Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Президентът пак критикува здравеопазването
Добави мнение   Мнения:9 1
yoyo1
11 Окт 2005 01:32
Мнения: 79
От: Bulgaria
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 11/10/2005 г/ 10:19:37

Vyacheslav Popov
11 Окт 2005 07:03
Мнения: 622
От: Bulgaria
Президентът в случая е напълно прав. Но докато Президентът, Народното събрание, Министерския съвет и съдебната власт не заработят като екип нищо няма да се получи. Цялата пара ще си отива в свирката, а оттам в средствата за масово осведомяване. Необходима е обща стратегия с конкретни ангажименти и на четирите власти за състоянието и продължаване на реформата в здравеопазването. Както и съвместен План за действие, обвързан с ресурси, срокове, колективни и персонални ангажименти и отговорности. Едва тогава гражданското може и трябва да стане пълноправен партньор в тези отношения на равнопоставеност за здравето на нацията.
Gimly
11 Окт 2005 09:16
Мнения: 371
От: Bulgaria
И какво стана като го критикува ?
Sir_Lanselot
11 Окт 2005 09:54
Мнения: 10,020
От: Bulgaria
На президента това му е работата - да реже ленти, да играе футбол и баскетбол, да гали по косицата невинни дечица с добродушна физиономия , да просълзява оглупели бабички и от време на време да се изкаже по ситуацията на положението.
А от неговата креатура серго не можем да очакваме нищо смислено. Айде напролет да си отиват всичките и той и пирински и серго. Иначе ще ни изпият кръвчицата.
Абе при жив цар за какво ни е президент? Излишни разходи.
cherno nigro
11 Окт 2005 10:20
Мнения: 514
От: Burundi
...Работя в една поликлиника в северен Лондон. Разположена е на няколко мили от къщи и ги вземам за нула време с бегача. Минавам през един парк. Облечен съм в бяла риза, черен панталон и светлоотразителна жилетка, дето в България ги дават на "хигиенистите" по улиците да се виждат отдалеч. Да, ама тук такива жилетки се носят от полицаите. И от мен. Децата ме мислят за полицай и ме зяпат в неведение - що диря по никое време в горичката /тук полицаите освен на коне, се придвиждат на колелета, мотоциклети, хеликоптери и чак на последно място са колите/...
Работил съм в 3-4 поликлиники в Уелс. Тия дни ми беше сефтето в Англия /нали все пусто да опустее враждуват Англия срещу Уелс, Шотландия срещу Англия, санким не са у един кюп в това пикливо кралство, ама нейсе/...Та думата ми бе да хаоса и безметежността в тая поликлиника. Лявата ръка не знае какво прави дясната, има двама доктори, които се размотават и почесват, пациентите чакат по две седмици да се вредят до тези двамата и половината от тях въобще не ги дочакват...Направо си е е...ло мамата. Но мен това не ме засяга, гледам си работата /епикризи, рецепти, документи/ и целият съм в слух. Боже, какви клюки, Боже какви слухове и разправии между сутрешната и вечерната смяна! Нямам думи...Маги, кака в късните 50-те, от тия дето в България им викат "стара чанта с нови дръжки" закъсня. Не стига че дойде в един вместо в 12.30, ами веднага отиде да си направи чай и да забърше последните клюки в хола. Поликлиниката е малка домашна къща с кухня, чакалня, хол, съдомиялня, баня и вана. Собственост е на един от докторите, дето като го видиш никога няма да кажеш че IQ му е по-високо от това на котлона....Но думата ми бе за Маги. Никой не смее да и каже гък! Защо? Защото каката сияе, усмихва се и от всяка клетка на луничавото и тяло се излъчва суетна, гиздавиня и фръцкотня. На какво отгоре? Ами много просто - преди 6 седмици се оженила. Екранът на нейния компютър изобразява сватбената снимка - една булка в бяло и един левент, доста по-млад от нея, а из поляната дечурлига - техни внуци, които играят ролята на шафери. Не им пука! Развеждат се, женят се, правят секс и като им омръзне пак се развеждат. Гледат от всичко само удоволствие да извличат...А ние, българите сме за бой с тези наши потъвали гемии...
Та така и в здравеопазването ни – кучетата си вървят керванът си лае /не обратното!/

ЗИТО
11 Окт 2005 11:48
Мнения: 2,864
От: Bulgaria
Черен ще затапееш там бе приятел.А пък и може да те изхабят от секс и клюки.
antiyuppie
11 Окт 2005 13:32
Мнения: 830
От: Bulgaria
Готов съм да напиша есе "Защо не вярвам на нашия президент?"
Защо ми намирисва на поредния популистки опит на Първанов да подкара президенската си кампания. Не предлага нищо конкретно, само "милозливо" рони сълзите пред също така чувствителните и милозливи бабички -негов електорат.
Да не забравяме , че за да спечели 300 000 туркофилски гласове , загуби 1, 5 туркофобски и "забрави" паметта си и знанията си на историк.
Направи най-нищожното правителство в най-новата история на България- за да си запази БСП? Халал да му е-края на есето ми !
pgp
11 Окт 2005 17:16
Мнения: 433
От: Bulgaria
.....лозето не ще молитва иска мотика....
`Kaily
11 Окт 2005 17:41
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Тая мисла я свих от Тома Неверни, а он от Илф И Петров май
Не трябва да се борим за чистота. Трябва да метем.

_______________________
Държавата изеде суверена
Добави мнение   Мнения:9 1