Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Какво работи прокуратурата и най-вече как?
Добави мнение   Мнения:6 1
Денебал
13 Мар 2018 20:50
Мнения: 302
От: Bulgaria
Какво работи прокуратурата?
Ами..... кой знае ?
mick
13 Мар 2018 21:39
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Може да работи, може и да не работи - така е по конституция. И така ще е докато се промени конституцията.

Реално това "Може да работи, може и да не работи" - е идеално за превръщането на прокуратурата в щпиц команда.
cisco
13 Мар 2018 22:06
Мнения: 7,737
От: Italy
Реално това "Може да работи, може и да не работи" - е идеално за превръщането на прокуратурата в щпиц команда.


Всъщност тази "работа " носи големи доходи, да не мислите че случайно се "допускат грешки" .Не случайно онова прокурорче Роман Василев се оказа свръхбогат....явно за хоби стават прокурори, не за да си изкарват хляба, него са си го изкарали вече за векове напред.....
Kinks
14 Мар 2018 09:21
Мнения: 524
От: American Samoa
Адвокат Петров заяви и че няма орган в държвата, който да провери главния прокурор Сотир Цацаров – взимал ли или не по 100 000 от Пеевски, както заяви Цветан Василев. В България няма такъв орган, който да разследва действия на главния прокурор, така ще е още две години, каза още Петров, но заяви, че през октомври се освобождава място в Конституционния съд, така че може и по-рано Цацаров да освободи поста си.
Forza NATO
14 Мар 2018 11:00
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Внесеното от некомпетентен прокурор дело е това срещу бившите министри Трайчо Трайков и Симеон Дянков и бизнесмена Иво Прокопиев. Причината е, че процесът е внесен в специализирания съд не от спецпрокуратурата, а от Софийската градска прокуратура.

Сериозно ли на прокуратурата не й е ясно кой точно трябва да внесе това дело в съда? Или пък само си търси поводи да протака този процес, така че възможно най-дълго да го задържи в дневния ред на обществото.



Смисълът на това дело, както и на делата срещу Митов и Ангеличин и срещу Москов, не е да има осъдени (няма да има), а просто и само да има дела.
Папката като политическо оръжие на поркуратурата и корпулентните й приятели.

Да има шумотевица, дискредитиране, пък и малко показна имитация на дейност, докато на публиката ептен не спре да й пука има ли подсъдимият сестра или не.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Forza NATO
kempes
14 Мар 2018 14:17
Мнения: 4,716
От: Argentina
Това е въпрос за сто лева и въобще не е труден.
Прокуратурата работи само и единствено по поръчка.
А ако няма поръчки какво прави ? Ами облича се добре, сутринта се избръсва гладко с три контри, отива се с лъскавия Жип на работа, включва се компютъра, проверява се дали няма някъде някой компромат, проверява се дали някой журналист някъде не е написал някоя очевадна истина та да го метнем.
Ако няма нищо такова, ами цъкаме дакъм 11, после отиваме на обяд, може и да се забърше някоя сгодна женица от съседния отдел. И т.н., той месеца бързо минава, ето и заплатата дойде. Само да внимаваме да не настъпим някой дето щше изпищи по веригата и да си ритнем трудовата книжка. Тоест без резки движения в областта на таза. А ако ни е насъбрало на главния нищоправец, ами те изборите и те идват.
Добави мнение   Мнения:6 1