Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Путин: Крахът на нацизма е предупреждение за днешните екстремисти
Добави мнение   Мнения:8 1
Анонимен
23 Юни 2001 05:05
Мнения: 13,673
От:
На Доном грюмым
Идут ескадроны.
На бой вдохновляет Россия страна!
Поручик Галицын, раздайте патроны!
Корнет Оболенский, седлайте коня!
Filosofa
23 Юни 2001 08:33
Мнения: 1,376
От: Bulgaria
За жертвите - шапки долу и поклон пред костите ! Но е добре, Великите сили да знаят че "етническата нетърлимост", която използват като инструмент на Балканите за удоволетворяване на интересите си е редом с нацизма. Само са й сменили името....
Кракра
23 Юни 2001 09:30
Мнения: 1,762
От: United States
Да видим другарю Путин, да видим!
В американските училища отдавна се учи преиначена история.
Tonini
23 Юни 2001 10:37
Мнения: 10
От: Bulgaria
Тук трябва да се съглася с Философа...Нацизам, ала бала, расова и етническа нетрърпимост са просто термини-извинения за истинската същност на империализма. Тея които вярват, че в основата на нацизма лежи расовата нетърпимост са дълбоко заблудени. В основата на тази и подобни й идеологии (като например идеологията на АНО ) лежи големия икономически интерес на "Великите" сили. Обвинете ме в параноя от конспирации и т.н., но големата риба изежда малката както може. Капитализъмо-империализъм...Кво да ви кажа, другаря Ленин е бил абсолютно прав.
Teslata
24 Юни 2001 14:13
Мнения: 559
От: Bulgaria
Грам профилактика струва килограм лечение - основен лекарски принцип. А др. Путин прилича на лекар, който вместо да помисли как пациента да спре да пуши размахва скалпела в страшна закана срещу тумора... Достатъчен е малък контингент от военни инструктори и така наречената АНО може овреме да бъде озаптена. А силно ми е интересно как ли в САЩ биха погледнали на идеята група сиукси да окупират язовир на голям град и да си поискат част от изконните територии и права? Дали щаха да преговарят с тях или просто да ги изпепелят?
Анонимен
24 Юни 2001 14:13
Мнения: 13,673
От:
Кракра, на това "преиначена" история ли му викат вече? Тя не е преиначена, а извратена до демагогия. В средата на 80те години имаше национална анкета сред студентите в humanities в американските университети. От тях 75% посочиха, че във Втората световна война САЩ са воювали в съюз с Германия срещу СССР.
Младите хора изхождат от днешния ден!
Doctora
24 Юни 2001 18:09
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Уважаеми колеги,мисля че всяко обсъждане на американската грамотност е обида за нас самите.Световно известно е, че те са от най-тъпите копелета. Ако нямаха пари да купуват сиво вещество (включително и от България), знаете къде щяха да бъдат. Дори (уж) флегматичните англичани се възмутиха от фалшификацията на историята в "Подводницата"..А в "Пърл Харбър",няма излетял самолет..не като във филма...Но да оставим американците и техните комплекси. Дано Путин съумее да организира добре Русия. Заради тези, които живеят в нея и тези, които я обичат.

janko
27 Юни 2001 15:14
Мнения: 82
От: Bulgaria
Saglasen sam s Doktora za nivoto na amerikanskata gramotnost. Spomnjam si, che napr. v edna amerikanska geografska karta na Sredna Evropa Viena beshe dosta po-dalech ot Dunava...

Добави мнение   Мнения:8 1