Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В олимпизма няма вече спорт, а само реклама и печалби
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
anacephal
07 Авг 2004 01:36
Мнения: 3,134
От: Bulgaria
Грациане, благодаря ти - много се забавлявах със стихотворението ти
odisej ot itaka
07 Авг 2004 08:53
Мнения: 19
От: Bulgaria
Браво Грацяне, супер си!
SultanBg
07 Авг 2004 10:01
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Грациан би могъл да има завиден успех като стане най-грациозният шут в двореца на Батето.

Редактирано от - SultanBg на 07/8/2004 г/ 10:06:29

SultanBg
07 Авг 2004 10:03
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Да, жаль беднягу... Черт же его дернул ночью с пьяным разговаривать!.. Впрочем, видно, уж так у него на роду было написано...
*
"Берегитесь! Вспомните Юлия Цезаря!" - Согласно легенде, Юлий Цезарь оступился на пороге по пути в сенат, где он был убит заговорщиками.

МЮЛ
Alexandre
07 Авг 2004 11:03
Мнения: 117
От: Bulgaria
Много красавиц в аулах у нас,
Звезды сияют во мраке их глаз.
Сладко любить их, завидная доля;
Но веселей молодецкая воля.
Золото купит четыре жены,
Конь же лихой не имеет цены:
Он и от вихря в степи не отстанет,
Он не изменит, он не обманет.
Alexandre
07 Авг 2004 11:09
Мнения: 117
От: Bulgaria
Как по вольной волюшке -
По зелену морю,
Ходят все кораблики
Белопарусники.
Промеж тех корабликов
Моя лодочка,
Лодка неснащенная,
Двухвесельная.
Буря ль разыграется -
Старые кораблики
Приподымут крылышки,
По морю размечутся.
Стану морю кланяться
Я низехонько:
"Уж не тронь ты, злое море,
Мою лодочку:
Везет моя лодочка
Вещи драгоценные.
Правит ею в темну ночь
Буйная головушка".
Вратаря
07 Авг 2004 11:48
Мнения: 3,083
От: Bulgaria
ало , форума какво ВИ става, всички прописахте в рими и то на съветски , няма лошо да ме простите за руския , но и аз ще пробвам, па нали слушах и речта на Буш вчера эх Иванушка дураком зачем паслушал тьi СМИРНОФ Ну батюшка чорт тебя побери
IvannIvanov
07 Авг 2004 12:12
Мнения: 16
От: Bulgaria
Искам да дам малък съвет на Батето, който ми е казван от мой голям прятел - адвокат, евреин, от тогавашнят Ленинград... той ми показваше своята лява буза със страшно дълбок белег...Казваше "... виждаш ли този белег ? Той е от куршум! През воината немци ме арестуваха и ме разпитват... аз всичко отказвам и не признавам нищо... един насочи пистолета и стреля до бузата ми... стреляли са в мене и нищо не съм признавал и това ме спаси... В Батето никои не стреля - следователно - пълно отричане и крещене че това е провокация срещо него... срещу МОК... и т.н. ... от този род... Никакво признаване и категорично отричане и жестоки обвиненя... Дръж се Бате ... Спомни си какво ми е казвал моят прятел евреин адвокат - на него са му стреляли и се е спасил... а на тебе цяла България сега гледа...
Бай Иван
07 Авг 2004 14:03
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Повтарям се, но и Батето колко пъти се повтаря – с Батето само смърта ще ни раздели. въпрос на време и времепоставяне. Идиотизмът на Батето е идиотизмът в действие на чудото , възхвалявано, венциславено и наричано социалистически човек – необичайно съчетание на хитър и тъп гьонсурат.
Alexandre
07 Авг 2004 14:07
Мнения: 117
От: Bulgaria
- Бросьте жребий, доктор! - сказал капитан.
Доктор вынул из кармана серебряную монету и поднял ее кверху.
- Решетка! - закричал Грушницкий поспешно, как человек, которого вдруг
разбудил дружеский толчок.
- Орел! - сказал я.
Монета взвилась и упала звеня; все бросились к ней.
- Вы счастливы, - сказал я Грушницкому, - вам стрелять первому! Но
помните, что если вы меня не убьете, то я не промахнусь - даю вам честное
слово.
Бай Иван
07 Авг 2004 15:23
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Жак Рох: Не съм разочарован, направо съм бесен от кадрите във филма на ВВС

7 август 2004 | 14:45 | Агенция "Фокус"

Атина. “Пред себе си вие виждате един крайно ядосан човек. Да кажа, че съм разочарован, ще е прекалено слабо. Аз съм много повече от разочарован. Направо съм бесен от кадрите, които видях във филма на ВВС”. Тези думи са на президента на МОК Жак Рох. Той каза това по време на пресконференцията, на която обяви, че Комисията по етика изважда от олимпийските среди президента на БОК и БФС Иван Славков и му забранява да присъства на Игрите в Атина.
Рох обясни, че Комисията по етика е решила да отнеме абсолютно всички права, привилегии и функции на Славков като член на МОК
.Президентът на Олимпийския комитет дори изрично подчерта, че акредитацията на президента на БОК незабавно е била отнета и той няма да може да влезе на нито едно от състезанията в Атина, освен ако не си купи билет.

Muktadasaxkoburgidiotski
07 Авг 2004 17:24
Мнения: 14,528
От: Mali
Че на Батето му е скроена шапка , то е видно.Че е плитка интрига -ясно. Напира , обаче , въпросът " А ЗАЩО ТОЧНО БАТКАТА " След като и за най-непросветения е понятно , че МОК и международните спортни федерации са прогнили от рушветчийство, и от когото и да започнат разследване , журналята все на това ще опрат ? За голяма тъга /щото е симпатяга /- Бате сам си е виновен.Личностната му деградация последните години е очевадна. По причина , известна и на острав Науру...Изцепките му вече не струят на свежест.Така , че , сигурен съм - подборът му за предолимпийски бушон е направен именно заради това. Все пак в днешната съвременност е важен и фейсът...
sluncho6
07 Авг 2004 17:43
Мнения: 10,597
От: United States
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>
Грациян,
този варянт ми харесва много, ама са му затрили тук-таме по строфа, та се губи най-ценното от сладкото.(абе да не си ги трил сам, та да искаш да си ги дописваме)?
Чудесно е!
слънчо
.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<< <<<<<<<>>>>>>>>>>
SultanBg
07 Авг 2004 18:15
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Напълно си прав Муктада. Така е!!!
Но, изказването или по-точно хистеричните изхвърляния на Жак Рох на пресконференцията по-скоро са против Република България и българския спорт, от колкото към лицето Иван Славков. Жак Рох има ли право да забранява на Президента на Българския олимпийски комитет и БСФ да присъства официално на олимпиядата в Атина?! Как така? Спортистите от България участват, а Президентът им е с отнети права?! То така ако тръгне, може и на Президента на РБ да забранят да участва и да говори в ООН, защото нещо не се харесва позицията му за Ирак.
А на Батето да му търсят сметка тук в България и да посочат новите му права и задължения след разкритията около тази афера.Редактирано от - SultanBg на 08/8/2004 г/ 00:33:20

Lubopiten
07 Авг 2004 18:52
Мнения: 155
От: Bulgaria
Да бе още жив Радой Ралин щях да кажа че той е писал стихотворението по-горе на Грациан. Който и да е автора, благодаря му за веселбата.
А на ББС благодаря, че хванаха лекето Славков в крачка и така неволно поне малко поразчистиха авгиевите обори български. Благодаря ББС.
поп Кочо
07 Авг 2004 19:01
Мнения: 1,103
От: 0
одисей, майка ти как е здравословно?
J.F.K.
07 Авг 2004 19:29
Мнения: 119
От: Bulgaria
Бате, Батее за срам ни направи пред света бе, тука в германия не само навсякъде писаха за подкупа ами и по телевизията го съобщиха...винаги готов за изненада е стария алкохолик и продажник еи...кой го знае и сега дали няма пак да се измъкне ни лук ял ни лук мирисал...
xpucmo
07 Авг 2004 21:22
Мнения: 109
От: Bulgaria
Дръж се Бате.
paragraph39
07 Авг 2004 22:00
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ТЕЗИ ОТ МОК ПОЖЕРТВАХА "БАТЕТО", ЗА ДА СПАСЯТ СЕБЕ СИ!!!
НИКОЙ в нищо НЕ е уличил Батето!!!
Никой НЕ е обвинил ОФИЦИАЛНО Батето в Корупция, нито е доказал обвинението си!
Филмът на ВВС не беше за Батето, а за "феодалите" от МОК!
Грешката на Батето беше, че изказа ПУБЛИЧНО намерение да РАЗОБЛИЧИ "феодалите" в МОК ! И те го "ЗАКЛАХА", за да НЕ говори! Мафиотска "ОМЕРТА"- нищо друго!!!
Следва втора серия: "Батето отвръща на удара!"...
ВЕРВАЙТЕ МИ!!!
Pin1
07 Авг 2004 22:29
Мнения: 983
От: Bulgaria
И тоя е носител на орден Стара Планина. Първанов, скоро ще направиш най-разбойническата БСП-дружинка от тези орденоносци.
Vlaha
07 Авг 2004 22:43
Мнения: 469
От: Bulgaria
Грациане, сега очаквам да напишеш една гъзоблизко-дупеадваска поема (или по-скоро ода) за възхвала на чифутина, на Свинярчето, на Симеончо, за защо не и на международния престъпник Буш!? Абе, тъпаци, не виждате ли, че всичко е сценарий и всичко е против България?
Кога започнаха НОМЕРАТА срещу България и срещу нейните спортисти, спомняте ли си? Когато оня тиквеник Пинокио (П. Стоянов) отлетя от Сидней п време на Олимпиадата... Нещо да ви говори това?
Добави мнение   Мнения:30 Страница 1 от 2 1 2 Следваща