Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ВМРО иска отзоваване на македонския посланик
Добави мнение   Мнения:12 1
Tazmanetsdiv
26 Юни 2006 01:10
Мнения: 881
От: Bulgaria
Ей на това тъпо "македонско" племе не му увира дървената чутура. Чудя се още откъде иде тая енергия и тоя плам за тъпите им акции. Бе то цяло македонско хукнало към България, за да избяга от белите такета и рязаните бургии, тия лайняви келеши партия ще ми учредявят. Това така наречено ФИРОМ има само един път - да прегърне майка България и да стана българска област. Лошото за тях е, че не ги искаме вече.
SofMakedonec
26 Юни 2006 05:39
Мнения: 1
От: Bulgaria
Ами то и подразделението на БКП и ДС с незаконна табела "ВМРО"-БНД е противоконституционна - партия на щатни действащи агенти (служители) на службите, в драстично противоречие с конституционната забрана за политическа дейност и членство на служителите на службите, МВР, МО, и пр. Да не говориме, че е и политическа партия на етническа (българска) основа - пак противоконституционно обстоятелство!
И за това има спряна от Филчев прокурорска жалба още от преди няколко години!
Освен това има и влязло в сила съдебно решение, че гореспоменатия клонинг ДС-0000-БНД не може да има в наименованието си съкръщението "ВМРО"! А навсякъде се тъпанчи с това съкръщение - македонски исторически символ! И продажните поръчкови български медии също се правят на ощипани "магистрални труженички"![/brown]
Стига с двойните стандарти, беззаконието и безсрамието![/size=2][/b]

Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 10:17:58

carrot
26 Юни 2006 08:25
Мнения: 47
От: Bulgaria
Все пак в България е нормално да има български етнически партии.. Глей сеа софт, като бях в македония, в часа за промиване на мозъци 19.00 по радиото пуснаха една песен ... как некви тигри уплашили европа, как изпили кръвта на някого и как солана се стреснал(нов фолклор един вид). дали може да дадеш линк тука да може да се порадваме на туй художествено творчество?
PokerFace
26 Юни 2006 08:36
Мнения: 1,882
От: Bulgaria
Теглете им една майна на тия смотани макета! като не им проумяха тъпите тикви , че трябва да избират -или БГ. или Шиптария...какво да им наливаш повече в празните клатуни?До 5-6 години няма да ги има на света и всичките им измислени партийки и организацийки!
пича
26 Юни 2006 09:08
Мнения: 365
От: Bulgaria
В тази държава май всеки може да си прави каквото си иска!а ВМРО-браво на вас, има истински българи отстанали все още в тая страна!
Valentinski
26 Юни 2006 09:28
Мнения: 274
От: Bulgaria
Македонизмът няма шансове да устои на времето, защото е "идеология", базирана изцяло на негативизъм и противопоставяне! Македонизмът е отрицание на българското, омраза срещу гърците и албанците, комплекс за малоценност от сърбите. Реално погледнато, македонизмът не е "за" каквото и да е. В македонското общество въобще няма ясни и консенсусни приоритети "за" каквото и да е. Единственото, което сплотява македонистите е буквално омразата спрямо няколко съседни народа. Точно такава ксенофобска концепция не би могла да издържи на процесите, протичащи през 21 в. Това е истината и дори македонистите трябва да я схванат. Дилемата е следната: интеграция или изолация.
Впрочем, самият факт, че и глупците македонисти започнаха да пишат в български електронни форуми, е знак за интеграцията им към България. Можеме само да им припомним думите на Паисий: "О, неpазумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин...
liben
26 Юни 2006 09:59
Мнения: 226
От: Bulgaria
Нека не псуваме макетата отвъд Вардаро чак толкова. Нали Блудният син като се завръща, старият му баща му прощава за всичко - и ние ще трябва да прощаваме. Те, от тяхната камбанария и според сегашния им интерес си действат адекватно. Нашата Държава, с целенасочена политика, също трябва да действа и то адекватно на нашите интереси. А действа ли? Как действа? Иначе тукашните македонстващи - по кратуните, със страшната сила на закона.
И да не барат малцинство, оти сите сме македонци, както и они са сите Българи.
Valentinski
26 Юни 2006 12:36
Мнения: 274
От: Bulgaria
Ясно е, че македонизмът остана да битува само в няколко уеб сайта с лош дизайн и във въображението на няколко изкуфели глупаци. Те си знаят, че нещата отиват доста на зле. Не съм съгласен, че са промити мозъци. Повечето са си тарикати и припечелват по някой лев от "убежденията" си.

Колкото до Македония, която посещавам 4-5 пъти годишно, тя е една МАЛКА, БЕДНА, ИЗОСТАНАЛА и БЕЗПЕРСПЕКТИВНА държавица, която живее в лъжи и полуистини. Разпадът ще продължи още години наред и все по-често сърбомани като Червенковски ще просят помощ в България. Бедни глупаци с промити мозъци, които живеят в свят без чуждестранни инвестиции, без европейска интеграция, без образование, без политическа култура, ... без бъдеще.
Старшината
26 Юни 2006 12:45
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
абе да оставим в скопие консул (тоже и шарже д'афер) и една секретарка и толкова ...
Неверния Тома
26 Юни 2006 13:12
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
Когато пречим на стотина илинденци да се обявяват за македонци губим правото да защитаваме хилядите граждани на БЮРМ да се обявят за българи. Е, кой губи повече?
дъртреалист
26 Юни 2006 13:41
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Старши - и те да играят "дипломатичната" в двете посоки, гювеч от нас, на наша издръжка.
А споменатия офис в София с нехристиянското име да се спести.
(и отбележи, че съм за мира, не казах да се похарчи (т.е. потрОши), нали?)
*
А иначе Пича го е казал - в тази държава всеки прави квото си иска... Гледат, че Турция граби каквото може като за последно, защо да не се вредят и шиптърите? (македонска партия - нанайци)
Става въпрос за бизнес - грабиш лесни дивиденти, после ще ги продаваш обратно скъпо и прескъпо.
*
Гърците - спят, не е характерно, какво става?
*
А кога държавата ще започне да прави каквото трябва?
kerena
26 Юни 2006 21:30
Мнения: 385
От: Bulgaria
От доста години в България съществува етническа партия.И не само съществува но и управлява.И не само управлява, но и...всичко, което се сетите.
Логично е да има и други желаещи, след като никой не се съобразява нито с конституцията нито със законите на България.И такива опити ще има до тогава,
докато минават.
Добави мнение   Мнения:12 1