Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Президентът Гоце
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:111 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6
rego
26 Юни 2006 21:52
Мнения: 1,846
От: United States
Не мога да разбера какво толкова станало-Първанов написал рецензия през 1988 за биографията на някой си деец на македонското освободително движение по искане на служител от външно министерство.Този служител на външно министерство после се оказал служител на ДС и направил папка "Гоце" за случая, като описал в нея какво е пито и платено, без Първанов въобще да е знаел.Някъде да има информация че Първанов е доносничил?Тогава в какво упреквате Първанов?В това че написал рецензия и че е взел пари?Или в това че някакъв каиш от ДС му направил папка, за да отчита дейност.
Първанов си пада малко леке заради непоследователната си позиция към Милошевич, заради надупването си към Доган и заради приказките му как щял да бъде социален президент, което си е чиста проба популизъм.
Ама не е писал доноси като сина на Роза Коритарова или пък не е писал статии как да се засили доверието в Партията в "Работническо дело"(което си е по-зле и от донос) като драгалевския мангасар.
Zmeja
26 Юни 2006 22:01
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
-Ало, президентството ли е? Моля Ви, бихте ли ме свързали с вътрешен 007.

Редактирано от - Zmeja на 26/06/2006 г/ 22:20:40

nesnaecht
26 Юни 2006 22:06
Мнения: 15,180
От: France
reqo - съгласен и не с това дето казваш ! А БГ поговорката казва друго
" Всички жени са курви със изключение на майка ми , но да не забравяме че и тя е жена !" Та къде е проблема ???
Или по друг начин казано
" С какъвто се събереш такъв ще станеш "?!?!
Shako
26 Юни 2006 22:20
Мнения: 1,638
От: Bulgaria
Аз оня ден покрай тупурдията с туй Гоце, чух че Първанката е бил и говорител на Оня комитет ОКЗНИ на Минчо Минчев в ранните години на демокрацията. Те тва ако е вярно е къде-къде по-голам компромат от някви си рецензии. Ми те там си беха наредени баш ченгета. От най-злобните, от онез дето през май 89-та беха командировани да раздават международни паспорти на народонаселението по Делиормана и Кърджали. Облечени бяха в тъмно сини блузи и судаевки под мишница.
Като нищо нашто Гоце и паспорти май раздавало навремето. Я да си признава овреме, та сетне да няма хъката-мъката.
Sta
26 Юни 2006 22:22
Мнения: 5,780
От: United States
- Алоу, не е президенството, а правителството.
Ама и при нас имаме 007. Да ви го дам ли?
Зевзека
26 Юни 2006 22:34
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
Кърджали се обезлюдява, в региона няма нито един кмет българин, българите живеят в условията на административна, политическа и културна турска автономия. Тези и други тревожни тенденции посочват хората на Минчо Минчев от Общонародния комитет за защита на националните интереси (ОКЗНИ) в откритото си писмо до президента Георги Първанов, огласено в Кърджали пред журналисти.
В текста се посочва още, че българите напускат източно-родопските градове, продават имотите си и бягат или във вътрешността на страната, или емигрират в чужбина.

Същевременно патриотите на Минчев припомнят на Първанов факта, че през 1990 г. той е бил кандидат за депутат във Великото Народно събрание от ОКЗНИ, а през 1994 г. като водач на общата листа на ОКЗНИ и БСП е избран за народен представител в 37-ия парламент. Тогава Първанов крещеше най-силно от всички, че ще разбие монопола на ДПС в Кърджалийско и че ще го изтрие от политическата карта, а сега се гледат влюбено с Ахмед Доган, заяви Минчев.


Calina Malina
26 Юни 2006 22:35
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Абе въртите старите плочи - "Ти сън ли си или те има..."
Zmeja
26 Юни 2006 22:50
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Sta,
Вярно. Все ги бъркам тези "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2.
Бай Иван
26 Юни 2006 22:58
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Рефератът на Гоце Първанов направен уж за МВнР е само част от легендата – винаги се създава някаква легенда за да може да се контактува по добре с агента и да се предпази агентът и водещият офицер в случай на провал. Гоце още не е издекламирал цялата легенда, ще го направи само при необходимост, а истината (фотокопията на съдържанието на папката) ще излезе, когато реши че е станал независим и откаже нещо на дресьорите си, мутро–комунистите. За сега Гоце е държи прилично с господарите си, даже ходи и на рожденни дни заедно останалите комедианти
от спектакала на ДС.
Амен
27 Юни 2006 13:09
Мнения: 303
От: Bulgaria
Президентът Гоце играе хоро на жената на милионера Г. Гергов(вестник "24 часа", 26 т.м.), а също и блус с юбилярката!? Възмутително! Какво социално може да има в участието на президент и министри в едно такова тържество, където се подаряват мерцедеси с панделка и розичка и диамантени часовници?? Пълен КИЧ и парвенющина (от ПАрванов). И всичко това в най-четения софийски вестник на цяла страница...Пошло, пошло, та гнусно. Спомням си също как същият този вестник изкара на две страници пиарски материал за вдовиците на убитите мутри...Колко хрисими и оправни били, как със здрава ръка поели осиротелите бизнес империи и колко невинни били с изпраните пари от наркотици и контрабанда... А зад всичко това стоят хиляди почернени майки на наркоманчета...Гнъс и за пресата и за имиджмейкърите на т.нар. "политическа класа"! Амин!
Добави мнение   Мнения:111 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6