Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Лидия Шулева: Силната икономика дава възможност да се решават социални
Добави мнение   Мнения:6 1
vicove.com
24 Сеп 2004 22:39
Мнения: 62
От: Bulgaria
Започвам с Вашия въпрос, защото тази сутрин слушах коментар на последното социологическо проучване на МВМД, което показва, че за 1 година броят на песимистите рязко е спаднал.

-----------
Според официалната статистика около 50 000 песимиста има по-малко на година...просто умирали ( а не се раждали други) :-(....
---------
А според MBMD ...ми който плаща анкетата поръчва и резултата ( нали така е поговорката за който поръчва музиката; -)

Them or Us
24 Сеп 2004 23:26
Мнения: 904
От: Bulgaria
Умно, та дрънка!Даже и използува цитати!Някакъв Л.Аткън, дето никой , не го е чувал.А моите псувни по адрес на горното същество, естествено-не са ги отразили.
Николай Скаличански
24 Сеп 2004 23:39
Мнения: 4,135
От: Germany
Дискусията с Л. Шулева беше най-смотаната от всички в които до сега съм присъствал. Не само че не са ти отразили псувните, ами не са отразили и камарата неотговорени въпроси, които само щяха да вредят на имиджа на г-жата.
Кой е редактор на СЕГА и защо позволява интервюираните да не отговарят на въпросите? Какво постигате с това?
Перчемлиев
25 Сеп 2004 05:23
Мнения: 697
От: Canada
Още една полуюдейка Шулева-Биджерано. Лъже като Бунджуловчето, естествено, адетецът им е такъв.
Дуспата
25 Сеп 2004 07:34
Мнения: 180
От: Bulgaria
Не само лъже , но и краде.Въобще не си отвори устата да каже откъде и как стана най-голямат акционерка на "Албена" и как я купи и колко открадна още след това ?
Мръсна и престъпна крадла!
Aleksandrov
26 Сеп 2004 00:16
Мнения: 82
От: Bulgaria
Госпожо Шулева, питам Ви трети път и все не ми отговаряте - или мислите че вашата Албена е по-важна от това България да има деца...Tа госпожо, защо българите нямат деца (?!) Защо циганите имат много деца...? Защо турците имат много деца...? Само не ми отговаряйте че ни липсват пари... деца с пари не се създават! В тежко състояние са пенсионерите - но те не създават деца... Госпожо, не циганите са много, ами българите са малко... Защо никоя партия не запише в програмата си - всяко семейство до 30 години да има най-малко 3 деца... Защо всеки ден има безброй писаниа за циганите и нито дума за липсата да деца в българските семейства... Триетажни къщи правиме... прескъпи коли купуване... Незнам си какви милионери сме имали... а сме без деца... за какво живееме, за какво строиме тези огромни празни къщи и си губиме времето...не виждате ли че други се заселват в тях... Госпожо, наистина ли не го виждате този проблем ?!Ако го виждате защо не започните да говорите и да сенсибилизирате обществото... Защо, какво още чакате ?!
Добави мнение   Мнения:6 1