Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
2700 щатски бойци ще има в страната ни
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Радикална Партия
25 Окт 2005 23:28
Мнения: 728
От: Bulgaria
Честито на всички войници и офицери от Българскат Армия които рамо до рамо с Американски войници и офицери ще провеждат тренировачни занимания в Базите на НАТО които ще бъдат изградени в България!!!Това ще бъде една подготовка от които подготвените Български войници ще могат да обучени и с бойна екипировка и бойна техника предоставена им безвъзмезно от Американската Армия за да изпълняват свойте международни мисий по света и да защитават Българските Национални Икономически Интереси на нашата Държава!!!Да живее нашата славна Българска и неподима Армия!!!
PokerFace
26 Окт 2005 00:11
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Радикална Партия все едно слушам Фичо!Български войници ще могат да обучени и с бойна екипировка и бойна техника предоставена им безвъзмезно от Американската Армия за да изпълняват свойте международни мисий Безвъзмездно е само сиренцето в капана за мишки, драги мой! Но това е вече дъвкана тема.И преди да почнеш с обидите, да те предупредя!И Аз съм офицер ОЗ, и Аз милея за всичко Българско и ми е Свято Бългавското знаме и за 5000ен път да чуя ..Вий жертва паднахте в неравна борба..ми се наливат очите със сълзи, така че дай да си уважаваме мненията а не да се псуваме като хамали в този форум.От това печели само врага, а той вече е в парламента и се хили на нашите опънати от свади нерви!
Chicho Dr.
26 Окт 2005 01:12
Мнения: 8,006
От: USA
Патриарх Максим стяга рожден ден. ИЗБРАНО ОТ ДОКЛАДА ЗА ГОСТИ НАКРАТКО: 2700 щатски бойци ще има в страната ни по случай купона; в чакалнята затворени от Брюксел ще чакат София и Букурещ, които се зарекоха да изпълнят изискванията на ЕС; Социолозите сигурни само за балотажа в София, Букурещ ДГД Дунава! Кметът на Варна задължава фирми да помагат при бедствия както следва: БСП ще чакат в червения салон, ДПС в кафявия. Голем купон, голема гюлортия. Дигнал се много Шум за нищо над нормите във всяко трето предприятие за глухи "Тих труд". Освен тавана на пенсиите Рухва и обещанието за достъпно здравеопазване като Осигурителната тежест на кристалния полюлей е изчислена да падне в оркестъра, върху Първата цигулка - Филчев. Да не би да е в ход операция по спасението на бившия кмет? Исканията за имунитета на Софиянски удвоиха мизата на 480 лева премия за разбит канал Перловец за трафик на хора. Царят ще полива розите на Велчев в Градската Градина, а преподобния Муун със Засилваща се кампанията срещу Броенето на вота, ще глътне над 40 хил. лв. за да си плати полета от Луната до нас. Ще лети с Камионът с боеприпаси, движел се като призрак из България. Последния е управляван от "Шофъорът без глава", който е на пробационна мярка в Родината. Мярката е следната: за УБО фирмите 20, 5%, за наетите килъри - с 0, 2% по-малко. В стаята на обслужващия персонал 15-годишен наркодилър разкри как е пласирал дрога като предястие на гостите. Почерпен от нея, Военен прокурор погазва съдебна заповед за ограничена консумация на пилешко и застрелва Черен костов. Ветеринарен екип бе извикан да изследва за "птичи грип" тоз' мъртъв Дървенишки кос, паднал вчера като Софиянски пред Пощенска банка, гол и бос с дълъг от лъжи нос, сготвен в СДС СОС.





Chicho Dr.
26 Окт 2005 02:04
Мнения: 8,006
От: USA
Сега сериозно по темата: Някой разбра ли как са приключили преговорите за американските бази? Надупваме ли се само или сме кярили по нещо? Че отделни люде са кярали е ясно, но аз имам предвид държавата.
Иванов
26 Окт 2005 02:45
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
След проведеният РЕФЕРЕНДУМ, в който се наблюдава небивало участие, турският, циганският и българският народ казаха своето "ДОБРЕ ДОШЛИ " братушки на българска земя. От тук ще ви е много по- удобно да продължите своята богоугодна мисия в борбата със световния тероризъм. Хиляди турци с български паспорти дойдоха да се влеят в редиците на Движението за права и свободи при гласуването. Много цветя и лозунги на английски език заляха изборните бюра.

Радикална Партия
26 Окт 2005 03:55
Мнения: 728
От: Bulgaria
А бе с тия недовлните лесно ще се справим като ги привекаме в казармите за неколко месеца запас и воени тактически учения да провеждат пред погледа на офицери от нашите съюзници от НАТО друга песен ще запеете!!!Като ви се изкарат джигерите на марш на скок и атака на нож с противогас ще видите как бързо ще клекнете и само ще търсите да спите като се приберете от занинятия!!!Само гонкоа вас ще ви оправи мирни пацифисти!!!Поцел ден крак има да набивте по плаца тама!!!Кой не изпълнява в дисципа свободни места дал гаспод има и нови ще се отварят ако требва!!!Ама Воени Бази на ЕС ще има в БъЛГАРИЯ и на НАТО иСАЩ както искате им ВИКАЙТЕ ТО ГОЛЕМА РАЗЛИКА НЕМА!!!Ако за Ирак не ви се иска то за Афганистан щат не щат Българите на НАТО договри требва да изпълняват тама!!!Така като ви подготвиме и но Сирия и Иран галвите ще строшим та петропровдите на нефта и гаста през тези страни да минавт!!!Па Русия нека чека и нека една студена вода да пие за сега!!!
44magnum
26 Окт 2005 04:16
Мнения: 1,498
От: Bulgaria
Радикале що лъжеш ората че си от некаква партия?Мязаш ми на Тодор живков като те четем))сцепих се да се смеем.На мене дика ми е повече радикал от тебе и е ЧЛЕН на партията.По големо парцалче от тебе тука маи нема ако си жена сигурно ще си висиш все по улиците)
Радикална Партия
26 Окт 2005 05:31
Мнения: 728
От: Bulgaria
Защо в България разни новоизлюпени политици само манипулират общественото мнение на хората че България нема да получи нищо и никакви пари от САЩ!!!През годините на управлението на Костов, Сакскогурботски и сега Станишев България е получиля от САЩ военна помощ на стойност 100 милиона долара и икономическа в размер на около 500 милиона долара!!!Това не са ли пари платени от САЩ на България за тези воени бази?Или тези пари са изчезнали в партийните каси и партийните лидери начело с несменияемия техен верен сюзник Доган!!!И сега Волен Сидеров се опитва да манипулира общественото мнение че видте ли България нема да получи и стотинка за тези воени бази сега!!!А защо така представената Парламентарна Партиа Атка влязла в Българския Парламент през задната врата с регистрацийте на изрядно подготвени партий от коалиция Атака сега като се толкова много интересува от тези неща не попита Премиера Станишев за каво са употребени тези пари дадени от САЩ на България защото цифрата за България не е никак малка от 600 милиона долара!!!Защото едно е да правиш поплизъм друго е да водиш и осъществяваш политка защитаваща националните интереси на България!!!Кой критикува Радикалната партия за своята позиция в България да има воени бази и на ЕС със свойте създадени воени сили и САЩ като наш партньор в НАТО?Товаса единствените ляви орентирани сили от БВШИТЕ КОМУНИСТИ НА БКП И ТЕХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И АКТИВСТИ които с голяма носталгия по миналотона сателито но СССР Тодор Живкова България все още таят надежда за присъденяване на България към страните от ОНД!!!Ето това са разни пацифисти и миротворци които са платени и организирани от ФСБ и ГУР Русия!!!Защото защо не попитахте Сидеров какво е работил по време на своя престой в Коми в Бившия СССР и с кого е седял често на една маса там и какво са си говорили там!!!Защото докато България не се очисти от тези стари покления които имат нещо общо с престъпната Комунистическа Партия и ДС инякой от тях не изпълнява поръчки но бившето КГБ сега ФСБ и ГУР България ще тъне и затъва все по надолу към дъното и положението в България ще се влошава!!!И то по вина на самите Българи защото преди да почнот да вярват на някои и да ги слушат на преобразилите се бивши комунисти в Демократи да ги попитат можи ли да видим Трудовата ти Книжка къде си работил през Живково Време и какви неща си вършил и къде е завършил Вишито си образование и да видат човека от каква фамилия произлиза на Активни Болци на БКП и след това да му вярват преди да порверят дали е бил Сътрудник на Държавнан Сигурност!!!
Bvlgari
26 Окт 2005 06:06
Мнения: 308
От: Germany
Хм-м, ще има май мулатчета...

Sine qua non
ЗИТО
26 Окт 2005 08:00
Мнения: 2,864
От: Bulgaria
Абе то като че ли нямаше толкова руснаци по татово време/като бройка/.Някой знае ли колко са били?
smiren
26 Окт 2005 08:33
Мнения: 539
От: Bulgaria
Драги Покер, не разбирам демократичния Ви призив за уважаване на идиотските "мнения"! Това е противоестествено, съгласете се.

Me4o
26 Окт 2005 09:54
Мнения: 641
От: Bulgaria
Само за сведение:
"Американски" и "Бази на НАТО" са НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ НЕЩА! Това много хора не го разбират. Просто обяснение: статута на американските бази се определя на базата на двустранен договор м/у БГ и САЩ. Те НЕ МОГАТ да се ползват от други страни на Алианса. Бази на НАТО - това са бази, които могат да се ползват от различни сили на НАТО, в зависимост от нуждата на Алианса. Старото правило на американците беше - "Това е вече наше - вън!" Сигурно новото виждане ще бъде - "Тези сгради са наши, тук нямате работа! Иначе поддържайте инфраструктурата и плащайте консумативите, това си е ваша работа!".
Как мислиш, РАДИКАЛНА ПАРТИЯ, ДАЛИ БИ СЛЕДВАЛО САЩ да плащат в такъв случай наем? И втора подсказка - след като става дума не за бази на НАТО, а на САЩ - ами ако и Путин поиска бази у нас? И той - ей така, за тренировъчни мисии?
Гарван
26 Окт 2005 10:05
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Щом мълчат за договора, значи по-скоро ние ще им плащаме, отколкото те на нас. И сега повечето хора приемат негативно идеята за чужди войски на наша територия. Ако имаше някакви облаги щяха да ги разтръбят веднага. А всъщност за пореден път сме изули гащи пред биг брадър. Честито - вече подаряваме и суверенитета си. Земята я даваме на чужденците, производството и услугите също. На път сме да се превърнем в гости в собствената си страна. А някои хора смятат това за нормално и хубаво.
ТАПА
26 Окт 2005 11:05
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Защо в България контингента им е по-голям от този в Румъния, а щаба и командването е в РумАния?
Djok
26 Окт 2005 11:35
Мнения: 4,498
От: Bulgaria
Що ли не ги посрещнем с прияятелски огън- за добре дошли- както нашите в Ирак...
HaHe
26 Окт 2005 11:51
Мнения: 10
От: Bulgaria
Тапа, впредвид нарастващите антисемитски настроения, по-голямата част от войничетата ще дойдат в България, нищо че по територия сме доста по-малки.
Тези войничета ще имат разбира се нужда от елементарни нужди и познай кого ще им прислужва. Познай и чии жени ще бъдат е****.
Между другото това са само официални данни. Войниците за България са доста повече
HaHe
26 Окт 2005 11:55
Мнения: 10
От: Bulgaria
З а б р а в и х д а д о б а в я , ч е в Б ъ л г а р и я н а г -н Л е в и й н м у к а з в а т Л е в и е в . Н и к а к ъ в а м е р и к а н е ц н е е
9101
26 Окт 2005 11:56
Мнения: 5,952
От: Bulgaria
Не се притеснявайте, нали сме съюзници. По-добра така да е, нали не идват като в Югославия. Пък като гледам - на никой не пречат. Едно време селяните около полигона "Ново село" не искаха да има полигон. На последното учение обаче им плащаха по 40 лв. надница да се правят на терористи. И те се радват. 40 лв. на ден за село не са малко пари.
В интерес на истината - и на мен не ми е приятно да има американски войници, но трябва да сме реалисти.
Между другото - стриктно спазват законите на страната. Даже бяха пуснали сигнал (с легализиран превод), че една наета за обслужване българска фирма не спазва кодекса на труда и не плаща на работниците каквото им се полага.
milcho
26 Окт 2005 12:40
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Тапа, щото се пишат Романия и Буш си мисли, че са наследници на Римската империя...
o_kalitko
26 Окт 2005 13:04
Мнения: 85
От: Bulgaria
Моля да извините радикалната партия за глупостите които писа тази нощ. Изморен е човека, явно не му щрака пипето и бълнува за американски войници. А може и по униформени да си пада ?
Top Gun
26 Окт 2005 13:25
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
България вече не е суверенна държава!!!Жалки измекяри ни управляват!!!!!!
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща