Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Да, Висшият съдебен съвет е кукла на конци
Добави мнение   Мнения:18 1
НЕРВЕН
20 Яну 2016 23:51
Мнения: 4,269
От: Bulgaria
-
Г-н Панов директно попита премиера: "Защо ми го препратихте". При което министър-председателят не отговори директно, а започна дълго обяснение за политика. Според мен контекстът беше заплашителен. Аз така тълкувам поведението му, идването му, упреците му.
AzUrAL
21 Яну 2016 01:59
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Г-н Панов директно попита премиера: "Защо ми го препратихте"
А защо да не може, след като очевидно и двамата си имат номерата? Забранено ли е да се препращат СМС-и, това престъпление ли е в РБ?, Ако има нещо като телефонен тероризъм да не се помайва ами да заведе дело. А и да го беше попитал насаме, а не публично. Кой си ти, че Министър-председателя да ти се обяснява? Водач на конвент и трибунал ли, военен съд ли що ли?, а не поредното корумпирано, от съдийското червено, номенклатурно котило, овчарче с купена власт. Овчар, който се мисли за съдя или за партизанин. Битката на повечето българи ще е не на живот, а на смърт.
traikokitan4ev
21 Яну 2016 04:42
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
АзУрАл , ако с теб си имаме номерата напълно приемливо е да си разменяме SMS-и от сорта "ела довечера с две каки, теренът и пиячката са от мен". В случая твоят идол препраща SMS, изпратен до него, за да покаже нещо. За мен то е - "внимавай, знам във всеки момент какви ги вършиш". Поне така бе прието от Панов и той затова го попита - Защо ми го изпратихте? Отговор не последва.
Но за вас Тиквата е целият в бяло...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: traikokitan4ev
Свежарков
21 Яну 2016 05:01
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
ВСС по поръчка и показка от френския посланик опраска "гнилата ябълка" Ченалова, после опраскаха и Янева, но няма компенсация, например, някой опраскан прокурор или просто член на ВСС. Боли ги аристократите на съдебната система съдиите! Освен това хората във Враца и другаде реват за правосъдие, тоест, пак сочат съдиите. Боли ги! Опраскани са и протестери като Хр. Иванов, НПО-шниците от Съюза на съдиите и адвокатската банда остро се нуждаят от някакъв удар върху ВСС и ГЕРБ, които ги прецакаха с "реформата". Затова извадиха на светло Панов, който зле изложи премиера, с което го насочи към капана с посещението му във ВСС.
Калташка работа, мръсна и подла от двете страни. Силата на соросоидите в съдийската и адвокатската гилдии е само в западните посолства и в Брюксел, иначе ще ги наритват поединично и на малки групи. Тъй като разумните хора знаят, че няма как да си целият в бяло, щом си стигнал да висшите съдилища, прокуратури и особено до ВСС.
Simeonee
21 Яну 2016 05:22
Мнения: 288
От: Bulgaria
Коментар на случая в Стрелча по логиката на AzUrAL за ВСС

Защо да не може бивш кмет да чука ученичка, след като очевидно и двамата се познават отдавна? Забранено ли е да се ходи в хотел с 16 годишни момичета, това престъпление ли е в РБ? Ако има нещо като изнасилване, да не се е помайвала мацката, ами да е отишла веднага в полицията и на лекар. А и да го беше упрекнала насаме, а не публично. Коя е тя, че бивш кмет да й се обяснява? Водач на конвент и трибунал ли, военен съд ли, що ли, а не поредното недоволно от заплащането работещо момиче? Ученичка, която се мисли за съдЯ или за фолкзвезда… И т.н., и т.н. …

Особено ми хареса изписването на съдЯта, то не му е случайно. Друг път бива съдиА.
OldTen
21 Яну 2016 07:03
Мнения: 664
От: Bulgaria
Тьотката не я разбирам, хем казва, че са слугинаж,хем си натиска големия задник да стои там,защо ли? Тя е нещо, като хората на Бат Ваньо, хем в управлението, хем в опозиция. В случая дали е премиера или портиера въпроса е принципен, някой казал, че сестра ти е курва и ти трябва постоянно да обясняваш, че нямаш сестра. Смисъла на СМС, според мене беше, не се занимавайте с мене, понеже аз не мога да нося отговорност и да се обяснявам за всяко нещо сказано за мене. Питайте този, който го е казал.
А да Стрелча, малката девойка е отишла в хотела с чичкото за да си говорят за времето. Ако не се беше прибрала пияна в къщи, никой нямаше да резбере заслучая, който вероятно не е първи. Омръзна ми от "моралисти" и "патриоти"!
traikokitan4ev
21 Яну 2016 07:54
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
Свежарков
...Панов, който зле изложи премиера...
Тъй като разумните хора знаят, че няма как да си целият в бяло, щом си стигнал да висшите съдилища

OldTen
...малката девойка е отишла в хотела с чичкото...


Върхът на логическите съждения - понеже в съдебната система е пълно с гнили ябълки, а малки девойки масово ходят с чичковци, то автоматично "целият си в бяло" само ако си настоящ премиер на татковината и/или почетен гражданин БСП активист...

Жалки сте!
Firmin
21 Яну 2016 08:08
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Да, Висшият съдебен съвет е кукла на конци


Не, не е кукла на конци. Мъпет шоу е. Да речеш, че е кукла на конци, ще рече предполагаш, тялото е едно. А то не е. Цял куклен театър, с декори и режисьори. Обаче ... И с дечица! Щото за къде е театрото без дечица. А дечицата сме ние, дето още не сме взели тоягата да спраскаме някоя и друга тиква прогнила, та да и се разхвърчи семката.
nik11
21 Яну 2016 08:19
Мнения: 13
От: Bulgaria
Добро интервю, смислени въпроси и струва ми се честни отговори. Колкото за отговора на въпроса на Панов към премиера, ако Бойко бе казал истината, а тя е поради невнимателното боравене с телефона - нямаше да се стигне до цялата по-нататъшна излагация.
traikokitan4ev
21 Яну 2016 08:23
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
истината, а тя е поради невнимателното боравене с телефона
дали?
Mrx++
21 Яну 2016 09:24
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Абе наш Боко действа, като слон в стъкларски магазин. Нарушенията му на Конституцията следват едно след друго. И разговорите Ченалова/Янева и този SMS (не рабрах как е прихванат) и ходенето му във Висшия съвет са точно талива. Като слон в стъкларски магазин е и Цацата. Те и двамцата са много наедряли, бая стъклария ще да са изпочупили.
Калки
21 Яну 2016 09:27
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
Това е положението, граждани. 'Мека' диктатура и еднопартийно управление. Свиквайте.
Mrx++
21 Яну 2016 09:27
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Тьотката не я разбирам, хем казва, че са слугинаж,хем си натиска големия задник да стои там,защо ли?
Па защо да не стои там? Само Боковата мафия ли да се подвизава във Висшия съвет.
nik11
21 Яну 2016 09:38
Мнения: 13
От: Bulgaria
traikokitan4ev
истината, а тя е поради невнимателното боравене с телефона
дали?

Няма друго логическо обяснение. Видяхме, че действаше на пожар, но вместо да го загаси - поради "високият си интелект" го с поля напалм.
nik11
21 Яну 2016 09:47
Мнения: 13
От: Bulgaria
Всъщност есемеса не толкова важен. Откакто свят светува е имало и ще има подлезурковци и предатели. Опасно е това което каза във ВСС, много опасно.
kokaracho
21 Яну 2016 11:33
Мнения: 521
От: Bulgaria
А да Стрелча, малката девойка е отишла в хотела с чичкото за да си говорят за времето. Ако не се беше прибрала пияна в къщи, никой нямаше да резбере заслучая, който вероятно не е първи.
Кратък урок по черен пиар. То затова Стрелча се вдигна, щото не се знаят кой, кой е.
Личното ми мнение- изказване на боклук.
пп Аре бегай да се оплакваш.
traikokitan4ev
21 Яну 2016 13:49
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
Няма друго логическо обяснение. Видяхме, че действаше на пожар
Напротив има - опит за натиск. А действаше на пожар, защото Панов го показа
Опасно е това което каза във ВСС, много опасно.
напълно съм съгласен!
бонго-бонго
21 Яну 2016 15:57
Мнения: 26,313
От: Swaziland

Това е положението, граждани. 'Мека' диктатура и еднопартийно управление. Свиквайте.
Добави мнение   Мнения:18 1