Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Управляващите обсъждат 13% повишение на пенсиите наесен
Добави мнение   Мнения:6 1
СветлоПиво
02 Юни 2006 06:04
Мнения: 8,839
От: Canada
Започнахме да си правим и поправки. Копираме хамериканците........ Малееееееее.......
Chicho Dr.
02 Юни 2006 06:17
Мнения: 8,006
От: USA
....наесен с нова песен...
Pesho-58
02 Юни 2006 07:52
Мнения: 210
От: Bulgaria
Трябва да се създаде Държавен Пенсионен Фонд, който да набира средства от постъпленията от Държавното Обществено осигуряване и този фонд да се управлява както се управляват тези фондове в другите страни. Този фонд трябва да изплаща пенсии само на осигурявалите се лица.
Останалите остаряли хора, които не са се осигурявани, не бива да подяждат пенсиите на достойно заработилите си ги!
Парите за социална помощ, раздавана на тези хора у нас неправилно става под формата на пенсии. Тези пари трябва да се набират по друг ред, по подобие на други страни. Няма нужда да се открива топлата вода!
Пенсионната система у нас остана комунистическата и става все по-комунистическа! Министър Масларова върви към пълна уравниловка на пенсиите държейки ги в един бюджетен кюп, с който ограбва хората заслужили по-високи пенсии и дава техните пари на други. Ей, тъй мръснишки, гадно!
Бай Драган
02 Юни 2006 08:46
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Защо бе др. Масларова? Защо вземаш от мойте пенсионни вноски и ги даваш на други които не са ги внасяли в този обем и продължителност?
Винаги когато сте били на власт сте вземали от честно и ефективно работещите и сте го давали на мързеливите и с нищо недопринасящи за България. Ех, мъка, мъка е управлението ви! Мъка за почтенните и трудолюбивите!
pipe7
02 Юни 2006 17:40
Мнения: 1,055
От: Bulgaria
Бясна съм на Масларова. Пак ще вземе от нас и ще даде на мързеливите циганори и тези хитреци дето нямат и ден трудов стаж. Вместо да оправят закона за пенсиониране и да го направят да съответства на размера на осигурителните вноски и трудовия стаж те гледат да угаждат на разни. Разбира се не трябва да се забравят пенсиониралите се преди 1997 година.Но съм абсолютно против да се повишават социалните пенсии и пенсиите на тези, които са осигурявани на минимална заплата.
pipe7
02 Юни 2006 17:45
Мнения: 1,055
От: Bulgaria
Няма ли някой да каже на Масларова, че така никак не поощрява младите хора да се пенсионират с по-високи вноски. Какъв ще им е стимула, като ще получават пенсии като тези осигурявани на минимална заплата или като тези , които нямат и един ден трудов стаж.
Добави мнение   Мнения:6 1