Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Царят давал, но парламентът решавал
Добави мнение   Мнения:9 1
paragraph39
26 Юни 2006 01:11
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "Сакскобургготски не му е обещавал държавни поръчки. Казал му, че ще направи невъзможното, но в крайна сметка парламентът ще реши."
......................................... ......................................... .....................................
"Ще направя невъзможното!" е по-голямо Обещание от всяко друго!!! Това е Обещание за ЦЯЛОСТНО и ДЪЛБОКО ангажиране!!!
Примерно: "Обещавате ли, че ще убиете Х.?!"- на което се отговаря:"Ще направя и невъзможното...!"/естествено, да убие Х./ Но "НЕ обещавам!" в случая означава, че НЕ всичко зависи изцяло от Обещаващия да убие Х.! Значи, говорим за УМИСЪЛ за "Опит за Убийство"- а Опитът, според НК, се наказва както за изпълнено Престъпление! КАЗАХ!
СветлоПиво
26 Юни 2006 04:13
Мнения: 8,839
От: Canada
".....Мисля, че доста му дойде, ето защо иска да се върне в неговата Испания......."......
И аз мисля, че е редно да си го приберете. Може и с раирано костюмче. Нема лошо.........
boby1945
26 Юни 2006 08:43
Мнения: 4,915
От: Bulgaria
Кво да ги правиш, аристократи!!! Де да беше Испания на Симеончо!!! Испанския крал изгони Виктор Емануил от двореца си, да не вземе да ритне по гъза и нашиот цар, че тогава ще се видим в чудо какво да го правим!!!
А иначе сами си гласувахме за него!!?!? Никой не ни е виновен!!!
Pin1
26 Юни 2006 09:09
Мнения: 983
От: Bulgaria
Царят давал, но парламентът решавал - ни съобщава СЕГА. Важен е обаче престъпния състав на намеренията, а не кои дава и решава т.е.-реализацията. В България за намерения вече осъдиха Маргините защото се готвели да убият Л. Гоцев, Г. Димитров, В. Коларов и т. Живков.
Han
26 Юни 2006 10:16
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Крал Карл и кралица Клара крали "кларинети" от кралската кларинетчийница
Никакво връщане в Испания - в Централен Софийски, 402-ра, лявото крило, при бай Ставри, човекът е строг, но справедлив (както казваше Т.Колев )

Редактирано от - Han на 26/06/2006 г/ 10:17:53

emoto
26 Юни 2006 11:25
Мнения: 1,585
От: Bulgaria
Ами че Симеон си свърши работата. Правителството имаши решиние и за строижа ва болницата (не отричам нуждата от такава болница) и за финансирането и то точно по схемата от публикуваните разговори. Това щеше вече и да се осъществява, но точно тогава част от царистите - Новото време, поиска да се намеси във влъста и спретна парламентарна кризичка на Симеон.Това беше единственото решение където Новото враме гласува срещу НДСВ - Симеон. Следважото гласуване за вота на недоверие се продаде скъпо. Месец по рано - и болницата щеше да се строи от "правилните" хора и с "правилното" кредитиране.
Но да оставим италинската прокуратура да си свърши работата. А като искаме материали от нея, нека нашата ги откупи с насрешни материали. В тези среди така вървят трампите - сведения срешу сведения.
seaman
26 Юни 2006 16:09
Мнения: 17
От: Bulgaria
В Наказателиня кодекс на Република България има наказателен състав-чл.304 б "Търговия с влияние". Той бе въведен след като страната ратифицира Европейската наказателна конвенция за борба срещу корупцията. Според този текст се наказва "всеки които приеме предложение или обещание за дар или облага за да упражни влияние при вземане на решение от длъжностно лице във връзка със службата му". Симеон не само, че е е обещал облага ( държавна гаранция ) за Австрийската болница, но е реализирал това незаконно влияние като премиер министър. Ерго, Прокуратурата на България може и трябва да повдигне обвинение срещу българския гражданин Симеон. Трябва, ама може ли? Това е истинския тест дали Велчев ще третира еднакво всички граждани.
The Spy
26 Юни 2006 17:27
Мнения: 7,400
От: United Kingdom
Парламентарен Саксофонизъм.
Tim
26 Юни 2006 17:50
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Т.е. Царят не искал да дава, и си измил ръцете с парламента и дипломатично изрязал Черано, и оня побеснял и наклепал Царо!

Та о тоя повод нашенските републиканци се подмокриха от щастие.
Добави мнение   Мнения:9 1