Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Запазват статуквото в ЦСКА, за да се избегне напрежение
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:351 « Предишна Страница 6 от 18 4 5 6 7 8 Следваща »
Gonzo
17 Май 2004 12:59
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Мисля, че Чиликов има място в нац. отбор дори като резерва. Все пак България има мачове със здрави скандинавци и всеки един по-висок играч, който играе добре с глава би бил полезен. Такива играчи засега са М. Христов и донякъде Бербатов. Защитниците ни при статични положения много често увисват (пример головете на Андора и Белгия в София). Така че Чилика има място в нац. отбор.
А и показва добра форма напоследък.
Evergreen
17 Май 2004 13:00
Мнения: 1,962
От: Germany
Айде и едно мнение за национала /не че храня някакви илюзии относно представянето ни / ами за мен алтернативата на Бербатов е Божинов , а наистина Камбуров би се вписал и толкоз единствено съм разколебан за КишишаФФ ма май по добре да го вземат него вместо Д.Б-off , мен повече ме тревожи халфовата линия , където няма кой да замести Бала т.е. плеймейкър ?
Gonzo
17 Май 2004 13:01
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Велизар и Лазаров са добра алтернатива на М. Петров, който напоследък не е във форма.
Недоволен
17 Май 2004 13:02
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Ултра, а за Велизар не ми пиши глупости, това че пренебрегна ЦСКА заради националния значи само едно, след като се продаде ще загърби националния заради новия си клубен отбор, така както направи Кишишев примерно, помни едно от мене, ако предадеш един път, после спиране няма...
Gonzo
17 Май 2004 13:05
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Следя италианското първенство, но честно да ви кажа Божинов не ме впечатлява особено. Просто е още млад за нац. отбор все още и е много инертен играч, т. е. голяма част от времето стои изолиран в играта на кл. си отбор Лече. Така че с нищо не помага в дефанзивен план, а имам чувството че в Португалия България повече ще се брани и защитава, отколкото ще мачка съперника.
zilot
17 Май 2004 13:06
Мнения: 8,913
От: Bulgaria




форум Понеделник, 17 Май 2004



В ЦСКА криза няма, но липсва психика
снимка на деня


Рой Джоунс-Джуниър лежи на пода, след като е нокаутиран от Антонио Тарвър във втория рунд на финала за световната титла в полутежка категория (версия WBC). Мачът бе в Лас Вегас (САЩ). Тарвър прибра $ 2 млн., а предварително соченият за фаворит Джоунс взе $ 6 млн.
Снимка: АФП


Стената между феновете и отбора има опустошителен ефект


СТАНИМИР ИЛЧЕВ
шеф на ПГ на НДСВ

Тъжно е, че моят любим отбор ЦСКА този сезон не спечели нищо. Заедно с милионите почитатели на клуба се питам къде са причините за фиаското. Не можем да говорим за финансова или управленска криза на Армията. Свързвам корените на неуспеха с отсъствието на здрава психика у играчите. И с липсата на онзи манталитет на победител, които имаха поколенията на Иван Колев и Симулията, на Митата и Жеков, на Ицо, Любо и Емо. Още по-тревожно е, че пак не се намери човек, който може да мотивира футболистите за нови подвизи.
Явно сега ЦСКА няма треньор като Паро Никодимов. Той караше момчетата да забравят битовите проблеми и мерака да заминат за чужбина. Паро култивираше у тях най-съществения мотив - борбата за още и още титли и купи. Сега нямаме дори човек като Георги Василев, който много интелигентно скъсяваше дистанцията с играчите и ги водеше напред. Затова на Армията е необходимо ново възпитание на чувствата и особено на духа! Ако състезателите и техните наставници не разберат, че ЦСКА е всичко за тях, лошите дни няма да намалеят и да изчезнат.
Мъчи ме мисълта и за стената между отбора и неговите фенове. Тя се появи преди години, но този сезон стана огромна. И може да има опустошителен ефект, ако веднага не се вземат мерки за пълното й разрушаване! Защото не може повече най-вярната публика у нас да гледа поредица от сривове в играта, довели до загуби на купите. Безкрайно преданите почитатели на ЦСКА не заслужават подобно наказание. А големият клуб не разпилява публиката си. Затова ЦСКА бързо трябва да намери своите водачи и възпитатели на духа!

scorpion
17 Май 2004 13:09
Мнения: 969
От: Bulgaria
Моето скромно мнение е, че Чиликов има място в национала. Срещу дърветата и талпите от Швеция и Дания той може да се окаже неоценим жокер. Плюс това, независимо дали самият той е дърво или не, вкарал е 14 попадения от игрови ситуации, а не от дузпи. Вижте статистиката в 7 дни спорт за водачите на голмайсторската листа, извадете им попаденията от дузпи и след това може да говорим.
Другото, което Марков да направи е да излезе пред обществеността и да кажа ясно, без заобикалки ще взима ли Кишишев или не. И е хубаво да се подсигури със защитници, защото ми се струва, че ще доиграваме мачовете с 10-на души, т.е очаквам поне 2 червени картона в първите срещи. Остава и въпроса с Боримиров. Все пак Марков го извика в национала, даде му възможност да играе в решителни квалификации и сега да го остави извън отбора...малко ми е странно. А мисля, че Боримиров може да направи силни мачове независимо, че в Левски не се представи убедително.
scorpion
17 Май 2004 13:12
Мнения: 969
От: Bulgaria
Колкото до В.Божинов - има място в нац.тима но за квалификациите за СП. Това, че играе в Италия не означава нищо. Освен това на момчето ще му е необходима адаптация, а срока е доста кратък. Все пак Марков има думата, но ако го взима нека поне му даде шанс за изява.
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
17 Май 2004 13:16
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
Божинов, требе да е у нац.тима, па дори и да търка пейката щото требе да свиква, а аз си мислА че колко по рано толкоз по добре
ivio
17 Май 2004 13:16
Мнения: 5,681
От: Bulgaria
аз съм съгласен с Gonzo, че Чиликов трябва да се привлече в нац.отбора, защото към момента ако стане някой сакътлък с Бербатов, въобще няма кой да го замести, а по принцип игратана отбора е изградена към таква тактика с един централен нападател и две "остри" атакуващи крила.
а като десен бек, най-добре към момента е бъде пуснат Топчо.
Камбуров е добър нападател, но незнам дали има и един изигран международен мач, можеби след европейското трябвада се има предвид за квалификациите!
zilot
17 Май 2004 13:18
Мнения: 8,913
От: Bulgaria
скорпи аман от стакмистики
по 3-4 гола срещу черноморец мак-слива ботев и ........... не ма топлят няма как да натисне клоудруп и лаурсен от тях трябва да се бяга а чипика това го неможе същотото важи и за лундеквам андерсон матераци и ...........
Недоволен
17 Май 2004 13:21
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Скорпи, съжалявам че и ти се пускаш по наклонената плоскост, извинявай но 14 гола в "най- смешната висша лига", не ми се виждат кой знае какво постижение, Камбуров има цели 23 и не ги дели на дузпи и не дузпи ако обичаш, дузпите са си част от играта (ние знаем най- добре ), ако Чиликов попадне в национала това няма да е заради добра игра, всеки непредубеден фен го вижда, просто този трансфер е жизнено важен за Лески и затова се прави кампания, те знаят как, вече правиха такава за Гозно и Кривия, успяха, дали ще успеят и сега, ще видим...
ivio
17 Май 2004 13:22
Мнения: 5,681
От: Bulgaria
А мисля, че Боримиров може да направи силни мачове независимо, че в Левски не се представи убедително.

scorpi, а недай си боже, не ги направи
въпреки твоето мнение, незабравяй, че на Боримиров, трябва да му целувате краката, тримача ви извади само пролетта, Литек, Нафтекс и още един но сега немога да зацепа. Той ви донесе 7 точки на отбора!
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
17 Май 2004 13:23
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
атанасофф, а кой ше скача за високи топки, с/у Шведците и Викингите
може би Блъскозар СкакаУеца в един отбор, требе да има секакви играчи, и за момента, мЕма по добър заместник на Бербатов от Чиликов, те това е истината!!!
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
17 Май 2004 13:25
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
Ивка, и Афродита има място в нац.отбора, със своя опит, ще бъде много полезен
Недоволен
17 Май 2004 13:30
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Абе Ванче, това лескарите сте изперкали верно, какви високи топки бе, да не мислиш че в националния ще се играе по методите на Лески, безмислени боцове в наказателното, колко от головете в квалификациите вкарахме по тая метода - нито един, нападателите с които разполагаме са бързи и повратливи, топката трябва да им идва по земята, а за високите топки отзад да се борят Кирилов, Пажин, Петков в центъра на полето високите топки ще ги обира М Христов и Стенли, туй то, Чилика ще почине, няма място за него...
Evergreen
17 Май 2004 13:30
Мнения: 1,962
От: Germany
Високите не трябва да ги надиграваме силово , а с техника и бързина , затова Божинов щото серия А > А рфг пък и той си бичме , а Чиликов да се сърди на Гочиту и Рензи .Пак питам кой ще връзва играта ???
ivio
17 Май 2004 13:32
Мнения: 5,681
От: Bulgaria
Ванка , без съмнение, но последните две-три години се проявява не като постоянене играч, т.е. по скоро е импулсивен направи един добър мач после пет го няма никакъв, не знаеш да ли ще има ден, дали ще му тръгне, вече е малко възрастен, в Левски игра титуляр , но в Мюнхен 1860 си беше твръда резерва.
zilot
17 Май 2004 13:32
Мнения: 8,913
От: Bulgaria
жаки михайлов
тоз таран и афродитов колко гола с глава вкараха на ливера - 0
а гъргоров знаеш ли как вкара на блякбърн
Dinko
17 Май 2004 13:33
Мнения: 5,685
От: Bulgaria
Заместник на Бербатов?
Чиликов? - стига бе! Дано се шегувате. Нямам нищо против момчето, но несериозно ми се вижда. Виж резерва за последните 15 минути - да, ама титуляр ...
Ако не започва Бербатов, заместник трябва да е Лазаров. Или Манчев.
Двамата имат най-много натрупано самочувствие. И най-много класа придобита от играта им в по-класни първенства от нашето. Особенно Владо.
Добави мнение   Мнения:351 « Предишна Страница 6 от 18 4 5 6 7 8 Следваща »