004 02:10
Мнения: 372
От: Bulgaria
д-р Римауи!
Омръзна ми да обяснявам на такива като теб историята! Вие си мислите, че ние българите сме прости, не знаем историята, и че можете а ни будалкате?
На територията, наречена от римляните Палестина, са живяли евреите от 2500 г. пр. н.е. Там д 1-ви век пр.н.е са съществували едновременно 2-те еврейски държави Израел и Йудея. През 1-ви в.пр.н.е. те са били завлаяни от римляните, които нарекли местността Палестина (подобно на Цахара, Мала Азия, Синайския полуостров и др.).
Държава, нарчена Палестина не е съществувала никога!
През 980 г. на тази земя възникнало Йерусалимското кралство, което било завладяно през 1187 г от Саладин - арабския сулан на Египет, въпреки помощта на западните рицари-кръстоносци, предвождани от английския крал Ричард Лъвското сърце. Независимо, че войската на Саладин, съставена от роби, е търпяла поражение след поражение от кръстоносците, Саладин се оказал добър стратег - отстъпвайки, той се разпореждал да бъде отровена водата и унищожена тревата, така че за конете на рицарите нямало храна и вода.
На евреите било предложено да се откупят, а тези които не могли, били продадени от арабите в робство.
Причината за агресивността на арабите е тяхното безконтролно размножение. То ги е довеждало до бедност, а впоследствие, когато земята им не е могла повече да ги изхрани, те са ставали агресивни и тръгвали да заграбят земята на други страни и народи. Така те постепенно завладяли цяла Северна Африка, като разрушили древната Египетска цивилизация и унищожили или асимилиали много народи. Дори нахлули в Европа и поробили Испания в продължение на 3 века. Друг подобен народ са турците. Те се размножили, създали огромна империя, в която била включена и Палестина, и нахлули в Европа. Стигнали до Виена, където били разбити от войските на Карл Велики и започнало тяхното постепенно изтласкване от Европа. Последни, в резултат на Руско-турските войни били освободени балканските държави Сърбия и Гърция - през 1828 г. и България - през 1878 г. Само намесата на Англия попречила на победоносната Руска армия да освободи столицата на православното християнство - Константинопол и да изхвърли веднаж завинаги от Европа ислямистите. Впрочем, те нямат работа в Европа - да си отиват там, откъдето са дошли!
България била под турско робство от 1396 г. до 1878 г., т.е. почти 5 века.
Израел бил под ислямско, отначало арабско, а по-късно турско робство от 1187 г. до 1948 г., т.е. 760 г. Съдбата на евеите е била подобна на тази на българите, с изключение на това, че евреите били прогонени от земята си, а българите останали на земята си, макар и унижавани (наричали ги рая, заставили ги да строят църквите си наполвина под земята и не по-високи от 1, 5 м. над земята. Вземали от тях кръвен данък - момчета, които обръщали в ислямската религия и ги правели еничари .Насилствено обърнали в ислямската вяра големи групи от от българското население, като например помаците.)
Да се твърди, че българската земя се е превърнала в турска поради 5-вековното турско робство, е нелепо!
Също толкова нелепо е твърдението, че евейската земя е станала арабска, защото арабските завоеватели са я владели в продължение на 7, 5 века, като са прокудили евреите от нея и са я ползвали, без да плащат за това, . През 1948 г. евреите са освободили земята си и са възкресили държавата си - Израел.
Ислямистите претендират за тази земя най-вече, защото там са християнските свети места. А как биха реагирали те, ако ние-християните предявим претенции за техните свети места?
Поради непрекъснатия тероризъм на палестинците срещу невинни еврейски граждани, Израел е в правото си да защити населението си, като депортира палестинците от своята земя и държава!

Редактирано от - Белами на 13/7/2004 г/ 02:21:41

X-TEEN
14 Юли 2004 22:50
Мнения: 947
От: Spain
Балами, вие сте същите резаняци като арабите, не извъртай нещата.
Лошите турци наричали българите "рая", а братята им еврейчета натичали (и продължават да наричаТ) "неверниците" в това число и българите с екзотичното и много благозвучно "гои" (което е синоним на "рая".
Ауууу, колко добри еврейчета, направо да им подариш по една доживотна карта за почивка в някой концлагер
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2