Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Манекенка, наета от ""Самсунг"", демонстрира вчера предната и задната
Добави мнение   Мнения:5 1
Adviser
12 Юли 2004 01:40
Мнения: 87
От: Bulgaria
От известно време, четейки подобни публикации си задавам въпроса:
Не е ли по-лесно, вместо да се опитват от всеки GSM да направят калпав цифров фотоапарат да вземат, че да направят всеки цифров фотоапарат да става и за GSM? Резултата ше доста по-добър. Вярно, малко ще е обемист, но с отлични качества. После, както беше някога и с първите мобилни телефони, лека-полека ще започнат и да ги минитюаризират.........
dosie
12 Юли 2004 02:10
Мнения: 765
От: Bulgaria
Такааа... разбрахме жълтурите кво прават!А наще Парламентарни Булгаристанци кво праят, а????Чепати тояги, да мачкат и натирват сънародниците си да чистат лаината на запада, прав ли съм бе Другари, а??? ?
emacs
12 Юли 2004 03:45
Мнения: 7,577
От: Bulgaria
Защото корейските манекенки са плоски и отпред, и отзад и общо взето стават само за гледане. А въпросния телефон не е GSM, a CDMA.
Калки
12 Юли 2004 13:26
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
Чиста дивотия. 3 мегапиксела дават абсолютно фотографско качество поне 20 х 15 см, което е много над нуждите на любителя фотограф. А професионалистът няма да снима с телефона си още дълги години.
Hush Canadski
12 Юли 2004 14:54
Мнения: 577
От: Canada
Като няма оптика и 5 мегапиксела да сложат - все тая. Продължава заигравката на компанийте с абдалите на пазара - 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 мегапиксела. Динамиката (отношението сигнал-шум, способността да снима при лошо осветление) зависи от размера на CCD-то. Например поне 1/2 инча е препоръчително.
Без голяма качвественна оптика и голямо фокусно разстояние, много често снимките не ствата дори и за тези които казват: " Е, на мен сега не ми трябва чак пък професионален апарат".
А за тези които се успокояват че е достатъчно за принт на обикновенна снимка, че ви кажа че дори с 1.2 мегапиксела фотоапарат може да се направи стандартен формат снимка , която да не си личи че е цифрова по отношение на разделителна способност. Виж, цвят, контраст, шум, дълбочина на полето ... кой му пука.
Да живеят пластмасовите фокус фрии лупи
Добави мнение   Мнения:5 1