Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Новият Стамболов\"\" пак се отлага. За друг път
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:62 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
paragraph39
13 Окт 2005 17:15
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Близки на убити през Първата световна война арменци ще бъдат обезщетени със 17 млн. долара
http://www.actualno.com
Обезщетения в размер на 17 милиона долара ще бъдат изплатени на близките и роднините на арменци, убити в Османската империя през Първата световна война, след като бе преодолян спорът с френска застрахователна компания, предаде турската частна телевизия Си Ен Ен - Тюрк.

Постигнатото споразумение трябва да получи одобрение в американски калифорнийски съд, където близки на жертвите на клането са поискали съдебните им спорове в САЩ и други страни със застрахователни компании да бъдат съдебно разрешени.
......................................... ...
А България има да получава от Турция/ по сключен валиден договор-от 1925 г./ над 10 МИЛИАРДА щатски долара Обезщетение- САМО за имотите на насилствено изселените от Източна Тракия българи! А за убитите/изклани/ от турците тогава близо 100 хил. българи???
КОЙ, кой в България да /по/иска дължимите й ПАРИ от чужбина?! Напротив, даже нашите "демократи" ще ОПРОЩАВАТ на чужбината дължимите на България пари!!!
Първанов, като отиде в САЩ, да се заинтересува как да ВЗЕМЕ дължимите на България пари, а НЕ как да дава военни бази !!! КАЗАХ!
Добави мнение   Мнения:62 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4