Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Израел мобилизира руски ветерани
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:121 « Предишна Страница 4 от 6 2 3 4 5 6 Следваща
Сърдитко-Петко
10 Авг 2006 20:54
Мнения: 712
От: Bulgaria
Световното правителство става все по-трескаво в плановете си. По всичко личи , че след като пожертваха 3000 американски граждани в 9/11 , нищо няма да ги спре


Идиотски, само не ми разправяй, че нямаш сестра и че не си камила!
риж
10 Авг 2006 20:56
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Не, Хан,
човекът си го пише - голяма част от ливанците се чудят откъде им дойде, ама си затваряха очите за нашествието на Хизбулла... Добре си го прочел - защото е много интересна гледна точка "отвътре", която немалко ливанци споделят.
А причината за войната в Ливан открай време си е една и съща - външна намеса. Човекът и друго интересно казва - не може хем да твърдиш, че не контролираш територията си, когато от нея Хизбулла обстрелва масирано с ракети твой съсед, с когото не си във война, хем да ревеш с крокодилски сълзи, че си "суверенна държава" и съседът ти, отговаряйки на обстрела, бил агресор... хем в същото време да отхвърляш проекторезолюция на ООН, защото тя ограничава поне на теория възможността Хизбулла да завладее отново териториите, от които бе прогонена.
Хем х... в п...та, хем душата в рая - това и в Корана го няма.
Drug
10 Авг 2006 21:03
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
риж, защо ли състоянието на Ливан ми напомня това, което може да се случи на България? Не прилича ли поведението на българските политици на това на ливанските?
риж
10 Авг 2006 21:09
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
И, Хан,
зарежи геополитиката. Не ти е силата. Макар, като се замисля, що пък не. То нали за това са тези форуми - да си чешат езиците бившите посетители на Ганкиното кафене.
Да знаеш, туй, бурите/африканерите, не природната стихия/, са страшна работа! Пък китайците вече произвеждат 25, какво ти 25, цели 52 процента от световното производство и скоро ще зацарува китайски комунизъм по света и у нас. Обаче "световното правителство" им пречи посредством "Протоколите на десетте мъдреци", ще предизвикат световна ядрена катастрофа чрез своя внедрен агент, жидомасонът Ким Чен Ир. (Неговата майка всъщност по прапрапрабаба е еврейка, а това, според Талмуда, Паламуда и Кнесета, я прави съща Саломе, от което следва, че щом по майка е евреин, наш`то момче Ким е жидомасон сто на сто).
Дерзай в този стил, близък ти е! Има и друг вариант. Да решиш (да се насилиш вътрешно, ако трябва), че си "от другата страна" и да се опиташ да почетеш и анализираш самостоятелно. Но е трудно. Изисква интелект, упоритост и морал -по-лесно е да нарочиш някого за враг и да попържаш...
риж
10 Авг 2006 21:10
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Да , Друг,
и на мен така ми мяза...
Хайде, лека, че ще си пускам документален филм за ВСВ!
Drug
10 Авг 2006 21:13
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Kotel Hamizrah "Ха-ха-ха....точно така, за всичко са виновни евреите и велосипедистите
12 милиона евреи по целия свят са виновни за всички злини.Те са виновни и за това, че вие българите мразите турците, македонците, циганите, виетнамците, американците.....и самите себе си"
*
А, бе и вие кого ли пък сте заобичали, ама нали е казано, че и наи-умния си е малко прост. Що се отнася до голямата ви любов към ближния евреин е достатъчно да си припомним кои предаваше по-бедните си сънародници на нацистите. Ако пък обърнем въпроса на "А, вас кои ли пък ви обича?" ще дадем доста материал за размишления на форума.

Oraсle
10 Авг 2006 21:14
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Риж,
Постепено става ясно как ще се развиват нещата. Израел ще изгони "Хизбула" оттатък реката. Както и в предишните войни, няма да има значение с какви ракети и РПГта са въоръжени мюмюните, защото еврейските войници никога не са имали илюзии какъв е залогът и винаги са били готови да платят цената за военната победа.
След това в Южен Ливан ще се разполагат чужди войски, може би подкрепени и от ливански. "Чуждите войски" ще са наши - натовски и европейски, вероятно ще има и българи. какво ще правят там тия войски - ще подържат Южен Ливан свободен от просирийски и проирански фанатизирани терористи, ще пазят израелско-ливанската граница мирна.
В чий интерес? В интерес на гражданите на Ливан и Израел, както и в интерес на по-голямата част от света.
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Авг 2006 21:24
Мнения: 14,528
От: Mali
Ционизмът е голямо зло. Аплодиращите престъпленията на ционизма са достойни за презрение. Боклуци.
Чарли Дарвин
10 Авг 2006 21:27
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
А отде произлиза думата "ветерани" - да не е от вети(стари)+рани

Редактирано от - Чарли Дарвин на 10/08/2006 г/ 21:27:47

Oraсle
10 Авг 2006 21:31
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Мукито пак мина на лозунги.
Han
10 Авг 2006 21:33
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Риж, както си почнал, можеш също да си представяш, че Хан ляга и става с "Теория на конспирацията" - образът му ще е по-завършен.
Не, категорично - в грешка си.
Търсенето на логично обяснение за разни събития, както и търсенето на истината за тях (често скрита зад планини от ПиАр, лъжи, фаршификации, манипулации и прочие - или не си съгласен?) обаче, ще го продължим
А ВСВ е сууупер интересна, можем да обсъдим някой път митовете за нея - много са!
Бъди здрав
Зую
10 Авг 2006 21:36
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
Муки,
ха вземи торбата с илачите, па направи още един кръг из махалата!
Хайде къзъм!
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Авг 2006 21:37
Мнения: 14,528
От: Mali
Които си затварят очите пред израелските престъпления в Ливан(снимка: натиснете тук) и избиването на цивилни и беззащитни хора са БКЛУЦИ Хей , БОКЛУЦИ , чакам реакцията ви !
Han
10 Авг 2006 21:41
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
P.S. не мога да се въздържа да не цитирам поредната твоя (неволна?) грешка:
риж:
не може хем да твърдиш, че не контролираш територията си, когато от нея Хизбулла обстрелва масирано с ракети твой съсед, с когото не си във война, хем да ревеш с крокодилски сълзи, че си "суверенна държава" и съседът ти, отговаряйки на обстрела, бил агресор...

Хисбула уби осем и отвлече двама войници (поне така се твърди). В отговор Израел избомби половината Бейрут, пътища, мостове, жилищни сгради и т.н. Е, колко ракети са изстреляни от Южен Ливан към Израел преди бомбенето?
Ако не е грешка, е майсторски извъртяно
Отново да подчертая - никакви симпатии към чалми. Само към истината.
Васуки
10 Авг 2006 21:45
Мнения: 3,605
От: India
При царуването на Самуил(Шмуел) с братята му Моисей, Арон и пр. България пада под византийско владичество. При царуването на сина на йодейката Сара Шишман България пада под османска власт, а този кучи син дори в началото на 15век продължава да вкомандва войска в състава на османската и да трепе българи на север от Дунав. При йодеина Карлович България падна под властта на USrael, дори е окупирана, а нашата войска практически е ликвидирана. На практика нямаме собствена валута след въвеждането на валутен борд, управляван фактически от щатското финансово министерство. Т. нар. НПО-та на циониста Сорос ежедневно нанасят извънредно вредни удари на българската култура, образование, наука. Управлява ни премиер йодей, шеф на парламента ни е йодей, вече четвърти или пети поред министър на външните ни работи е йодей. В силовите министерства дълго вилняха разни Нансени и Бехари, информационните ни системи са под пълен йодейски контрол. Приватизацията беше поверена на йодеи като Албож. Зад циганската организирана вече наглост изцяло стоят йодеи. Зад геноцида срещу българите - също. И т. н. Йодеите съсипаха България. Не защото са силни, умни, хитри или друго, а защото USrael ни е стъпил на вратовете и ни е вързал ръцете. Той е силен, а не йодеите, мангасарите или зуювците.
***
В имперска Русия йодеите проникват гонени от германците и особено от поляците. Били са предимно криминална паплач. С появата си са започнали терористична дейност, издвършили са серия атентати срещу руски царе и висши аристократи, някои са убили. Затова ги изтласкват в периферията на империята, забраняват им да посещават столиците Петербург и Москва, а след опита за революция 1905 г.започват по-решително да ги трепят, особено по времето на Столипин, при който, впрочем, Русия се превръща в много силна икономически държава. Но йодеите успяват да го убият, а след пораженията на руската армия в периода 1914-16 г. императорът Николай допуска фаталната грешка да отслаби репресиите и с помощта на Германия през есента на 1917 г. йодеите успяват да вземат централната власт чрез преврат и да започнат кървавата въртележка. Да бяха послушали Достоевски, който отдавна е предупреждавал, че там, където се появи жидът, настъпват мизерия, разврат и кървави събития. С тяхната поява в Русия започва масовото пиянство сред руснаците. Ккато, впрочем, в САЩ и Западна Европа с тяхното докопване до властта започна масовата наркомания.
***
Израел съществува само по една причина - САЩ, които след ВСВ ционистите са успели да превърнат в USrael. В Ливан и другаде не се бие Израел, а USrael. Бият се на ливанска територия срещу Сирия и Иран. Не им стиска на тяхна.
***
Винаги и навсякъде могат да се нападаруват Бехе-та, Майкъловци и прочие помиярстващи на ционизма драскачи. Сигурно са го изнесли в странство или направо в Тел Авив.
***
Ционизмът е Голямото Зло. Пръвите му жертви са юдеите. Най-страшшното за ционистите е истината за делата им.
Perkoles
10 Авг 2006 21:45
Мнения: 7,433
От: Australia
Хе, Тасманиец :-). Днес ми хареса едно твое мнение, (не само) в тази си част:
""С политиката, която провежда срещу арабите от 50 години насам Израел много напомня нацистка Германия от 30те и 40те години. На тези, които не се учат от историята, историята им изнася уроци - махалото ще се върне срещу евреите и те рано или късно ще бъдат ударени от огромната отрицателна енергия, която привличат срущу себе си. Мога само да ги съжалявам.""
Не ги съжалявам, но ми е жал за тех, и ми е чудно, как Винаги са Работили Против Себе Си.
(другото, ше го замълча :-)
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Авг 2006 21:54
Мнения: 14,528
От: Mali
Световното правителство и юдейската върхушка не са изпитвали , и не изпитват ни най-малък сантимент към обикновения евреин. С лекотата , с която проливат кръвта на гоите , със същата лекота са проливали и ще пролеят кръвта и на евреи. На тях им трябват постоянни Холокост-и. Поредният се извършва в момента.
Zaq
10 Авг 2006 21:57
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Интересна статия!...не е за силно поразени от "катюшите на Хизбула" Тъпи кратуни....
Hypocrisy About Hezbollah
by Jonathan Cook
...Israel's military censor is preventing foreign journalists based in Israel, myself included, from discussing where Hezbollah rockets are landing, and what they may be aimed at....

Натиснете тук
Зевзека
10 Авг 2006 22:01
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
При царуването на Самуил(Шмуел) с братята му Моисей, Арон и пр. България пада под византийско владичество. При царуването на сина на йодейката Сара Шишман България пада под османска власт, .....
и прочие и прочие.
Тоя направо си е луд за връзване......
Сърдитко-Петко
10 Авг 2006 22:04
Мнения: 712
От: Bulgaria
...Муки,
ха вземи торбата с илачите, па направи още един кръг из махалата!...


Вай, сука, послушай и ти по-горния съвет на Зую. За твое добро е!
Добави мнение   Мнения:121 « Предишна Страница 4 от 6 2 3 4 5 6 Следваща