Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще върна в България и последното листче от архива на цар Фердинанд
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Tim
11 Окт 2005 23:48
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Е какво излезе сега?

Оня там цареборец, дето преди време писа пасквили срещу Царя се бил олял !

То не че ни учудва, ама как пък един път не видяхме един по-възпитан цареборец.

Mexikanski Vozhd
12 Окт 2005 00:48
Мнения: 1,597
От: USA
За да си цареборец трябва да не си българин!
Трябва да си червен апаш или синя курва с промит от червената мъгла мозък!
За съжалениние такива са болшинството "българи" и вчера а и днес.
paragraph39
12 Окт 2005 01:10
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
За да си "цареборец" е достатъчно да си РЕПУБЛИКАНЕЦ! Може и американски републиканец!
G5
12 Окт 2005 01:28
Мнения: 1,696
От: Bulgaria
да бе, какво излезе сега. Я да сумаризираме :
- Немало никакви интереси и конфликти между Миленчо и брат му.
- нямало много работа, ма много щяла да се отвори тепърва за царския консултант
- българите били курви според мехиканския циганин
- като не може да върнем ордените или имотите, да върнем поне хартиите. Ма голяма бюрокрация в таз пуста америка, ногу е трудно.
И други разни бисери са разпилени из текста, ма хаде да не навлизаме в детайли.
Тими, ти си радостен, гаче си барнал роклята на Калина в национално-историческия музей (Само един синьо-ервен апаш не може да осъзнае каква велика историческа драгоценност е това).
Прочие, нищо ново под слънчето. И ибрикчиите ни и те. Мехикано, ти си знаеш. Чекаме компота да се обади и оня с шмайзерите в дефилето.

minuvach ot stranstvo
12 Окт 2005 02:38
Мнения: 40
От: USA
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 12/10/2005 г/ 08:20:42

СветлоПиво
12 Окт 2005 08:03
Мнения: 8,839
От: Canada
Мен лично нито едно листче не ме интересува. Нито първото, нито последното. Може драгия товарищ да си го завре някъде. Мен ме интересува, "цар" пенсията да изчезне от България и да не ни товари с неговите тъпотии.
Note: Без имоти и дредства ошушкани от хората.........Чао........
ЗИТО
12 Окт 2005 09:16
Мнения: 2,864
От: Bulgaria
Хе.Милен-суперпрофесионалист! Ами те онези още го обучават!
Кракатау
12 Окт 2005 10:49
Мнения: 4,538
От: Indonesia
Mnoo qki централи от 100 хиляди мегавата. Турбо дизел! Рекордни чуждестранни инвестиции.
Като няма комисиони, и наемът от дюкяна е риба.
Пикачу
12 Окт 2005 11:29
Мнения: 8,152
От: South Africa
За Миленчо и за кукловодите му от Краун Ейджънтс ще питате РЕВИЗОРО!
lelka
12 Окт 2005 11:44
Мнения: 1,421
От: Bulgaria
Баш ни е потрябвал тоя архив! Да върне "История славянобългарска" за нея може и орден да получи.
moment
12 Окт 2005 11:54
Мнения: 1,085
От: Bulgaria
какъв архив, какви пет лева?!?!? - някой малоумник ще напише книга и ще стане доктор - И бабичките на село ще питат: "Мари, к'ву ликува тоя?"
shake
12 Окт 2005 12:19
Мнения: 5,773
От: 0
Тоя не го ли е срам? А и СЕГА е за псуване, защо не го публикува това в После?
другаря Тодар Живков
12 Окт 2005 12:26
Мнения: 1,042
От: Bulgaria
да изградят две нови електроцентрали - "София" и "София-изток", за 100 хил. мгв.

Чини ми се, че Галето малко са е пообръкала. Две централи по "100 хил. мгв." са некъде около 52-53 бр. АЕЦ-Козлохуя само за София. Ша требе да са 2 х 100 МВт, ама нейсе ...

Досежно последните Илчеви и Дмитриеви изцепки срещу Фердинанд требва да ви кажа, че енергичното опровержение на техните клевети, което направи нашия форум, изглежда най-после засрами некои наши историци с чувство на справедливост.
Миналата събота по СКАТ водещият на предаването "Час по България" доц.д-р Пламен Павлов беше поканил известния български военен историк полк. о.р. доц. д-р Кокеров, за да разискват ролята на личностите в българската история.
За пръви път пред такъв широк форум беше дадена обективна и положителна оценка на заслугите на Цар Фердинанд в изграждането на Нова България и на българската войска, която единствена от всички европейски армии не познава поражение във всичките войни за освобождение на българския народ.
Беше изтъкнато, че крадци, предатели и чужди агенти всред политиците и командването като ген.Радко Дмитриев и пр., които саботираха дръжавата и армията, след тва имаха наглостта да прехвърлат всичката вина на Цар Фердинанд и да го очернат като най-голем грешник, та чак и "българомразец".

На въпросите на зрителите беше ясно отговорено, че както "Съветите към сина", така и широко цитираното "изказване" уж на Стамболов, че най-големата му грешка била, дето докарал Фердинанд, са нагла лъжа и фалшификация на гореспоменатите елементи на чужда служба. Нещо повече, дори и в изгнание Цар Фердинанд непрекъснато е мислил за България и се е застъпил пред Хитлер да натисне съюзника си Сталин, за да се върне Южна Добруджа на "многострадалния български народ, който незаслужено го счита за главен виновник на всичките си нещастия".

Бяха подчертани същото така и изключителните заслуги на Цар Борис като инициатор и организатор на Мюнхенската конференция, която некои наши тупани още наричат "позорният Мюнхенски диктат". Благодарение на Цар Борис, който успя да убеди Хитлер да не започва веднага войната, беше осигурена една изключително ценна година за подготовката на Англия, която инак щеше да бъде смазана за нула време от германската военна машина. За тия му заслуги към Англия и Европа министер-председателят Невил Чембърлейн нарече Цар Борис "единственият европеец и умиротворител, миротворец" в библейския смисъл на думата. За големо наше съжаление обаче на местото на Чембърлейн скоро доде обиденият ни от Дойран българомразец Чърчил и беха пресечени възможностите за спасяването на България от касапницата, в която бехме въвлечени, за радост на българските му "почитатели" и до ден днешен.

Бившият военен министър полк.Александров се обади лично в предаването, за да поздрави водещите за доблестта за пръви път да направят положителна оценка на дейността на Цар Борис и особено на Цар Фердинанд.
Като докарат архива, много още скрити неща ша станат ясни даже и на тия, дето немат интерес от това.


Редактирано от - другаря Тодар Живков на 12/10/2005 г/ 12:36:53

Фидел Беев
12 Окт 2005 12:37
Мнения: 4,254
От: Fiji
А дали ке върнеа любовната кореспонденция на Фердинанд с младите коняри-левенти?! Равин Никифор ке я чете с умиление и ке рони мажки сълзи...
bengo
12 Окт 2005 15:03
Мнения: 71
От: Bulgaria
"Ще върна в България и последното листче от архива на цар Фердинанд ", но променен. Абе я всъщност си го стискай тоя архив. Кой нормален българин би се интересувал от историята на един цар чужденец докарал на страната сумата и беди?
smarty
12 Окт 2005 15:37
Мнения: 1,271
От: USA
БИНГО, твоето изказване трябва да се показва на учениците като пример на изказваме на класически комуняга и безмозъчно същество.То трябва да си толкова промит , за да не знаеш, че всичко относно Фердинанд, Борис и Симеон е преиначено от комунистите.Да виниш човек без вина, които е направил добро за "твоя дом", те това е комунистическо дебелочие.Да не се интересуваш от историята си и истината , а да се интересуваш от помията на Костов/това е за Светло Пиво/.Е, ще кажа този народ си заслужава съдбата.Ще има още много да страда , докато не прогледне.А плюеики Симеон трянва да знаете, че плюете себе си и вървите срещу себе си.Е, сега имате правителство.Не се оплакваите.Утре дано имате на Костов.Ама, ще ме хванете за ку.......Никога няма да успеят .Тове е призвание единствено на Симеон.Които разбрал, разбрал.
ELISA
12 Окт 2005 17:29
Мнения: 388
От: Belgium
Смартъ, много се опитвах да разбера Симеон, ама той се изказва нечленоразделно. А като прочетох интервюто с този господин Маринов, съветник на величеството, последните ми симпатии се изпариха.
Ама вие не се ли кълняхте в короната и в майките си, че Деди няма да прави никакви съюзи с комунистите?
smarty
12 Окт 2005 17:41
Мнения: 1,271
От: USA
Елиса, не сме се кълняли в никаква корона и маиките си.Не ме разочароваи.Не бъркаи Симеон с малоумниият български полтически елит.Опитаи се да мислиш, момиче.Симеон каза, че няма да подкрепи правителство с мандата на БСП и го НАПРАВИ, но НИКОГА не е казвал, че няма да бъде в коалиция с БСП.Това може да го каже само политическото недоразумение Иван Костов и братята ми комуняги. Напротив Симеон ще участва в правителство, където е и БСП, за да ги мачка колкото може.А не да гледка като Костов от страни и да раздухва балончета. Елиса, мисли , момиче мисли.Само Симеон може да помогне истински на България.Ако не му пречат българите, то до сега щяхма да сме много по-напред.
ELISA
12 Окт 2005 19:24
Мнения: 388
От: Belgium
SMARTY, не разбирам къде е разликата.
Според теб да участваш като коалиционен партньор не е подкрепа? И как точно Симеон ще мачка комунистите?
Според мен тази коалиция показа безпринципността както на Симеон, така и на движението, което го докара на власт.
А това, че на Симеон му пречат българите си личи по цялото му поведение.
Ние не само му пречим, той откровено ни презира.
I разбира се, разликaтa в политическите ни виждания не означава, че трябва да се поучаваме. Товa правеха комсомолските секретари едно време.
Drug
12 Окт 2005 20:27
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
"Ще върна в България и последното листче от архива на цар Фердинанд"

Язък, па толкова ли нема кои да го купи?

neminona
12 Окт 2005 21:18
Мнения: 357
От: Bulgaria
Ние не само му пречим, той откровено ни презира.

Който си е за презиране, може и да има гузното чувство, че го презира, но той е достатъчно възпитан да не дава вид за това.
Непретенциозните хора по селата и малките градове, когато го посрещат, нямат чувството, че ги презира. Явно и те не го презират, както не са презирали и баща му.
А и образованите, младите и активните хора вече два пъти гласуваха за него.
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща