Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Имигранти заплашвали сигурността на британците
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Bleys
10 Авг 2006 22:38
Мнения: 181
От: Bulgaria
Drug , осъзнай се , това не са имигранти а второ поколение британци . Темата изглежда страхотно на място с оглед на днешните събития наистина . Но е факт , че преди седмица Великобритания помести доклад с който твърди , че е спечелила над полвин милиард паунда за миналата година от имигранти . Така че тези твърдения са чиста пропаганда , и може би подготовка на населението .
Bleys
10 Авг 2006 22:40
Мнения: 181
От: Bulgaria
Имат най-хубавите университети на света , а глупаци ги управляват ... Ооо , забравих , те англичани в техните университети не се обучават , само шейхове ....
Drug
10 Авг 2006 22:53
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Bleys нямам претенциите да познавам обстановката на мЪглявия Албион. Честно казано не ме и вълнува особено. По горната причина не четох и статията. Използувах заглавието и днешните събития. Мнението ми изразява моите чувства към т. н. "британски" граждани - пакистански имигранти второ поколение. Мислата ми накратко е - като не им изнася, че "Великобритания помести доклад с който твърди, че е спечелила над полвин милиард паунда за миналата година от имигранти" свят широк-пътища много. Намирам избиването на невинни хора в самолети и на такива върху чиито нищо-неподозиращи глави самолетите са паднали за наи-отвратителното престъпление, което може да бъде извършено от мизантропи и садисти, маниаци. В този смисъл не намирам за какво да се осъзнавам.
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2