Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Арестите на МВР наистина ще ни излязат прескъпо
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:141 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
Benedicta
26 Авг 2010 17:28
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
otvrat


Бенедикта си намери достоен заместник. Дано поне се редуват.

Моля ти се....прави разлика и не се поддавай на случайни съвпадения...
otvrat
26 Авг 2010 17:33
Мнения: 22,522
От: South Africa
Здрасти, Бени. Понеже, нали, се доказателства искаш, та се подведох. Пък и те немаше наоколо.
Mitev
26 Авг 2010 18:14
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
Да върви играта "ние ги хващаме, те ги пускат",


насочена изцяло срещу съдебната система?!


Уважаемо госпожо Диана Петрова,
съдебната система сама действа срещу себе си с решения като коментираните в Натиснете тук. Но за щетите, които нанася по този начин едва ли ще се намери журналист да напише.
ПП.
Това, което сте написали в статията ми изглежда грубо тенденциозно.


Редактирано от - Mitev на 26/8/2010 г/ 18:15:49

Benedicta
26 Авг 2010 18:15
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Приема се
Doctora
26 Авг 2010 18:20
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Прав беше Иван Радоев.
Мненията на червеното (БСП) и кафявото (Атака) винаги се прегръщат
Mitev
26 Авг 2010 18:21
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
Бени,
Добре дошла след няколкодневното принудително отсъствие. "Виновният" за поредното ти пребиваване на хладно обещава повече да не ти внушава дистанционно какво да пишеш във форума, както и да не те хипнотизира и чрез твоите ръце и ник да не публикува тук свои мисли.

Benedicta
26 Авг 2010 18:24
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
А, ти дори се майтапиш с чуждото нещастие....
Mitev
26 Авг 2010 18:30
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
А, ти дори се майтапиш с чуждото нещастие....


Бени,
човек е оцелял, защото се е смял.
Пък и в постинга ми имаше не само майтап, а и нещо друго, ама нейсе. Радвам се, че отново си тук.

Васик
26 Авг 2010 18:33
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Кайли,
сигурно битият в Бургас сам се е душил, а после прави пресконференция и си показва медицинското и синините. Наскоро беше оправдан полицаят Филатов, който е главно действащо в известния клип:
Шъ та убия тук! Шъ та смажа, да знайш! Шъ ти побъркам живота! Виж се какъв си недоносеник!
Думите, в комбинация с шамари и ритници са на полицай от Долни Дъбник, който се гаври с 22-годишно момче в ареста. Униформеният засипва младежа с обиди, удря му шамари и скача с кубинки по краката му. Свидетели на всичко са колеги на полицая, които обаче гледат безучастно.
Smurf
26 Авг 2010 18:37
Мнения: 1,578
От: Bulgaria
По добре 1000 виновни в затвора отколкото един виновен на свобода. Опппа не добре. По-добре 1000 невинни в затвора отколкото един невинен на свобода , пак не стана. Трети последен опит : По добре ??????? . Какво чудите се кое е по-добре и кое е по-зле. Нищо не е на добре. Дори самият факт че има човек през 21 век в "демократична" България който започва да философства по темата е страшен опасен и отчайващ.
Иначе недейте да съдите полицаите които извършват арестите и провеждат разследваният предполагам че са подложени на невероятен натиск от Цветанов да се държат агресивно и да не се съобразяват със закона , защото в противен случай на другият ден може да им зададат въпроса " А ти колко престъпници тръшна днес?" и ако отговора е незадоволителен изхода за момчетата е неизвестен. Така че по-добре 1000 невинни в ареста отколкото един виновен на свобода а за затвора отговорноста е на съдиите
проф. дървингов
26 Авг 2010 18:57
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Вася, за протокола - извън темата - битият загина наскоро при катастрофа. Полицаят-бияч си е още жив.
kaily
26 Авг 2010 19:06
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Кайли,
сигурно битият в Бургас сам се е душил, а после прави пресконференция и си показва медицинското и синините.

Аха, и сигурно оня де го утрепаха наскоро сам се е утрепал, ама горкият нема начин да прави пресконференции.
Като е бит, има ли доказателства кой го е убил?
И недей да клинчиш, молим!
Съдът признава само доказателства и преди да се е произнесъл, немаш право да назоваваш никого виновен, разбра ли? Така е в демокрацията.
Първо съдът се произнася, после обществото. Без съд си мълчи там.

_________________________________
http://www.kaily.dir.bg-На запад работят добре, ако плащат добре. А у нас само работят, а ако пък и плащат е добре.
проф. дървингов
26 Авг 2010 19:21
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Моме?
Ти прагът на дразнимостта ли тестваш или да?
Васик
26 Авг 2010 19:37
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Кайли,
нали се сещаш, че очакваш справедливото решение на съда, който през повечето време плюеш? Като цяло мисля, че ако не схващаш колко извратено е посланието на снимката на легналата жена с белезници, ти не си почтен човек. Тази снимка не е направена от случаен минувач. Тя е направена със специалното участие на служители, които са аранжирали сцената, други са я заснели и трети са я разпространили в медиите и всички плащаме за задоволяването на извратената представа на един човек за медийна политика. И после ни казват, че тоя човек очаквал 3 детенце и имал семейни ценности. Какви ли са те?
E6
26 Авг 2010 19:39
Мнения: 29,550
От: 0
Кайли,
Това са стари казармени номера (както и почеркът на цялото правителство начело с Онзи, чиято любима песен е "БатальонА се строява" )....
В казармата, като почнат да бройкат някого му правят "мечка". В тъмното отвън му се мята едно одеяло свалчт го на земята и се почва ритане с така наречените "цинтари" (обувки с метални нитове по цялата подметка отдолу) - общо взето неприятно преживяване (предполагам).... Свидетели няма, доказателства няма - оня дето се оплаква е паднал по стълбите или сам си е счупил носа.
Предлагам същия метод на полицията.... Избира се някой НЕприятен на Цв. Цв. - и се прилага инструкцията: "Стой там и гледай да не дойде някой...."
После е другата инструкция: "Да събере доказателства, че сме го били и да върви да ни съди...."


Редактирано от - E6 на 26/8/2010 г/ 19:46:29

Калки
26 Авг 2010 19:51
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
Аз доколкото разбирам огънят е насочен към днешното управление на МВР, а именно Бойко и Цветанов, не към нашата полиция като цяло.

Правилно схващаш насоката.
Огънят е насочен не само към МВР, а към цялото днешно управление на държавата, което е най-трагичното за последните 130 години. Отделно огънят е насочен към полицията като цяло, защото тя е не само сбирщина от некадърници, но е и практически организирано подразделение на престъпния свят, негов близък и верен партньор и съратник и извор на кадри за него.

Моите извинения към малкия процент честни полицаи, но истината за огромния процент техни колеги е такава.
Калки
26 Авг 2010 19:55
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
Ти нали не сравняваш пияндурника-пикаещ във фонтани с Цветанов?

Няма как да сравняваш Петков с нищожеството Цецо. На фона на физкултурника пикаещият е гигант, титан на мисълта и въобще личност. А като видя физиономията на деловодителя-министър изпитвам усещане, че съм се докоснал до плужек.
Васик
26 Авг 2010 19:57
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
А кой друг постоянно се саморекламира като суперченге? Защо никога не чухме Борисов да се представя като шеф на охранителна фирма или да споделя опита си от частния бизнес? Защото сега иска да е суперченгето, което странно защо не е искал при деполитизацията. Откъде преди година се пръкна полицейски синдикат, който сега никакъв го няма? Пръкна се, за да организира корпоративния вот на служителите, като им обещае справедливост за убийците на Чората и увеличение на заплатите. И те, естествено, се вързаха.
Бармалей
26 Авг 2010 20:17
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
...Отделно огънят е насочен към полицията като цяло, защото тя е не само сбирщина от некадърници, но е и практически организирано подразделение на престъпния свят, негов близък и верен партньор и съратник и извор на кадри за него...

E, с това заключение съм съгласен...СЕГА, ако може някой да даде информация, колко от тази сбирщина от некадърници (като процент) е назначена от отбора на Тулумбаджията и колко процента от същите тия "некадърници от поделението на престъпният свят" са му завещани от стопаните на три***та коалиция, и работата ще просветне Ще се разбере защо тая некадърна полиция не може да арестува (или не иска да арестува) кадърно...
P.S. Само ще помоля да не ми излизате с номера за "нъл и той беше там" защото имам подготвено допълнително питане...Иначе съм съгласен да го вкарвате в системата за виновност - при условие, че приемате през годините на управлението му да се оправдава с предишните...както вие ще ги оправдаете с него като "предишен"

***
Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
kaily
26 Авг 2010 22:05
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Малее, вие тъдява ептен се извратихте бе.
Професора и той, къф праг на търпимост бе, другаре, прогледнете, 2012 иде, каво който е прогледнал, ще оцелее, лошо за вас.
тц тц тц

лоша работа

Нали съдът е справедлив и всичко става с доказателства, нали това всички вие миналата седмица в един глас го грачихте. Сега с двоен аршин ли ще мерите, а?
Квото за всички, това и за полицията, справедливият съд да отсъди.

_________________________________
http://www.kaily.dir.bg-На запад работят добре, ако плащат добре. А у нас само работят, а ако пък и плащат е добре.
Добави мнение   Мнения:141 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7