Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Големия Маргин обиден на Станишев
Добави мнение   Мнения:11 1
Miteka
01 Юни 2006 22:00
Мнения: 81
От: Bulgaria
Що на каже този благ човечец защо 94 - 95-та се бяха скрили в Гърция, и как стана възможно връщането им в България.
Bludniq_Sin
01 Юни 2006 23:41
Мнения: 208
От: Bulgaria
На мен ми е интересно господата журналисти защо не споменаха нищо друго от съдържанието на въпросната статия. аз се почувствах засрамен и обиден от заглавието във въпросния вестник "Защо ние германците трябва да плащаме на българите" (съжалявам че цитирам .. не дословно но замисълът беше подобен .. просто статията не е пред мен) а както и заглавието на продължението което си спомням този път както трябва "Крадат ли българите работата на германците" ... ами по категорично отношение не можеше да се покаже ... интересно ми е пресата не трябва ли да е обективна .. въпросите които задаваха на премиера в това интервю бяха за обжалване ... въпреки че небяха неоснователни но честно казано от това интервю ако не бях българин мисля че щях да остана с едно ... не особено добро впечатление о наистина щях да се запитам ... как все пак иска тая държавица да се присъедини към ЕС ...
Просвета
02 Юни 2006 01:51
Мнения: 2,958
От: United States
..и с право му е обиден
Gasparini
02 Юни 2006 03:36
Мнения: 4,425
От: Germany
Ми партията с главно П ви направи най-големите данъкоплатци, същата партия ще ви прати и там откъдето сте дошли бе мутрйо недоправен.

Партията никога не греши, кво знащи тука некакъв си Маргин...господа милиционерите требе да си лъснат чепиците с теб преди да влезнат в Ивропата...
Chicho Dr.
02 Юни 2006 06:24
Мнения: 8,006
От: USA
Големия Маргин обиден на Станишев
Тези треторазрядни мутри не разбраха, че дружбата им с първоразрядниците е само до тогава докато на последните им изнася. Довчеар са играли в един отбор, поне така си мисли Маргинската мутра, днес обаче им бият шута и ги хвърлят на тълпата. Мутрите не четат вестници. Ако четяха, щяха да знаят, че БКП не прости и жертва един от най-личните си хора като Луканов, Огнян Дойнов и др. Та камо ли такива дребосъци като тях.
theSaint
02 Юни 2006 09:31
Мнения: 420
От: Burundi
Хаха! Комосолецо изкендза най-големия подарък за страната
Отива да убеждава европата колко напред е независимата съдебна система и се изцепва както и кадафито не би си позволил.
Май е най-добре Жан да дойде
Ако съм адвокат на тея, до просешка тояга ще го дакарам от дела.
Cerulean
02 Юни 2006 12:20
Мнения: 107
От: Bulgaria
Въх, ма той и чувствителен бил тоз хайдук!
Не виждам причина да е разбойник и водеща фигура в сенчестия бизнес, свят и каквото щете още и в същото време да си плаща данъците. Защо да не го прави? Няма причина да не го прави, но това още не значи, че е читав.
tiruriruri
02 Юни 2006 14:46
Мнения: 38
От: Bulgaria
Стани-шев що не вземи да провери бизнеса и на едни други бивши спортисти
Манол Велев и Весела Лечева...или те са касичка на БСП...
В на тия двамата фирмите нищо не е законно, ако бачкаш във фирмите им забрави за осигуровки и тем подобни а какви мушеничества правят ма нали не е насочено срещу партията майка....вси си траят..
milcho
02 Юни 2006 16:19
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Ама интелигентни бизнес физиономии имат тия Маргини?! Докъде я докарахме...Нейсе Демокрадите питат, кумунизите не отговарят...Нъл тъй Оло маргинален...Ха Ха.
KaizerSoze
02 Юни 2006 16:25
Мнения: 5,044
От: Bulgaria
Премиера цитира единственото дело срещу мутри пред Европа....а мутрите му се сърдят...А днес късмета заедно със сутрешната Лаваца гласеше: "Отидете на цирк"...

pipe7
02 Юни 2006 17:52
Мнения: 1,055
От: Bulgaria
Маргините явно имат отлично подготвени и добре платени адвокати. Няма да се очудя, ако накрая осъдят в Страсбург държавата. А въпреки, че в България да се управлява държава е много лесно и не наказуемо /за разлика от собствена фирма/, оказва се, че за Станишев и това е непосилно.
Изцепката на Станишев е много срамна!
Добави мнение   Мнения:11 1