Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще продължи ли "Атака"-та?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:139 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Авг 2006 09:09
Мнения: 14,528
От: Mali
Чоко , не подавай такива жокери на Атака Те сами ще да решат...Иначе , и на мене Берона ми е симпатичен...
Чарли Дарвин
10 Авг 2006 09:13
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Параграфе, моля ти се - не сравнявай СЕГА с Юпитер!
Газетката е джаст а манечка луница, кръжаща около черната дупка на тройната коалиция.


Чоки - за Берона и аз мисля същото. Нищо че кога избраха Първанов, Берон взе само 1%, сега ситуацията е различна. И при абсурдно-цирковата ситуация у десно, и полуживия им кандидат, Берон би привлякъл и доста от "сините" избиратели на първия тур още. Което ще му гарантира участие на втория. А там пък нещата ще са тройната коалиция (Гошо Хомяка) vs България (който и да е на балотажа)
vs
10 Авг 2006 09:18
Мнения: 860
От: Bulgaria
Когато отлюспи Болен(или обратното - предпочитан вариант) - може да помислим дали си струва да се мисли за него.
Дотогава сметката е без кръчмаря
sasoss
10 Авг 2006 09:18
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Сидеров на дебат!
Ох, така се размечтах...
Между другото нали тази партия имаше 45, 7 или 47 % подкрепа според върлите привърженици из форума. Значи президентството им е в кърпа вързано.
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Авг 2006 09:27
Мнения: 14,528
От: Mali
42, 7 . Бъдете коректни Ама като чуете за "Атака" , и настъпват едни умосътресения , оплесквате цифри , прогнози....
Marx++
10 Авг 2006 09:29
Мнения: 202
От: Germany
Ебачев
...Американските бази са много нужни на България, защото да сплашват тъпите руснаци , които да не си мислят да се месят мното в нашите работи и да идват в България само на курорт...
Всяко село или малък град в България си има селски (градски) идиот. Ролята на идиот на Форума, ще се съгласите, без конкуренция е на FL. Ама Ебачев се е наредило плътно след него.
патриарх Никифор
10 Авг 2006 09:35
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Няма драма в американските бази.
Драма има само за тези моми, които продължават да се чувстват девствени по живковски маниер.
В света, мили антинатовци и антибазовци, има нещо, наречено "доминиране на силните над слабите" или още "големите над малките".
Древен мъдрец е казал "Силните правят каквото могат, слабите страдат, каквото трябва".
България принадлежи към геостратегическо пространство, доминирано от Западна Европа и САЩ. Нормално е да има бази.
И слава Богу, че има бази, защото иначе щеше да има войни.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
10 Авг 2006 09:36
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
.... статията предизвика пореднио парад на форумни птичи мозъци
голема забава
... авторката била написала това, което от една година се пишело у форума - да, ама само половината... и то с половин уста. А когато няма другата "половина" - имаме на практика една полуистина
Птичите мозъци, полуистината е най-голямата лъжа. От кака ви костадинка да го знаете.
А птичио мозък сред полулъжа е кат пиле у калчища.
*
съвсем нормално е за робът да мрази и да се страхува от Атака. Тъкмо се лепнал и закрепил кат термит у новио си господар - земе некой му развали рахатлъка... е как нема скимти нещастната му буболечка
олезатвориочички
10 Авг 2006 09:44
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Както нееднократно е изтъквано в този форум, американските бази и НАТО застрашават суверенитета на страната по много драматичен начин. Те няма да ни опазят нито от руснаците, нито от турците, а последните, знае се, се редят на границата с жадни погледи, отправени в северно направление. И когато почне да вършее турскио солдат, сащците че си праат пас, щото Турция е важен член на НАТО, а ний сме сущи мизерници. Освен това сащците са пинтии и воопще нямат намерение да допринесат за разтежа на БВП-то на страната освен донякъде в областта на секс-услугите. За нагнетяването на критичната обстановка допринася и ЕС-то, което се опитва да ни дава наклон на капата, без да си дава сметка, че ний сме една стара и изискана култура, от която требе да се поучат, а не да поучават. От мушмороците от МВФ-то поне скоро ще се отървем, сал тая утеха ни остана.
Calina Malina
10 Авг 2006 09:47
Мнения: 6,931
От: Bulgaria

Тези журналисти от майтап не разбират. Започвам да мисля, че от вчерашните ни шегички вече е готов поне вицепрезидентът - оня чутовен професор Вучков в тандем с великия шаман В.Сидеров като едното нищо ще раздвижат журналистическата скука около президентските избори.

И какви дебати?! Не се надявайте! Шаманите си говорят с боговете или с (на) народа като абстрактно множество извън времето и пространството. Монолози ни чакат. Ами дано да е само по Скат.
патриарх Никифор
10 Авг 2006 09:50
Мнения: 3,571
От: Vatican City
И когато почне да вършее турскио солдат, сащците че си праат пас, щото Турция е важен член на НАТО, а ний сме сущи мизерници.


Това се нарича wishful thinking. Или казано на български, бъркане на мечтаното с действителността.
Турскиот солдат изобщо няма нужда да идва у нас, защото у нас вече е стъпил турскиот капитал, за какво ти е да пращаш солдати там, където и без това доминираш икономически...
олезатвориочички
10 Авг 2006 09:55
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Народът е пич, народът е секси! Не знам защо обаче, като чета форумните мнения напоследък, се сещам за приказката за маймуните с пишещи машини, които, ако им се даде достатъчно време, ще напишат творбите на Шекспир. Тва е некъв хаос и бълвоч от безсмислени, повтарящи се, откъслечни мотиви — някой за едно се доближи до истината, за други три неща сбърка, втори е що годе прав за друго, трети пък за нищо не е прав, четвърти пък прави prepechat на кило... Изобщо всеки сам си е народ.
олезатвориочички
10 Авг 2006 09:56
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Тва, Никифоре, съм го чел у нета, сигурно е истина, ма като те чета тебе у нета, малко се разколебавам... Сигурно и ти си прав.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
10 Авг 2006 10:03
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
...какво щастие би било за секи гореспоменат пилешки мозък да биде свидетел на таков драгоценен "диалог" между нищоказващио селски тарикат Агент Гоце и мъчно-говорещио дедо Неделчо.
Или па между турската слуга Агент Гоце и слабограмотнио, но наперен нищоказващ Пожарникар.
16 години подобни "диалози" се водят по 2 схеми и с няколко строго определени изречения. Даже дедо Симо крадеца успя ги научи наизуст и вече ги поФтаря глаТко.
По т.н. "национални" медии сичко това се тиражира и препоФтаря многократно - до всеобщо масово затъпяване. Еднопосочно. Там предавания "на живо" нема.
Сал една "ретроградна" талавизя Скат остана. Дето всеки може се обади и си каже болката и мислата. Дето некви политици /извън Моделья/ секи ден ти дават отчет ква я вършат и за кво ти харчат парите. Ми как нема я заглушават месеци наред таз талавизя.
Само обърква малкото мозък, останал у тъпата тиква на роденио и отгледан роб
патриарх Никифор
10 Авг 2006 10:05
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Стига с тая "Атака". За болния Волен никой няма да гласува. Посланието е важно, но носителят е още по-важен. Той и Гоце говори за социална справедливост, ама това означава ли, че прави нещо по въпроса?
По-скоро камилско въже ще прокараме през иглено ухо, гачели да поверваме, че един откачалник мое да опраи държавата...
Han
10 Авг 2006 10:06
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Че защо му и на Волен Сидеров да президентства?!
"АТАКА" трябва да получи изпълнителната власт, за да може да осъществява идеите си. Съвсем логично не щат да участват, особено като се им предвид играта 3-5-8 - президенството вече е договорено...
олезатвориочички
10 Авг 2006 10:09
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Що бе, Костадинке, все повече и повече млади хора се ориентират към телевизия СКАТ и по-конкретно към култовото предаване "Размисли и страсти" с няма нужда да казвам кой забележителен водещ. Последните прозрения на професора после се обсъждат по седенки и други селски вечеринки, а не един и два пъти чувам в последните месеци някой да цитира мнение на този медиен феномен. Надявам се само Болен да не му завиди за популярността и да го хързулне по некоя подмолна схема — тва би било голема загуба!
патриарх Никифор
10 Авг 2006 10:11
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Оле, не си прав брате.
Волен няма как да не държи някой по-лудичък от него в "Скат", иначе как ще минава за нормален. Вучков му е нужен на Волен като слънцето и водата на всяко живо същество...
Gan(ю)гоТрий
10 Авг 2006 10:13
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Лидеров бил зает да потушава локални бунтове на поверената му „Атака” и да слага верни ора. Така, че ще бъдем лишени от щастието да ни стане президент..
олезатвориочички
10 Авг 2006 10:16
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Не знам, Никифоре, но не може ли прекрасният слънчоглед (!) да завиди на слънцето и водата (!) за тяхната красота и да се разбунтува? И не е ли тогава този слънчоглед (!) обречен на изсъхване под палещите лъчи на ядосаното слънце (!) и жажда по отреклата се от него вода (!) ?
Добави мнение   Мнения:139 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »