Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Атина и Лондон ще ни спасят за ЕС
Добави мнение   Мнения:8 1
ами сега
01 Юни 2006 23:28
Мнения: 1,753
От: Bulgaria
Стига вече глупости бе!
До кога тази изтъркана тема? Всеки има право да си говори каквото си иска - само дето медиите трябва малко да помислюват преди да дават форум на едни или други некомпетенции да правят великите си мисли достояние на широката аудитория.
И как ще ни отложат като си имаме споразумение от време оно, че нашето отлагане може да стане само и единствено с консенсус. С други думи нито една държава-членка не трябва да ни иска, за да ни отложат. Ако пък наистина нито една държава-членка не ни иска - за къде сме тръгнали.
По силата на същото споразумение, Румъния може да бъде отложена с мнозинство, с други думи ако мнозинството държави не ги искат - няма да влязат.
Помислете малко преди да пишете: ако шансовете на Румъния са по-крехки, защо нашите медии все реват, че ние сме нямало да влезем, а румънците щели да влязат?!
Ако ти се плюеш постоянно - кой ще вземе да те хвали! Нашите собствени медии не са спрели да плюят собствената ни държава - какво чакаме от чужденците!
Какво им е по-оправеното на румънците мислите? Само дето много повече от нас искат да влязат. Чудеса правят държавните им служители да доказват, че черното е бяло.
Според мен лично, не е на добро да влезем преди да знаем, че можем да постигнем стандартите, за които сме се обещавали - големи глоби ще падат.. и това е, което ще ни излезе през носа.
Kar Lukovski
02 Юни 2006 00:40
Мнения: 2,427
От: 0
Ще ни приемат , що да не ни приемат. Да сте чули старата служба да се страхува от новобранец? Но правосъдната ни система би могла наистина да им създава проблеми, така както СЕГА е пощурила българското население. Затова ще ни треснат някоя предпазна клауза, която ще обезсилва юридически решенията на нашите "съдилища " и работата ще заспи.
Chicho Dr.
02 Юни 2006 07:22
Мнения: 8,006
От: USA
Гърция ще натиска за нас, заради да има по-загубени от тях в ЕС, при това сме и част от правослваната (разбирай гръцката) църква. Англия ще натиска за нас като част от бившата Отоманска (разбирай Британска) империя. И в двата случая обаче, и ние имаме полза, за това им казваме: Евхаристо поли и Thank you very much!
Bay Hasan
02 Юни 2006 07:29
Мнения: 8,555
От: United States
Фнимавай ф картинката, Докторе.
Сиге за цъфне Геврекос Симидис с неговото Кире на кирие и ке те размаже у некоя стена на Филипополис.
Chicho Dr.
02 Юни 2006 08:01
Мнения: 8,006
От: USA
Бай Хасане, Страссно съм се притеснил, да знаесс!
ano69
02 Юни 2006 08:58
Мнения: 714
От: Bulgaria
3% данък за малките предприятия в Румъния? Е нищо чудно че изведнъж ще се окажат напред.


А при нас какво? Комунисти и разни други на власт, съответно -- опашки, милиционерщина, червена метла, инфлация, вдигане на цените на всичко ... Само на мен ли ми се привижда 1996та година?

emoto
02 Юни 2006 11:25
Мнения: 1,585
От: Bulgaria
Гърция ще драпа с 2 ръце и 3 крака (ако има толкоз) за приемането на БГ и Румъния, защото ще получи сухопътна връзка с ЕС. Връзка без граници и митници със съответните разходи и формалности (за самите търговци и превозвачи).
А с какво ще се променят нещата, ако не признаят нашите съдебни решения? Сега да не би да ги признават ?
milcho
02 Юни 2006 16:11
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Щом, Гърция и Англия ще ни "спасяват", аман ни е работата...пак да не се пръкне Източна Румелия или спорни и безпорни зони от Балканските войни...Нейсе..., англичанче и гърче пляскат ни с ръце...?!
Добави мнение   Мнения:8 1