Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Новият Стамболов\"\" пак се отлага. За друг път
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:62 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща
antiyuppie
11 Окт 2005 17:17
Мнения: 830
От: Bulgaria
Човек с идеи се забелязва и сред малгиналното число от 50 души. За твое щастие ти винаги ще останеш незабелязана, дори и да се стараеш обратното...
Идеите, обаче, са нищо без носители...
Ако ги няма и двете, тогава настана НИЩОТО...
Така и с Костоф и костофици, Станишефци и станишефки... Амин!

Bay Hasan
11 Окт 2005 17:26
Мнения: 8,555
От: United States
Здрасти, фИнче...Не само Круелка, а и я знаем за Идеята-гуляма рабута, гуляма либов беше.Спомняш ли си...ти и кайлито.
Ех, ако сиге кайлито не беше заета с държавата и суверена, какви ли не легенди за вази щеше да ни каже.Ама както казах, тя заеба и Конфуций даже.
Между другото-таа диплома за РЕхабилитацийката още държиш ли я?
antiyuppie
11 Окт 2005 17:34
Мнения: 830
От: Bulgaria
А твоята диплома за хабилитация къде я изкара- в канцеларията на ДПС ли, под диригенствого та Росен Владимиров или Ахмет Ага? И от време на време я РЕхаблитираш в хасковските минерални бани, дето ги създадохте с парите на САПАРД но превърнахте във турски анджак?

`Kaily
11 Окт 2005 17:37
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Бай Хасан мина от защита на Доган директно към защита на държавата...какъв прогрес...

_______________________
Държавата изеде суверена
Cruella de Vil
11 Окт 2005 17:37
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Петдесет души, казваш... Е, и това е успех.
Идеите са нищо, ако няма кой да ги подфане... Демек, да се възприемат от масите. Това първо.
И второ - идеи, колко искаш, само да има кой да ги осъществява. Те там е тесното место (поне в България) - много герератори, малко осъществители.
antiyuppie
11 Окт 2005 17:47
Мнения: 830
От: Bulgaria
оххх успокои ме, ще го имам предвид...
да не би да казваш, че трябва да се внесе демокрация отвън, щото вътрешните са много тъпи? Типично по костоффски, нема защо, Костоф мисли като татко Буш, целта му беше да създаде народ уфце-колкото по-беден, толкова по-тъп ... Обаче за сега 80% от отзовалите са живеещи в България и при това със средна възраст 33 години...Сигурно и при Костофф е така, дай боже, дай боже ...


Редактирано от - antiyuppie на 11/10/2005 г/ 17:52:47

Bay Hasan
11 Окт 2005 17:50
Мнения: 8,555
От: United States
Мила фИнче, не е достатъчно да си пълна с идеи за България, а като за начало требе да започнеш с българското правопис поне.Ще е от полза за светото ти дело.
`Kaily, що не кажеш нещо за връзката ти с фИнчето, ма.Ни мой да си толкоз срамежлива, че дръжавата па за лапне суверена.
antiyuppie
11 Окт 2005 17:54
Мнения: 830
От: Bulgaria
хасане бря, като нема за какво да се хванеш, се хващаш за правописа-стар навик и отдавна ни познат...?
Май ДПС си забравиха идеите в ибрика...
Со здраве ...


Редактирано от - antiyuppie на 11/10/2005 г/ 17:58:01

Bay Hasan
11 Окт 2005 18:29
Мнения: 8,555
От: United States
За ма извиняваш, фИнче, ама я само ти казах от къде да започнеш.
Та га научиш пустия правопис, ше требе да почнеш да се опитваш да съставяш поне малко смислени изречения.А за да ги съставиш тез изречения, ще е необходимо да си сбереш малко мисълта.
Ако имаш такава, де...
Лек ти ден.
Perkoles
11 Окт 2005 18:54
Мнения: 7,433
От: Australia
За тези, дето ги мързи да четът много-много просто да започнат оттук:
""Темата е "българският държавник""" та до края.
.
Та, викам си след като НАТО било америка и обратното, след като има американски бази в Европа и Турция, да речем, защо не съм чувал за безплатни турски бази в америка... и къде изведнъж отидоха пазарните отношения - превърнаха се в свитовен комунизам на квадрат "всекиму - според потребностите", демек - требва им на американците Такова* - дава им се, ние си оставаме просто с едничката благодарност и сълзите в очите от нея. (Цветя за "освободителите"
.
За приемането ни в ЕС- трябвало да сме им благодарни, че ни приемат и да им трайкаме, щото с тая престъпност, корупция и мафия - за никъде не сме. Ами, анджък де! Пак опрехме до "българският държавник", дето го нема. (логично, щом нема и държава)
*понеже думата такова/таковата покрива много повече значения от думата обект, та се реших да я използвам нея. Надявам се да нямате нищо против :-)
Заро
11 Окт 2005 19:18
Мнения: 73
От: Bulgaria
Май и България отделя пари за НАТО?
...
Правителството разпредели средствата за финансово осигуряване на дейностите по участието на България в НАТО през 2005 г.
29.09.2005
Министерският съвет прие постановление за финансово осигуряване през 2005 година на дейностите по участието на България в НАТО.

Финансовите средства, в размер на 75 млн.лв., са одобрени със Закона за държавния бюджет на България за 2005 година, по функция "Отбрана и сигурност". Същите се разпределят между шестнадесет министерства и ведомства, ангажирани с изпълнението на дейностите по участието на страната ни в НАТО.



...
Натиснете тук
Armadillo
11 Окт 2005 19:21
Мнения: 1,464
От: Bulgaria


11 октомври 2005
Агенция "Фокус"

Брюксел. Министърът на вътрешните работи Румен Петков се срещна днес в Главната квартира на НАТО в Брюксел със заместник-генералния секретар на НАТО Минуто Рицо, съобщиха от пресцентъра на МВР. На срещата бяха обсъдени работата на България в комитетите на НАТО и подчинените им органи, в които участват представители на МВР и обменът на информация между МВР и структурите на Алианса.
Подчертано бе, че българската страна е активен участник във формиране на политиката на НАТО за защита на сигурността и за противодействие срещу съвременните заплахи, в това число срещу тероризма, организираната престъпност, незаконната миграция, пролиферацията на оръжия за масово унищожаване и др. В НАТО отчитат стратегическото ни географско местоположение и потенциала на българските служби за сигурност за изпълнение задълженията към НАТО, ценен високо от Службата за сигурност на НАТО (NOS).
Министър Петков изрази готовност за продължаване на ползотворното сътрудничество по реализация на целите на Организацията на Северноатлантическия договор и подчерта, че политиката на новото правителство по отношение на ангажиментите, произтичащи от членството на България в Алианса, се характеризира с приемственост и последователност. Той изтъкна волята на новите власти за разширяване участието на България в операциите на Алианса.
Заместник-генералният секретар на НАТО Минуто Рицо даде положителна оценка на досегашното взаимодействие с България и приветства готовността на новото правителство за разширяване на сътрудничеството.
tupakmango
11 Окт 2005 21:21
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Гнусно!
Zomby
11 Окт 2005 21:41
Мнения: 1,948
От: Bulgaria
Хммм! Точен човек е Круела! Другите - не точно покрай десятката, ама все пак... е да кажем, покрай мишената. Нищо, нищо. Поне хамбара ще го уцелят - ако потренират малко. Да кажем, една полярна нощ. И ако стрелите са с лазерно насочване...
Perkoles
11 Окт 2005 21:57
Мнения: 7,433
От: Australia
..и ако не е нощ, а ден и ако има кой да им "подсказва" (правилната мишена:-).
.
Зевзека
11 Окт 2005 22:54
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
На гол тумбак - чифте пищови. Геополитика и геоикономика се прави от котараците, не от мишоците. Мишоците да тичат по тъча докато им порастнат мустаците.
Perkoles
11 Окт 2005 22:59
Мнения: 7,433
От: Australia
на теб докъде ти стигат мустаците вече (от тичане; -)?
Meto ot Interneto
12 Окт 2005 09:13
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Лично аз не рабирам защо Стамболов е превъзнасян като "голям държавник". От това, което съм чел, намирам, че и той е правел грешки, най вече по македонските проблеми. Твърд и ефективен полудиктатор, милеещ за интересите на БГ? Определено да, но и други могат да получат подобна характеристика.
"Голям държавник" е цар Симеон. ( Нямам предвид Симеончо, макар че е по-държавник от повечето съвременни аспиранти за тоя чин ). Стамболов не е цар Симеон.
Клишето "Стамболов" продължава да се използува за щяло и нещяло. В случая – за ползата, или вредата от американски военни бази.
Нема нужда от клишета. Елементарният здрав разум е достатъчен: чужди военни бази на територията на БГ са абсолютно вредни за БГ и напълно противопоказни за сигурността й в дългосрочен план. Те нямат нищо общо с борбата срещу международния тероризъм. Превръщат страната в плацдарм за нова голяма война за чужди интереси. Превръщат страната в прицел.
Това нормално гледище не е против ченството на БГ в ЕС, не е антиевропейско, напротив. Хората, които твърдят обратното или правят елементарна пропаганда, или са просто тапири.
bill
12 Окт 2005 18:20
Мнения: 535
От: USA
МЕТО, па то германците и турците излиза, че са наи-прости тапири според тебе, защото имат американски бази на териториите си от много години.И като гледам какъв прицел са.Всеки иска да ги трепе заради това. Аиде стегни се.
А освен това американците и няма да правят такъв тип бази като в Германия на територията на България. Нито имат такова голямо доверие в България, че да рискуват да бъдат шпйонирани непрекъснато от "техните съюзници" българските КГБ-сти
Meto ot Interneto
12 Окт 2005 18:34
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
bill, не си разбрал, брато. Това за тапирите се отнася за нашенците дето казват, че да си против чуждите бази значело, че си против ЕС.
Никога не съм казвал, че германците са тапири
У нас постоянни чужди военни бази след Освобожденито никога не е имало. Лично аз не виждам защо трябва да променяме тая традиция. И да, всички страни, където има такива са прицел. Винаги е било така.
Добави мнение   Мнения:62 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща