Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Очертава се 100 млн. лв. дефицит в болниците
Добави мнение   Мнения:3 1
smiren
02 Юни 2006 08:35
Мнения: 539
От: Bulgaria
Няма пари, етествено. Само ще припомня, че водачите на България имат нужда от 9000 бронежилетки и 40 млрд за самолети с възможност за кацане на самолетонасачи. Да не говорим за радарите към тях, които никой в света освен американците няма и на които ние ще бъдем вторите щастливи притежатели. Нека не преповтаряме другите милиардни дребни потребности от личен и общодържавен глад. Малко разбиране трябва!

Федя
02 Юни 2006 09:29
Мнения: 7,159
От: Bulgaria
Закриване на касата и създаване на обслужваща живота на пациентите здравноосигурителна система. Това е решението. А това некадърниче Кехайов докога ще ходи по нервите на хората. Какво значи намаляване на цените на пътеките? Тези цени и сега не покриват всички разходи по лечението на ЗДРАВНООСИГУРЕНИТЕ. Това си е подготовка за предумишлено убийство на хиляди хора.
Apolitichen
02 Юни 2006 11:00
Мнения: 9,749
От: Bulgaria
Ако здравната вноска стане 100% и парите пак не стигат за заплати на лекарите, какво прави д-р Кехайов?
Защо парите не стигат след като броя на потенциалните пациенти годишно се намалява с по 40 хил.(демографско свиване), а броя на осигуряваните се увелича (поне според твърденията за безработицата на Кошницата от министерството на грижите)?
Дали броя на лекарите е в повече, или провежданото от тях лечение е неефективно?
Май искаме да се реем в "космическото" пространство без да можем да си платим за мастрафа.
Добави мнение   Мнения:3 1