Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Белгия бе парализирана от обща стачка срещу приетата от правителството
Добави мнение   Мнения:3 1
yapayapa
29 Окт 2005 04:20
Мнения: 2,222
От: Belgium
"Дежурният редактор" за пореден път демонстрира сюблимно непрофесионално осиране.
Преди мнооого години един български кореспондент бе обявил "белгийската икономика в дълбока криза, хиляди предприятия фалират" - така бе дешифрирал лозунга Liquidation totalle на летните разпродажби. Нейсе.
Ето, сега този не забелязал, че акцията е единна на трите големи синдикални централи (нещо не толкова често тук) и че само в Брюксел излязоха над 100 хиляди. Но е забелязал "чистачките". Бе, чоджум, те хората се заканват да метат правителството, такива едни "кукери". Нейсе.
Ами погледни Белга (има и такава информационна агенция) или АФП. Обади се в посолството, ако ти е толкова важно да влезе в броя. Или мисли малко (съвсем е достатъчно). Иначе, знае се, "тръгни след бръмбар... " Това сляпо и послушно преписване прави за посмешище любимия вестник и дори хвърля от лайното и върху достойния ни форум, след като сме се захванали за такъв източник.
cherno nigro
29 Окт 2005 08:29
Мнения: 514
От: Burundi
Yapayapa драго ми е да те видя с постинг и под тази статия! Тъкмо се чудех дали ще има твой постинг и ето те!
Добро утро- така е, прав си за тва дето пишеш, щото и аз често отскачам там и следя всяка седмица какво става по вашето си кралство – сербез хора са за разлика от ингилизите, дет търпят всичко като овце
Иванов
29 Окт 2005 22:00
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Най- показателното, е че в тази страна има гражданско общество, има и кой да го организира. При нас цари абсолютно безхаберие. В Монитор се сетили, че се предлагала военна диктатура и всичките мълчали. Та досега се направиха безброй безобразия и нямаше никаква реакция. Затова наглостта и цинизма на някои родни политици станаха БЕЗГРАНИЧНИ , авеличенията на цените неконтролируеми.

Добави мнение   Мнения:3 1