Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще продължи ли "Атака"-та?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:139 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща
олезатвориочички
10 Авг 2006 15:55
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Признаването на проблемите за съжаление не е достатъчно условие за решаването им. Да припомним класиката:
.
ООН решило да свика световна конференция, на която най-светлите умове да обсъдят идеи и решения за настъпващата в световен мащаб енергийна криза.
Речено - сторено. Събрали се най-светлите умове, говорили, давали идеи... но за съжаление така и не идвала Голямата Идея.
.
На третия ден от конференцията думата поискал току-що пристигналият от България делегат. Той се извинил за забавянето си и обяснил, че е осъществявал форумна подкрепа на новосъздадена коалиция около изборите в родната си страна и това го е забавило.
.
Докато делегатите недоумявали какво е това "форумна подкрепа" и дали преводачите са превели правилно, българският делегат пристъпил към излагане на идеята си:
.
"Знаем, че ресурсите от петрол са на изчерпване. Над Човечеството е надвиснала енергийна криза. Но има решение! Предлагам да се прозивежда бензин направо от въздуха! КАЗАХ!" - и си седнал.
.
Залата притихнала, смаяна. Едва половин минута по-късно избухнали бурни аплодисменти, преминаващи в овации. Журналисти светкали със светкавици около българския делегат, журналистки му поднасяли микрофони, а той ги гледал със светнали очи. Председателят на заседанието успял някак си да въдвори ред и се обърнал към делегата:
.
"Позволявам си да Ви нарека Спасител! Вие разчупихте енергойните окови на човечеството! Нали няма да бъде много нескромно да Ви помоля да дадете повече подробности за тази Ваша епохална идея?"
.
Делегатът се изкачил отново на трибуната и казал: "Вижте сега, важно е да се даде идеята. Аз я дадох. Оттук нататък - начини много. Кой точно начин да се избере - това е работа на експертите. Основната работа ние я извършихме - предложихме идеята. Няма да спрем дотук - ще контролираме и изпълнението - защото знаем, че няма нищо по-лесно от това една идея да бъде окепазена. КАЗАХ!"
.
И пак си седнал.
.
Този път аплодисменти нямало.
.
(Дядо Виктор)
А_така
10 Авг 2006 16:04
Мнения: 2,194
От: Bulgaria
Kar Lukovski - Президент! Сидеров - в коалицията 1:3:5:8. И КОЦА мое се намуши там, под формата на 0, 005!
*
Малко по-сериозно - Петър Берон е избираем ако се яви без палячото Жоржи Г. На балотажа агента Бончо vs. aгента Гоце!
дъртреалист
10 Авг 2006 16:14
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Олезатвориочич ки, добър пример , но неточен. Аналогията е непълна заради това, че партиите на статуквото не са седнали да решават проблемите, те по-скоро ги отричат или игнорират като неудобни. Нещо повече, те ги създадоха, в един споделен грях.
А, когато си да гледал в продължение на 15 години как при всяка смяна на екипа измежду тези партии идват все по-големи крадци, сега да очакваш, че те изведнъж ще се променят, е просто тъпо. Те просто вече не играят.
Тези стари лица трябва да се махнат. И Да дойдат нови. Иначе се самоубиваме.
Луд към Луди
10 Авг 2006 16:17
Мнения: 1,243
От: Bulgaria
ох! това даже няма да го чета... все ми е тая кой дали и защо да продължава в таа глупава държава! така де, каквито и хората , такава и държавата! незнам колко е полезен национализма, но във всички случай трябва да го има и да се използва разумно, както всичко друго в тая вселена, иначе е опасно!
Gan(ю)гоТрий
10 Авг 2006 16:18
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Националният сбор на "Атака" се събира на 6 септември в София

Накрая на сбора на всеки от отбора се дава мултимедийно CD с прочутата Атака "Зидан -> Матераци". Да видите кво става после..

Карамфилов
10 Авг 2006 16:31
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Костадинка е тук и във форма! Липсваше ми напоследък.
Форума днес много ме кефи.
Iezuit
10 Авг 2006 16:44
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Абе на Сидеров не му ли недостигат 42.7 сантиметра, за да се изравни с Калояна?
Иначе съм убеден, че ако някой от верващите във Вожда му подшушне как ще отнесе безродниците, ако се кандидатира - това стигат да му се запалят фитилите. От доста време бута масло, горкия, та като нищо може да ни осигури едномесечно шоу "Сидеров на дебат"...
Петър Петров
10 Авг 2006 16:57
Мнения: 2,254
От: Bulgaria
Мисля, че един ден Костов и Сидеров ще се съюзят и това ще доведе до спад в акциите на застрахователните дружества.
Manrico
10 Авг 2006 17:00
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
това ще доведе до спад в акциите на застрахователните дружества
Няма, застраховките като правило не покриват щети от безредици

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
Бай Боян
10 Авг 2006 17:15
Мнения: 485
От: Bulgaria
Йезоит
Наистина ще си пукнем от скука в агитационния период преди изборите ако
г-н Сидеров не се кандидатира за президент. Пък и бат Бойко се зарече да не участва... Пълна скука.
А интересното започва , когато Волен сечели
Т_Живков
10 Авг 2006 17:19
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Не знам защо, ама си мислим, че ако АТАКА земе властта в България, най-върлите днешни форумни антиАТАКисти ще цъфнат във форума с нови никове като най-верни борци за справедливост на страната на АТАКА. Тогава Костадинка ще се нареди безславно на опашката, цялата в синици от лактите на тези бойки форумни патриоти...
paragraph39
10 Авг 2006 17:59
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
В. “168 часа”: Крият шокиращ доклад с критики от ЕС
10 август 2006 | Агенция "Фокус"
София. Шокиращ доклад с поредните забележки към България стои заключен от близо 1 месец в Министерския съвет и във финансовото ведомство. Малцина са хората с достъп до него. Това съобщиха за “168 часа” източници от Брюксел. Убийствените критики към калпаво свършената работа от българските власти на прага на членството ни в Евросъюза са изложени на 40-ина страници. В тях няма сектор от българската икономика за проблемите в който евроекспертите да не алармират за спешни мерки.
Разкритикуваният от Еврокомисията документ е Националната референтна стратегическа рамка. За слабата оценка, която е получил той, се чу за първи път преди 10-ина дни, но скандалът заглъхна бързо поради липса на конкретна информация. Отговорен по изготвянето на въпросния документ е заместник-министърът на финансите от квотата на НДСВ Любомир Дацов.
Националната стратегическа рамка е основният документ, съобразно който трябва да стане програмирането на милиардите евро от структурните фондове в периода от 2007 до 2013 година. Казано с прости думи, шансовете на България да черпи ресурс от общия европейски бюджет са в пряка зависимост от качеството на въпросния документ.
Пълния текст на материала може да прочетете в новия брой на “168 часа”.
......................................... ......................................... .....................................
"Ще се справим с "Атака" !"/президентът Първанов пред западноевропейски медии/!
Кат` НЕ могат да се справят с управлението на България към ЕС, опитват да КРИЯТ критиките откъм ЕС и да се справят с "Атака"?! ЩО така, бе, "3:5:8+ "Гоце""?!
17 ГОДИНИ/ми, ни/ СТИГАТ!
"АТАКА-А-А-А-А!"...


paragraph39
10 Авг 2006 18:05
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Ликвидатор на държавната “Консолид Комерс” е в ареста за източени 5 млн. лв.
10 Август 2006 -MEDIAPOOL.BG
От банкова сметка на държавното външно-търговско дружество “Консолид Комерс”, което е в ликвидация, са източени около 5 млн. лв., а ликвидаторът е в ареста. Това съобщи в четвъртък министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, на чието подчинение е фирмата.

Липсата на парите била установена при проверка на дружеството в края на юни 2006 г. и отговорност за това била потърсена на ликвидатора Владимир Димитров Милев, който е бил назначен на длъжността на 7 февруари 2005 г. от тогавашния министър на икономиката Лидия Шулева...
.............................
ОЩЕ-ТУК: Натиснете тук
44magnum
10 Авг 2006 18:38
Мнения: 1,498
От: Bulgaria
Моя глас ще е за АТАКА защото съм им съмишленик на изобличените от тях управляващи мушенници.Поддържам ги за поставянето на циганите под отговорност, която е не само за българския етнос, а и за мангалския.Подкрепям ги също в опълчването им срещу антитурцизирането на страната ни.Подкрепям ги и за антиамериканските бази, които в никакъв случай не се интересуват за просперитета и анти турцизирането на Българиа, а точно обратното.Америка ще помага на фесовете, не на Бългаския народ!!!Не знам как ще се представят , ако спечелят, но ако се увлекат от същата зараза като настоящото помиярско ръководство ще изгубят гласа ми!!!
Calina Malina
10 Авг 2006 20:18
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
"защото съм им съмишленик на изобличените от тях управляващи мУшеННици".
Костадинке, като експерт по пилешките работи, ще обясниш ли на майкопродавците на кого е съмишленик този юнак?!
Iezuit
10 Авг 2006 20:20
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
А това, че някой е "срещу антитурцизацията", сигур ни казва, че въпросният е "за" турцизацията?
риж
10 Авг 2006 20:40
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Въй!
Тука ли е купонът днес?! Под Сидеров?!?
Не ще да е съвсем умряла, пустата и "Атака", щом толкоз постинги е насъбрала...
Айде да бегам от това позорище /театро - срб./Аз си пущам филмче за ВСВ, вие продължавайте купона.

Редактирано от - риж на 10/08/2006 г/ 20:43:04

Gan(ю)гоТрий
10 Авг 2006 20:42
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
xАтакаджийството достигна крайната си степен на лумпенизация и ся са на етап да се колят, откъдето няма път напред, няма и назад. Полезно четиво за др. Т_Живков, параграфича, оле-лето..(Коцето е спец по кокошия грип и нема да остане гладна). Четете и им се наслаждавайте.

prepechat

Натиснете тук
Calina Malina
10 Авг 2006 20:43
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Аха, това също е бисер: "Подкрепям ги и за антиамериканските бази, които в никакъв случай не се интересуват за просперитета и анти турцизирането на Българиа, а точно обратното".
Абе, започна да ми се изяснява, защо Костадинка изследва пилешки мозъци.
Cruella de Vil
10 Авг 2006 20:48
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Хайде пък и вие сега! Волен Сидеров бил такъв и онакъв, националист нам къв си... Ами ето и Гоцето беше националист, пък сега е пръв европеец. Така, че има надежда и за Волен.
Интерсно, точно тези, които твърдят, че Гоцето има право да си променя възгледите сега са против Сидеров. Спокойно, другари... Момчето е младо и тепърва ще се развива.
Добави мнение   Мнения:139 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща