Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
А сега накъде?
Добави мнение   Мнения:4 1
Чок觧
10 Авг 2006 09:04
Мнения: 7,337
От: Israel
Пак навреме се сетихте да питате , !
Създадохте едно поколение безнадеждници , наркомани и чужденци в собствената им Родина , сега се опитвате с бедни фондацийки да замажете окъкъното !
Siol En
10 Авг 2006 09:43
Мнения: 1,171
От: Bulgaria
Хвала на тази фондация!
Мисля че ще такива дейности и инициативи трябва да се популяризират и за тях да се говори ежедневно, защото според мен това е пътя за хората тук - осъзнаване на собствените отговорности и права.
kashaia
10 Авг 2006 10:59
Мнения: 582
От: Bulgaria
Това е една много добра новина.Но защо аз не виждам в това добро дело участие на властимащите.Трябва ли само частни фондации да са загрижени за съдбата на тези изпаднали в беда млади хора.Къде е тук държавата.Или тя е заета с по важни дела и съдбата на бъдещите поколения не я интерисува.Похвално няма що.
Bob Razovski
10 Авг 2006 11:45
Мнения: 291
От: Bulgaria
kashaia, те тук е брат истината и пътя и на нас! Би трябвало отдавна да сме разбрали, че ако сами не се хванем да си оправим орисията, няма да са властимащите дето ще го направят. За съжаление у нас имането на власт не е начин, а крайна цел. Чудесно е, че частните инициативи са почнали от децата, особено тези дето си нямат никой, ама ние понеже уж си имаме някой (било семейство, било работа, било народен избранник), ние сме се оставили на течението и чакаме "нещата" да се оправят вместо да си ги оправиме ние. И трябва да се прави точно както описаното в статията: ако на ниво правителство не върви, сваляй границата- удрай по депутатите. Ако на ниво депутат не върви, свалай границата, удряй по-долу. И така докато всеки човек стигне до най-долу, до себе си: почнем ли да се грижим ДЪЛГОСРОЧНО, с инвестиция за нашите интереси, ще се оправим, ама ние все си мислим краткосрочно, те властимащите така ни научиха: граби докато можеш и тнт. Ама работат е там, че не сме се сетили, че властимащите ние трябва да ги учим и да им казваме какво да правят.
Добави мнение   Мнения:4 1