Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Хулигани пак посегнаха на джамия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2
paragraph39
11 Авг 2006 00:41
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
STELAARTOIS,
/:/ "Те, разбирате ли, децата били фенове на ЦСКА и затова са посегнали на джамията.... айде не ме разсмивайте.Актовете на вандализъм срещу джамията в Казанлък датират от много отдавна и нямат нищо общо с футболните пристрастия, а със скинарското движение в града"
......................................... ......................................... .....................................
Ти от Мюфтийството ли си, мюсюлманка ли си или НЕ можеш да четеш?! Или и трите?!
В Съобщението на РДВР -Казанлък е казано:
"Подозренията на полицаите са, че двете момчета са част от агитка на отбора на ЦСКА и освен в джамията в нощта срещу 31 юли са драскали по стените и на други сгради в града"!..."
Защо тъй упорито акцентуваш върху драскането по стените на Джамията, когато тя е само една от МНОГОТО сгради в Казанлък, по които е драскано?!
Емоциите /и пристрастията!/ са ЛОШ Съветник!КАЗАХ!

StelaArtois
12 Авг 2006 08:14
Мнения: 269
От: Bulgaria
Параграфе, за разлика от тебе аз рядко се влияя от емоции в коментарите си и не, не съм муслиманка, но не одобрявам поругаването на джамията.Освен това ако не се лъже статията се отнася за джамията, не за всички останали сгради, по които е писано.Всичко което исках да кажа е, че драскането на свастики не е дело само на фенове на ЦСКА, но ти разбираш каквото ти изнася.А за скинарите от Казанлък, моля, позволи ми да знам повече.

Редактирано от - StelaArtois на 12/08/2006 г/ 08:19:03

Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2