Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Десните скочиха срещу Костов заради "Гоце"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:31 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
sashkata ot dupniza
26 Юни 2006 01:03
Мнения: 566
От: Bulgaria
Имам двама съученици, които са от най-близките приятели на Костов и Първанов.Единият е ДУШИЦА, другият е.....от ДС!
Приятен ден, българи.
СветлоПиво
26 Юни 2006 04:16
Мнения: 8,839
От: Canada
Сега вече напълно разбирам че парламента е една голема тоалетна и е пълно с л...... лалета......
fractal
26 Юни 2006 04:18
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
да е станал офицер от дс нали е вишист а тои се е ползвал от реприсивните методи на дс срещу населението да се изжиява на партиина номенклатура
El canario
26 Юни 2006 08:35
Мнения: 137
От: Bulgaria
Има една мръсна пасмина, която е представене и в политическата класа! Това са непримирими хора, които имат фикс идеята да се бъркат във всяка дейност с цел да я разбъркат! Те са носители на концентрирана отрицателна енергия! Техният бизнес черпи ресурси, от злепоставяне, клевети, интриги, заплахи!
В разумните общества много бързо изолират такива лица. Те не са само българска разновидност. Но, другаде са осъзнати , разгадани като вредни за обществото и то ги изолира много твърдо!
А, у нас те са тези, които често определят дневният ред на обществото и губят по-голямата част от енергията му в безполезно триене!
Бият ги на избори, те пак се ръгат напред! Личи си и се знае , че са интриганти и манипулатори, но медиите ежедневно ни натрапват мнението им
От освобождението от турско робство до сега българското общество не може да изолира тази пасмина! Това трябва да стане!
Иначе още дълго българските граждани ще бъдем правени на "канарчета"!


boby1945
26 Юни 2006 08:41
Мнения: 4,915
От: Bulgaria
Знаел Костов през 1997 г!?!? Краставици!! Като всеки българин, Костов най-мрази да мисли!! Затова Симеончо му го втъкна 2001 квадратен!!! И сега Първанов ще направи същото!!!!
milcho
26 Юни 2006 08:54
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Костов, стана за смях с туй "Гоце", знаел пък не казал, щото тъй бил закона тогива?, гаче ли спазваше законите га скачаше по тротоарите или продаваше България за жълти стотинки..."Песента за Гоце", ще бъде последната му песен, на дива гъска не станала лебед...Ха Ха.
XYZxyz
26 Юни 2006 09:54
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda

Това активно мероприятие много скоро ще се обърне срещу авторите си - Иван Костов и Атанасов. Защо го направиха - ами май те само това си могат. На предишните президентски избори пак размахваха някакви папки, някакви досиета и естествено електората, който никак не обича мръсните игрички, им би шута. Сега историята се повтаря, явно костоваците не са си научили урока. Като нямат нищо свястно за идващите президентски избори, единственото, което могат да се опитат да направят е да омаскарят противника, в случая сегашния президент, който реално има най-голям шанс да повтори мандата си. Така са научени - още от началото на криминалната революция след 1989-та година, седерастите ни убеждаваха, че не та са "добре" и заслужават да ги изберем, а ни убеждаваха колко "лоши" са БСП. Резултатът се вижда - милион и половина избягаха от България, демографската катастрофа е неспасяема, имаме най-ниски доходи в Европа, икономиката ни изчезна, ...
Васуки
26 Юни 2006 10:03
Мнения: 3,605
От: India
Прав си, XYZxyz, но тези мръсници нямат други ходове. Тяхната проста игричка е свързана с това да се представят като най-крайните поддръжници на политиката на чичо Шмуел в Бг. Знаем, че чичкото не е гнуслив, често посяга да ползва и най-големи мръсници и душмани на собствените си народи и държави. Та на това разчитат тези негодници Костов и Атанасов.
Килватер
26 Юни 2006 10:37
Мнения: 359
От: Bulgaria
А стига бе!!!! Не мога да повярвам .... XYZxyz, ти наистинали смяташ, че СДС е виновно, че са избягали милион и половина българи???? Васуки, също припява тъпата песничка, че за всичко е виновен злия злодей Костов ... Ужас! Толкова тъпоумие ми идва в повече. Аз да ви кажа - не Костов, Мостов и прочее ви е виновен, ами такива като Райчев, К.Стоев и вся остолная сволоч, която ни се явява на екрана всяка Божа сутрин да ни убеждава, колко много Костов е виновен и колко много добри са доносниците, щото те, видите ли работели за Родината, колко бил добър ДС сътрудника Гоце, че бил патриот, колко много бил добър царя, щот бил със синя кръв, а се оказа най-долнопробен мошеник, крадец и лапач! Е, лъснаха им голите задници на такива отрепки, но за мое най-голямо съжаление най-виновни са такива гласоподаватели с промити мозъци, които 16 години вече ни дърпат обратно в казана! Гади ми се от такива ... Сигурно такава ни е орисията. България винаги ще си остане на дъното с такъв народ. И прави са ония милион и половина българи, дето избягаха. Запомнете, че те избягаха точно заради такива като вас, защото им давахте власта на тъпаците, те ни крадяха, вие пак им я давахте. Е, че защо да не избягат? Я си спомнете какво беше малко преди злодея Костов? РАЗРУХА ... не, не, не .. по-точно ПЪЛНА РАЗРУХА ... България беше фалирала от кристално-честния човек със звучното българско име Жан. Ами преди това? Също положение ... Помните ли кога на-масово бягаха българите - цели самолети за Куба се опразваха на някое щатско летище. Това беше по време на Лукановата зима, Турско - мулташкото управление при Беров и т.н. Така, че уважаеми, ние помним, но бедата е че вие сте много! Много сте и пак сте тук .... уви!
Амен
26 Юни 2006 10:47
Мнения: 303
От: Bulgaria
Време е вече Козела Л. Гоцев (не агент Гоце) да каже какви документи е скатал за мавъра Костов, както се хвалеше в едно свое интервю, преди да го подгонят Маргините!!! По-смело Козел!!!
Маршал Коньов
26 Юни 2006 10:56
Мнения: 83
От: Bulgaria
От прочетеното по темата разбираме, че "“Служител” на МВнР възложил на Първанов да помага за мемоарите на “достоен” човек". Тук трябва да се позамислим. Мемоари са всъщност спомени. Човек като реши да ги пише, просто сяда - и каквото си спомня, каквото се сеща - за това и пише.Спомените са си лична работа - тук всякакви помощници са непонятни и излишни. Стига обаче да си припомним за онези години и загдаката ще се разплете. Без съмнение "достойният човек" е някой партизански командир, за чиято кръгла годишнина е трябвало да се издадат мемоари. Те, партизанските командири и активни борци, бяха без изключение простаци.Не можеха и да говорят нормално, а да пишат беше изключено. Та, за това си имаше т.нар. "литературни негри" - млади научни сътрудници по разните му там институти. Беше им внушено - да не знаят много-много, а да слушат какво им се казва. И хващат младият тогава Първанов - я, момче, да вземеш да помогнеш на другаря тук. Разкажи му сега какво трябва да си спомни и за какво му се налага да разсъждава в мемоарите си.
Първано явно чевръсто и добре се е справил с литератирното негърство, отработил си е по "достойство" дела на литературната тръстика. То си му е и редно да му се заплати за това, няма съмнение. Заплатено му е. А и за да не изложи високопоставния другар, да не се раздрънка, да не се разприказва - са му завели и дело, както пък си е съвесем редно. Я, другарю Първанов, да подпишеш тук, че се задължаваш да не разгласяваш. Така. Сега и тук подпиши - че се задължаваш да докладваш, ако чуеш някой да клевети "достойния другар" - че примерно не си бил писал сам спомените. Така, чудесно. Добро момче си ти, Първанов, лесно се работи с теб. Хайде още едно подписче - че се задължаваш при необходимост да ни сътрудничиш пак, ако се наложи. Готово. Свободен си, за хонорара - на касата.
И това е. Басирам се, че е това. Кокошкарска историйка.

Zavinagi CSKAR
26 Юни 2006 11:03
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
...вчера по радио Хоризонт в Неделя 150 Софиянски се изрази най-точно по-въпроса за агент Гоце и Костов.
И единия и другия са от едно котило. Костов реве за досиета, а когато беше премиер не показа досиетата на бял свят. Ако Костов беше извадил досиетата на бял свят агент Гоце никога нямаше да стане президент.

Не е важно какво приказваш, ревеш и заклеймяваш.
Важното е какво вършиш...

Редактирано от - Zavinagi CSKAR на 26/06/2006 г/ 11:16:50

rstch
26 Юни 2006 11:04
Мнения: 122
От: Bulgaria
На някои хора много им се иска да изместят скандала - ВЪПРОСЪТ Е ЗА ГОЦЕ - БИЛ ЛИ Е АГЕНТ И С КАКВО ТОЧНО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ, а не откога Костов знае за това... Баси плиткоумието!!! И тук разни седнали да обясняват как СДС прогонило българите - е като от 6 год. всички сини са в опозиция не забелязвам много българи да се завръщат - даже напротив!
milcho
26 Юни 2006 11:21
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Завинаги Цесекар, ама ти сериозно ли вЕрваш , че тая хитра Софиянска лисица, че и Каракачанчето, че и Маузер, не са знаели за "Гоце", просто сега така им е изгодно, да изкарат Костов най-омразният, къвто си е, ама и техния косъм не е чист. Не забравяй, че Софиянски има още дела, а и горната инстанция, може да реши друго за "оправдателната" присъда...Страх лозе пази...Ха Ха.
bobone
26 Юни 2006 11:44
Мнения: 848
От: Bulgaria
Накрая ще излезе че Костов е вербувал Първанов. Всъщност то така стана и с идването на цара - Костов бил виновен.
emoto
26 Юни 2006 11:45
Мнения: 1,585
От: Bulgaria
Абе явно всички са знаели, ама е нямало за какво да се хванат. Защо Костов повтаряше непрекъснато през последния месец - Първанов да каже кой е агент Гоце. Явно се надяваше да се замълчи и чрез съмнения да се дескредитира Първанов. Ама Първанов взе че си каза. Всичко (което може да се докаже). А Костов няма повече данни от това което казва Първанов. И сега какво се получи? Който си харесваше първанов пак си го харесва. Който не го харесва - пак не го харесва, ама отново дойде въпроса - Защо не си кажеш Иване?
Ако истината е такава както я представи Първанов, то всеки научен работник, икономист, конструктор - може да бъде обявен за агент. Особено Костов, който години наред е убеждавал хиляди студенти в правотата на политиката на КПСС и БКП, а на неубедените им е скъсвал възможността за развитие в Бг. И научни трудове е писал по "научната" си специалност и в Работническо дело се се натягал на партията и "държавната сигурност".
XYZxyz
26 Юни 2006 11:48
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Маршал Коньов
придържай се към фактите - става въпрос за края на 19-ти и началото на 20-ти век - за какви партизански командири бълнуваш. В България се оказва много лесно да очерниш някого без доказателства, но понякога помията се връща като бумеранг срещу създателите си.

Активното мероприятие срещу Първанов май ще му донесе повече точки, отколкото ще загуби. Поне така изглеждат нещата засега. Аз бих предпочел друг президент, но засега нищо свястно не се очертава като съперник на Първанов.

Редактирано от - XYZxyz на 26/06/2006 г/ 15:55:45

bobone
26 Юни 2006 12:16
Мнения: 848
От: Bulgaria
Много интересно става. Защо като и Петър Стоянов е знаел от 97-98г за агент гоце не повдигна сам въпроса на президентските избори. (Бонев потвърди кои са знаели).Пешо тогава доста неща каза за което му свалям шапка. Разбира се тогава никой не обърна голямо внимание на факта как двама "незначителни"руски евреи изгонени от страната си правят БГ партия и си издигат кандидат президент. (справка Бонев, Чьорни и Денис Ершов). Да не отварям тази тема. Искам само да напомня, че президетската кампания беше много оспорвана и е много странно, че не се е използвал такъв коз като агент гоце - доказана истина.
oopsa
26 Юни 2006 12:45
Мнения: 61
От: Bulgaria
bobone,
предполагам, че като обвиняваш някой в рецензирането на една историческа книга за края на 19 и началото на 20 век не ти носи политически дивиденти, особено когато работиш в научен институт. Но за Костов, който пише до 91 год. в работническо дело и преподава политикономия изглежда това не е лицемерие...
Неверния Тома
26 Юни 2006 12:48
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
"Най мразим да мислим" ама все пак се опитайте! Какво знаем достоверно: Първанов по поръчка на ДС /впрочем без да знае това/ е редактирал спомени на някой си от началото на 20 век. За това е получил хонорар. Смятали да го вербуват, но няма данни че са успяли. Друго? Другото са гадания колко хубаво би било за нас ако той наистина е бил агент. Ако не е бил, пак ще повтаряме че е бил по принципа на Гьобелс. Или ще повтаряме че всеки който е работил за социалистическа България е мръсник. Ами ще излезе че праведни са само просяците. Хора, мислете с главите си!
sashkata ot dupniza
26 Юни 2006 12:53
Мнения: 566
От: Bulgaria
.....другият ми съученик е радомирец.Той е между Бонев и Първанов, а не между Костов и Бонев.Това е моят отговор на всичките наивници от форума, а и от правителството на ОДС.Воглаве с Костов.Имахме и си имаме работа с хора, които също са интелегентни, но целта им е друга-запазване на статуквото.
За тия хора жертвите не са важни.
Добави мнение   Мнения:31 Страница 1 от 2 1 2 Следваща