Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Защо все се отлага контролът върху цените на водата
Добави мнение   Мнения:7 1
J_J
12 Окт 2005 00:51
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Аз пък, както Цицерон и Картаген, пак да си попитам: До кога Софийска вода ще ме краде? Вписвайки в сметките ми суми за ТЕЦ след като такъв няма в радиус поне километър наоколо и след като висях по опашките им в зоната и техните "служителки" изрично ме успокоиха, че проблемът ще се коригира? Това беше преди две години уважаеми крадци. А продължавате да ме крадете с измисления си ТЕЦ.
paragraph39
12 Окт 2005 01:05
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ Защо все се отлага контролът върху цените на водата
......................................... ......................................... ....
Пределно ясно е защо: Водата НЯМА Цена!!!
Цена има САМО дейността по Довеждането на Водата до Потребител- във вид, годен за нуждите му!
Разликата между Цената, която заплаща Потребителят-от една страна, и Себестойността на Довеждането от Доставчика на водата до Потребителя- от друга страна, е това, което прибира Доставчикът за джоба си! А интересът на всеки ЧАСТЕН Доставчик е: колкото е възможно по-ниска Себестойност/ по-малко ремонти, модернизации, иновации, канализации и пр., например! И колкото е възможно по-висока Цена, платена от Потребителя/ най-добре е БЕЗ контрол върху ценообразуването, нали!/ ! За да остава ПОВЕЧЕ Печалба за джоба на Достъвчика на водата! Тъкмо поради това /ще/ СЕ ОТЛАГА КОНТРОЛЪТ върху "Цената" на водата- подлежащите на контрол Доставчици ПЛАЩАТ където, на когото и колкото трябва, за да бавят или да отменят такъв контрол!
Това е толкоз просто и логично!

Редактирано от - paragraph39 на 12/10/2005 г/ 01:08:22

CommonSense
12 Окт 2005 09:54
Мнения: 230
От: Bulgaria
Взимаш 68 000 лв. заплата и пробутваш сметките си за шопска салата като инвестиция!!!
Обещаваш намаление на загубите по преносната мрежа поне 30% но в продължение на години "постигаш" 2%!!! Хипермениджмънт!!! Въпреки това продължаваш да взимаш 68 000 лв. и да пробутваш шопската си салата за инвестиция!!!
В продължение на години медиите в БГ ни надуват главите колко хипер ултра мега икономически изгодно ще бъде да има американски бази в БГ!!! В продължение на години американските представители не си правят и труда да опровергаят подобни изказвания, а напротив спонсорираните от тях лобисти като Атлантическият клуб водят кампанията!!! И в един прекрасен момент американския губернатор в БГ ни съобщава как те нямало да си платят сметката за базите!!! И това след като пак благодарение на същите тези лобисти и американци българският данъкоплатец е измамен(спомнете си отново обещанията за връщане на дълга и хипер изгодните инвестиции) да хвърли на вятъра милярди в налудничавата кампания на някакъв манияк от Тексас който виждате ли си бил говорил с господ!!! Интересно защо ли пък от МВФ не се притесниха може ли иконмика като българската да си позволи да поддържа мисия като иракската!?
Другарю Паси да вземете да ни кажете какви други тайни ангажименти сте поемали за да знаем какво ни чака още!!! И колко от сметките ИМ трябва да платиме!!!
Щото ако не забелязвате това не са съюзнически ангажименти на страна членка в НАТО - това са ангажименти към говорещият си с господ тексаски селянин!!! Но те явно някои американци смятат че НАТО е тяхна лична собственост и по тоя повод е добре да ни дадат изтребителите безплатно - така и така ще обслужват само техни интереси и детос е казва фиктивно ще се водят наши!!!
Или всъщност май е по-добре да си купим Грипен - хем са по евтини.


И къде е другаря Дайнов да дойде да обясни колко полезни са британците и хамериканците и какъв порядък въвеждат те в страната!!! И след товв да се пъне да обясни явления като "Атака"!


А изявлението на поредният паднал от марс американски посланник че виждате ли скоро американска компания щяла да осигури по евтини мобилни разговорите в Бг са върхът!!!! немам думииииииии!!! добре че беше бейрли да ни осигури ниски цени на мобилните разговори - щото ако не беше американски третия GSM нямаше как да с аниски цените!!!
сега вече ни стана ясно какво означаваше анонса с заека при идването му!!! Това не било кьорфишек към екодвиженията в БГ - това просто е заека който вижда Алиса в страната на чудесата!

bgtopidiot
12 Окт 2005 10:10
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
J_J, не Цицерон, а Катон
CTORH
12 Окт 2005 10:34
Мнения: 146
От: Bulgaria
CommonSense
`Kaily
12 Окт 2005 11:04
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Що задавате още само реторични въпроси бе? По битивито вече говорят с конкретни имена и цифри, не си смучат реторични въпроси изпод ноктите.

_______________________
Държавата изеде суверена
Cerulean
12 Окт 2005 13:04
Мнения: 107
От: Bulgaria
CommonSense
Добави мнение   Мнения:7 1