Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Наркотрафикантите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:100 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
kaily
15 Мар 2005 23:18
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Тц.
Не подозираме.
arhiman
15 Мар 2005 23:23
Мнения: 2,069
От: Bulgaria
Доживяхме бивши ченгета да препоръчват във второкласен вестник легализиране на дрогата в световен мащаб. Сещате се защо.
favorites
15 Мар 2005 23:28
Мнения: 220
От: Bulgaria
Браво Джимо. Отново невероятна статия. Споделям мнението, че дрогата трябва да се легализира.
Фрида
15 Мар 2005 23:38
Мнения: 971
От: Bulgaria
Аз съм за!
arhiman
15 Мар 2005 23:41
Мнения: 2,069
От: Bulgaria
Тази газета само от наркомани и дебили ли се чете? Да не са почнали на "Позитано" 20 да раздават прахчета?
Old Emigrant
15 Мар 2005 23:47
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
И от мен отличен.
Rumen
15 Мар 2005 23:50
Мнения: 32
От: Bulgaria
Препоръчвам книгата на Гор Видал "Вечна война за вечен мир" (мисля, че той не е бивше ченге от ДС). Там той доказва, че два са най-печелившите бизнеси в света - 1. Производство и разпространение на наркотици и 2. Борба против производството и разпространение на наркотици.
Струва ми се, че и в двата случая са замесени едни и същи хора и организации (и аз не съм бивше или настояще ченге).
Статията много ми хареса, но сега ще се появят партийните секретари на форума Фичо и Нели и сте започнат да раздават окончателни и неподлежащи на обжалване оценки.
Ку-Ку
15 Мар 2005 23:56
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Моите поздравления, господин Иванов ! Радвам се, че най-после се появи един достатъчно смел и необременен от еснафски схващания журналист, който да каже истината на читателите - само пълна и безусловна легализация на всички наркотици може да ни избавят от блатото на наркоманията, престъпността и корупцията. Дано и други да последват вашия пример.

Архимане, ти не си ли чувал, че религията е опиум за народите - к'во се правиш на света вода ненапита, дърт наркоман такъв.
Gan(ю)гоТрий
16 Мар 2005 00:12
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Всъщност USA “…които са най-големият пазар” за наркотици е дело на Лъки Лучано, който превръща Куба в “гара разпределителна” за наркотика за хамериканците и лат. Америка. ЦРУ тогава още се е наричало “бюро за стратегическо разузнаване” и е охранявало самолетите с дрога на Лучана, които са кацали в тъмна доба на секретни летища. Както и сега политиците и тогава са цоцали яко от печалбата от дрогата и са пищели “срещу нея” в речите пред избирателите.
Harvey Pekar
16 Мар 2005 00:15
Мнения: 573
От: Bulgaria
ашкоусун... алкохола и цигарите вече ги легализирахте сред 13-14 годишните, сега дрогата остава... гледам и с евтаназията сте напред... гърмят вече по двама-трима на ден...
Чичо Фичо...
16 Мар 2005 00:15
Мнения: 55
От: Bulgaria
Румене, партиен секретар не съм бил откакто правех съпунки в Странджа-Сакар под "вещия" поглед на старшина Чичо Фичо, отдето иде и моя nom de guerre.
Относно темата, аз никога не съм бил против легализирането на дрогата (като Д-р Дайнов) и даже сега отвреме на време си "пафкам" малко трева за рекреация и преди важни бизнес-срещи.
Наркотиците са част от изяществото на американския начин на живот, както бе казал Алан Гинсбърг.
Те са триумфа и трагедията на цяло едно поколение.
Boatswain Spyder
16 Мар 2005 00:20
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Boatswain Spyder
Антибиотик
16 Мар 2005 01:05
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Да - точно така е! И се знае от много хора, не само от американския адвокат и Димитри. Ама точно това е причината нещата да не се променят, защото се знае от високиту етажи, които дърпат лостовете на механизма.
Димитри - точно това е решението - легализация на човешките пороци - това е истинския контрол, който не води след себе си ракови образования, а ги локализира.
Най-опитните в социалното управление аналитици го знаят, но обикновено най-умните са машина на най-богатите така, че те проповядват съвсем друго, а не това което е полезно за всички...
Глей сега - ако се легализара проституцията, колко по просто ще бъде всичко. Хиляди доводи мога да дам..И няма да има толкова проститутки...
Виж за тринадесет години сух режим в САЩ какво се получи - изключителна, организирана престъпна мрежа с метастази до наши дни.
Виж какво постигнаха комунистите със забрана на естествени човешки нагласи - разрушиха половин свят до ниво на просяци..
Виж какво направиха американците с визовите ограничения след падане на Източния блок - разкриха двуличните си душици пред цял свят и продължават да ги разкриват...такива поражения се лекуват с поколения, не с години.
Ето какъв е механизма ( по точно психологическата основа - ти механизма си го посочил в общи линии) всяка власт иска усложняване на нещата, за да се събират пари за хазната. НЕЗАВИСИМО ЧЕ КАТО ЦЯЛО ОБЩЕСТВОТО ЩЕ ИМА СМЕТКА.
Пример - ако се открие лекарство за поникване на коса, всички компании по светф, които се занимават с присаждане на коса ще се обединят като една и или ще купят правата на препарата или ще унищожат откривателите, ако са сигурни, че това ще им реши въпроса им.
ПРОБЛЕМЪТ НА НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА МОРАЛ, А ИМА НЕГОВ ЗАМЕСТИТЕЛ, КОЙТО НАЙ-ЧЕСТО СЕ "ПРОИЗВЕЖДА" ПО ПОРЪЧКА НА ИНТЕРЕСИ.
Е кво очакваш от такъв свят???
Лао Дзъ го е казал с три изречения - точно по този повод. И няма да умрат думите му...
paragraph39
16 Мар 2005 02:26
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...Прогнозата му се сбъдна наполовина. Моята - никак. Бях му казал, че в България няма наркомани и няма да има: ето на, аз най-много да се напия. И от чужбина не бих могъл да получа опиати; дори писмата от белгийските и американските ми роднини те ги отварят. "Те" значи те; тук така казваме. Разните психотропни ще ги легализират, Джим, помни ми думата."
......................................... ......................................... ..............................
ДИМИТРИ, забрави! НЕ си виновен ти, че НЕ си прогнозирал Победа на /НАРКО/Демокрацията в България след 1989 г. ! Защото, каккто правилно отбелязваш, преди 1989 г. наркотици, наркомани , наркодилъри и прочие бяха в България ИЗКЛЮЧЕНИЕ, а НЕ Правило!!! Всъщност, през 1989 г.и следващите , в България победи НАРКОдемокрацията -сега в България наркодемократи продават на други наркодемократи наркотици-на всеки уличен ъгъл и в училищните дворове, дори!!! А забраните и уличните показни/ и по ТВ!/ акции са, за да ВДИГАТ цените на дрогата, а НЕ, за да я премахнат!!!
ТАКА Е ! Т.нар. НЕдемокрация в голяма част от Света/СССР и другите соц.държави/ ПРЕЧЕШЕ на Световния наркобизнес да прави бизнеса си и да печели там! И Световният Наркокартел предизвика КонтраНЕдемократичните "Нежни революции" ! След това се справи и с ПРОТИВОнаркотичните талибани в Афганистан- днес, под зоркото око и под грижата на "Международната /нарко/демократична Общност, Афганистан си върна в троен размер предишната слава на Производител на Опиум!
Очевидно е, че Наркотиците са НАЙ-СИЛНОТО оръжие днес на Ислямския Свят срещу НЕислямския- Ислямът забранява и наказва употребата на наркотици от мюсюлмани, нали?!! Оцевидно е и, че с това оръжие "стрелят" по своите /"приятелски огън"!/ тъкмо Белите Християни от Ордена на "ГОЛЕМИТЕ ПАРИ"- заради още ПОВЕЧЕ ПАРИ !!! При това, "стрелят" и убиват с лицемерното "НИЩО ЛИЧНО!" на уста!
ТАКИВА ми ти работи!
Прежали го ВЕЧЕ тоз пусти загубен ти бас с Джимито Герисън! ИМА много други и много по-важни неща днес за ЖАЛЕНЕ !
ОСТАВИ ги онези да си пафкат, "смъркат" и се боцкат колкото им душа и джоб сака! И да си отлитат-един по един или масово, ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ и с "уан уей тикет"... ТУ ДЪ СКАЙ УИТ ДАЙМЪНДС !!!

paragraph39
16 Мар 2005 02:48
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
АНТИБИОТИК,
ТАКА Е! Точно там и в това е Проблемът: че, може би, ИМА открито или може да бъде измислено СРЕДСТВО ПРОТИВ Наркотична ЗАВИСИМОСТ, но Световният Наркокартел НЯМА да позволи това или такова средство да се появи на Бял Свят! Както Световният Нефтен Картел няма да позволи да се появи/ ако има изобретен или може да бъде изобретен!?/ двигател, който да се движи с чешмяна вода, а НЕ с бензин !!!
Е, ако това и такива положения приемем, че са "естествен ход на нещата"- значи Нещата са в НЕсправедливо и НЕестествено НЕравновесие!
Да, добре, нека/да опитаме!/ да се "легализира" производството, продажбата и употребата на дрога! Но да се ПОЗВОЛИ и евентуалното откриване, производството и продажба на средство/а/ ПРОТИВ НАРКОЗАВИСИМОСТ ! Но "онези" НЯМА- ЕСТЕСТВЕНО !- да позволят, нали?! А това вече НЕ е "Естествено" Естество на Нещата !!!
Проблемът ВЕЧЕ е, че ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ПРЕСТАВА ДА БЪДЕ ВЕЧЕ "ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ" И /О/СТАНА ВЕЧЕ "ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ" !" /Р39/

КАЗАХ!
Bay Hasan
16 Мар 2005 05:43
Мнения: 8,555
От: United States
Друго е искал да ви каже Дмитрий, ама кат ви гледам как сте се фанали за легализирането и нелегализирането-нищо не сте схванали.
Целата истина е у последното редче, ама кой са сята...

Редактирано от - Bay Hasan на 16/3/2005 г/ 05:45:37

booklearned
16 Мар 2005 06:01
Мнения: 2,529
От: United States
Легализацията на наркотиците е нож с две остриета.Ако това се случи все пак, Бил Гейтс може би ще стане последния бедняк, или ще забогатее още повече.
Чичо Фичо,
16 Мар 2005 06:24
Мнения: 878
От: Bulgaria
За легализация съм на марихуаната с рецепта за болни. Иначе имам резерви. В Амстердам продават само хашиш и марихуана за възрастни, но гонят твърдите дроги. Джимо разказал нашироко за заслугите на ЦРУ за наркотрафика, но не казал за британските опиумни войни, за заслугите на КГБ и ДС. За АОК, но не и за ВМРО, които отглеждали в Петричко афион (опиум) в индустриални количества през 20-те 30-те и изнасяли с аероплани за Европа. Афиона бил важен елемент от балканския бит поне от 19 в. (в "Под игото" онбашията отдалече се вижда, че ядял афион, у Яворов селски мухтари тровят комити с афион в попарника, в гръцката ребетика пеят за афиона).
milcho
16 Мар 2005 06:53
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
И все пак що не го правят, това легализиране, даже и дума официално не се изтървава.Само, че може ли тероризъм, без дрога и демократизиране без пари?
booklearned
16 Мар 2005 07:37
Мнения: 2,529
От: United States
Чиче, явно не си запознат добре какво е маковото семе /афион/Тъй като съм от тоя край на Родината и съм го брал по времена ученическите бригади през 50- 60те год.А 1980г вече като пампурджия с М/К" Ботевград"разтоварихме 500т маково семе в англииския порт Хейшъм съвсем легално.Предполагам, че го има и в твоя квартален магазин, както го има по всички магазини за хранителни стоки в САЩ.
П.П Ние може би сме се засичали по твойта улица Х.Стамат.На №13 или 11 живееше мой приятел, Стойко, аз живеех над книжарница Бенковски.
Sir_Lanselot
16 Мар 2005 07:42
Мнения: 10,020
От: Bulgaria
Смъртно наказание за разпространителите на дрога в България !
Добави мнение   Мнения:100 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »