Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
След САЩ и ООН погна Дионисиев
Добави мнение   Мнения:4 1
Gasparini
29 Окт 2005 01:55
Мнения: 4,425
От: Germany
Тоз червен айдук още ли не са го сложили в панделата?

Брачед му Борето Дiонисиев от клуба на мъртавците Г13 също го бавят
от Тимуровската команда.

Айде давайте по-бързо.Че на Павлов и Кюлев им требат хора за табланет.
paragraph39
29 Окт 2005 02:26
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Руският външен министър Сергей Лавров заяви: Докладът на комисията “Волкър” е фалшив
В. "МОНИТОР- 29.10.2005 г.
Комисията на Волкър е използвала фалшиви документи, заяви вчера в Москва руският външен министър Сергей Лавров, предаде ИТАР-ТАСС.
Русия внимателно ще проучи доклада на анкетната комисия за нарушенията, свързани с програмата на ООН за Ирак "Петрол срещу храни", каза Сергей Лавров. Неведнъж сме контактували с комисията и документите, които ни показваха, в редица случаи се оказаха просто фалшиви, по-специално подписите на руски официални лица, заяви Лавров. "Направихме запитване за източника, от който са получавани подобни документи, тъй като ни е интересно кой би могъл да се занимава с такова нещо", съобщи той. По думите на министъра, още не е получен отговор.
Според неназован дипломатически източник, цитиран от РИА "Новости", в редица договори бил фалшифициран подписът на Александър Волошин (бившия шеф на кремълската администрация, споменат в доклада във връзка със злоупотребите). Комисията на ООН сама установи това, след като изиска от нас оригинални образци за сравнение, и това е посочено в текста на доклада й, допълнил източникът. В доклада се говори за "съществени разлики" между оригиналните подписи и изследваните от комисията. Не съм виждал самия доклад, смятам обаче, че трябва внимателно да се проучат фактите, посочи Лавров. Част от информацията бе предоставена от комисията на Русия, без да бъде потвърдена с документи, допълни той.
zoroaster
29 Окт 2005 09:36
Мнения: 216
От: Bulgaria
Всички далавери са организирани от структурите на бившата държавна сигурност и са насочени срещу Иван Костов, като парите се използват за да бъде той дискредитиран.
Димитрова
30 Окт 2005 10:28
Мнения: 1,084
От: Bulgaria
След прочутия призив на специалиста по бракоразводни процеси Стоянов: ”Иване, кажи …”, няма с какво вече циганя да бъде дискредитиран. Не хаби патос! А и спри да пудриш мозъците на информирани хора.
Добави мнение   Мнения:4 1