Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Скандалната ""Бекс ер"" се връща с ново име
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Lee
07 Яну 2005 17:03
Мнения: 104
От: Bulgaria
Не се сърдете, Ина Тодорова, но наистина грешите.
Скандалът с Бекс Еър от средата на септември стигна и до Германия, където всички вестници, които се спряха на него, единодушно изразяваха учудването на пратениците си в София, че макар да е била подканвана още от края на юни да се лицензира като авиопревозвач (срещу приблизително 1000, - евро и без каквито и да било пречки и усложнения), компанията не го е направила, дори когато на 12 август е била глобена с 10.000, - лева. Моля ви, не ме разбирайте погрешно: живея в Германия, много често ми се налага бързо да прехождам до България и имам остра нужда от подобна low-cost-компания. Такава е нужна на всички ни и без съмнение един ден ще се създаде, тъй като очевидно има хляб в дестинациите България - Западна Европа. Но тя трябва да се откаже да лови риба в мътна вода, а да бъде легитимна според българските закони и наистина професионална.
Бъдете здрава!
sasoss
07 Яну 2005 17:08
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Значи 1 година от 17.09.2004 прави 17.09.2003.
Интересно кога ли е излязла регистрацията в Софийски градски съд. Просто питам.
Ина Тодорова
07 Яну 2005 17:20
Мнения: 3,086
От: Finland
Lee, не ви се сърдя и защо, след като ме четете през редовете и правите свободни тълкувания на германската преса, без нито един аргумент?Личните ви неудачи не могат да бъдат нужните аргументи!
Coce, ми ти и математиката вкара в действие, а? До кой клас си учил математика?


Lee
07 Яну 2005 18:11
Мнения: 104
От: Bulgaria
Ина Тодорова, след българската преса, сега и немската излезе крива... Ако бях малко по-грамотен компютърно, щях да ви дам и десетки други линкове. Аргументи? Ами дори цифри и дати ви посочих...
PokerFace
08 Яну 2005 01:35
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Кой прав, кой крив?не мога да кажа за сега/както казва моя адвокат:като ми пратят документите да ги прегледам, тогава ше говорим/ Факта е за жалост, че има остра нужда от евтин превозвач, защото и чешките и унгарските с които летя често, надуха цените и сега се принуждаваме да "клечим"пред шалтерите като куче пред касапница за "Ласт Минитс"на късмет, дано отпадне нещо.
dimoto
14 Яну 2005 16:22
Мнения: 1
От: Bulgaria
Цитат:
"Лее , Не забравяйте един факт – Бехх аир беше принудена да банкрутира- офисът й бе затворен с полиция , работата й бе спряна с полицейски блухалки- неща които не стават в цивилизования свят. Никоя компания, принудена да обяви банкрут, не връща парите от предварително закупените билети.Това е златно правило в бизнес света ! Преди 4 месеца и вбирд –лоw цост цомпанъ също обяви банкрут и не върна нито цент на никой предварително закупил билет. "

По света има случаи на закрити фирми, но... Докато не е изваршен превоза на патника парите се даржат в независима банка и се дават на превозвача, когато услугата се изваши. В противен случаи парите се вращат 100% на клиента. Справки: Цивилаир, Соутх Африца.

И друго нещо- Беххаир никога не е фалирала, тя е работила без лиценз, поради което е затворена. Т.е. парите на клиентите не са похарчени или инвестирани неуспешно, те са ОТКРАДНАТИ.

Престанете да обсаждате случаи, които е за прокуратурата, а не за клюки.

Редактирано от - bot на 14/1/2005 г/ 17:12:18

Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3