Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
10 г. затвор за военен, стрелял по футболист
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Братя Стругацки
04 Ное 2005 14:23
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Мога само да отбележа положителното в този случай - следващият път когато Стойчо Стоилов направи ПТП ще се замисли преди да налита на бой. (Ст. Стоилов, впрочем, игра в Германия под името Стойцас Стоилас, щото е голям българин).
Аман от селянчета, дето се изживяват за мутри!
deminer_bg
04 Ное 2005 14:34
Мнения: 5
От: Bulgaria
За самоотбрана /превишена/ от мутра /велик футболист/ - 10 години!
За двойно убийство, при ПТП в нетрезво състояние /пиян до безсъзнание/ - трипъти по малко!
На кого е нужно такова "правосъдие"?
homoludens
04 Ное 2005 15:38
Мнения: 500
От: Bulgaria
Както някой каза проблема е в присъдата! Един депутат преди време застреля куриер и по казуса неизбежна отбрана щото се уплашил и т.н го оправдаха. Аз винаги съм казвал че неизбежната отбрана е за власт имащите да трепят раята. Всеки опит на раята да се ползва от неизбежна отбрана се наказва с цялата строгост на закона та дори до живот. Проблема е не че е стрелял военния а, че само той е стрелял нека в рамките на една седмица да бъдат от стреляни от раята поне 1000 висши прокурори, съдии, полицаи политици и мутри. Това е проблема че само той е стрелял. Никой няма право да ти подвиква поплясква и т.н моето достойнство е на д всичко дори над живота на ближния (мутра тъпанар и т.н). Много са 10 годни според мен условна най много + обезщетение. В нпк е пълно с членове и членчета дето дават за умрял до 5 години. Къде е умисъла на този човек.
Параграфе кажи да ли съм прав.

За мене умишлено престъпление е когато имаш мотив!!! За това ненормалните не ги съдят за умишлени престъпление.

Къде е мотива на този човек да иска да убие ???? Дайте ми мотив тогава ще призная умисъла на деянието му и присъдата. (Мотива трябва да е възникнал поне 24 часа преди събитието).

Чакам отговор Къде е мотива на човека за умишлено деяние????????
Балканджи Гогов
04 Ное 2005 15:44
Мнения: 964
От: Bulgaria
Преди време, двжейки се по "Любен Каравелов", която е двупосочна се "скрих" в едно т.нар. джобче за да дам път на 2-3 коли, идващи насреща. Аз се скрих, но за мурагеньото отзад нямаше място е трябваше да върне назад 10-тина метра. Вместо това извади патлака си и започна да бръска с дръжката му по предното ми стъкло и да крещи защо съм ги пуснал. В тази ситуация, ако имах оръжие в себе си, без колебание бих го пуцнал! Вервайте ми!
sasoss
04 Ное 2005 15:51
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Ето нещо от друга гледна точка за първосигналните мозъци във форума:
"Към 18, 15 ч на ул. "14-и полк" пияният Мечев удря с жигулата си новия джип на футболиста. Между двамата избухва скандал. Мечев изведнъж изважда пистолет "Макаров", за който има разрешително и стреля 7 пъти по Стоилов. Пет от куршумите попадат в тялото на футболиста. вместо да му окаже помощ, пияният стрелец се надвесил над жертвата си и изкрещял: "Умри, бе!""
===
Интересно, че часът е 18, 15. Както се казва едни пият от мъка, други ... от сутринта.
milcho
04 Ное 2005 18:01
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Абе Вие луди ли сте, пиян, почти пълнител, осъдили го, а Стойчо квото и да е правил не е стрелял и затова 10 години. Страсти, но пък ако всеки почне да раздава правосъдие по пътищата до къде ще стигнем...Обжалвайте бе момчета, но не пишете глупости...
Добави мнение   Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2