Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Комисията по дискриминация наказа енергото заради ромите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:70 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Хинин
26 Окт 2006 20:37
Мнения: 4,146
От: Bulgaria
Форумци!!Артиста от 12.35.22 ви кани да натиснете...Не го правите!!!За една минута загубен клип се натрупват 10 милиона байта...Той е поставено лице на мошеници!!!
Артиста
26 Окт 2006 21:25
Мнения: 5,204
От: Canada
Клипът е 5 минути, главчо.
И никой не те кара да го гледаш, като си се стиснал.
Баба ти е подставено лице

Редактирано от - Артиста на 26/10/2006 г/ 21:26:39

tupakmango
26 Окт 2006 21:50
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Значи залагаме на Хауптмана и Хайл Хитлер и оправяме манговците по еврейския метод!Я предложньий, она Дательний, я творительнъй она родительнъй, а почему же я винительний! t
Васуки
26 Окт 2006 22:08
Мнения: 3,605
От: India
Антибиотик Еврейщина е това, ционизъм в атака. Затова им са гоцетата. След първия тур всичката политологосоциологическа сган от ционисти и шабес-гои се запеняви да брани гоцето от "неразумния" български избирател. Гоцето е по-вреден за България от Пиздеров, не е ли това очевадно! Не е ли очевадно, че гласувайки, българите си вредят както и да гласуват, защото така е наложил чичо Шмуел? Не се ли забелязва, че под тази статия няма нито един кривозащитник от дежурните калтаци във форума? Никаква къпинка-мискинка не се блещи тук, за да обясни как е хуманно да носим вонящата паплач на гърба си и тя да ни плюе отгоре Кривозащитната банда се храни от ционистката копаня, има ли някой да не знае това? Проклети изроди!
Докторе, не са се научили сами на йезуитските номера, ами ги научиха! Ционистите ги научиха, калтаците-"правозащитници" ги научиха, а подлата им дейност се финансира от "отворените" ционистки общества. А номерата по-скоро са йодейски, а не йезуитски, ония зад гърба на обезумелия USrael не спират да ронят крокодилски сълзи за някакъв холокост и да насъскват измета сред нормалните нации да тормози читавата част на населението. Ционизмът е Злото, а не циганите, те са само едно от следствията.
protor
26 Окт 2006 22:28
Мнения: 3,898
От: Bulgaria
А са ки видите кат регистрират и ОМО Илинден, предимно с подписите (кръстчетата) на неврокопските роми, още едно малцинство ки са пръкне, още гладни усти ки зяйнат.

Ай хаирлия да е!!!
gayclock
27 Окт 2006 03:56
Мнения: 5
От: Bulgaria


gayclock
27 Окт 2006 04:04
Мнения: 5
От: Bulgaria
Победа за Волен Сидеров.Иначе няма оправия братя.

Чичо Фичо
27 Окт 2006 04:29
Мнения: 24,838
От: United States
В САЩ наистина всички си плащат тока, но той е евтин (5-10 лева по бълг. стандарт за един малък апартамент), а и компанията (при нас тя е монополист) предлага планове за разсрочване. Дава и съвети как да си намалиш сметката. На самата сметка, която идва по пощата, има графика с консумацията по месеци. Също и храната (която бедните ядат) е много евтина, и медицинската помощ и лекарствата им са напълно безплатни. Водата до 70-те години в Ню Йорк била безплатна за всички, сега е с пари, но в града се плаща в пъти по-малко от събърбите и освен това живеещите под наем, каквито са бедните, не плащат, включена е в наема. Наемите пък са или направо символични, ако живеят в блокове за бедни, или нормирани. Децата получават безплатни учебници и два пъти безплатна храна в училище, и им я носят в къщи през ваканциите. Дрехите са много евтини, поне които възрастните носят. Та остава повече за тока.
*
Истина е, че ако в САЩ удариш полицай, отиваш в затвора, но също е истина, че при черните хулигани отиват черни полицаи, при мексиканците - полицаи мексиканци. Освен полицията ходят и социални работници. Държавата просвещава малцинствата на техния език, имат си свои медии, църкви на всяка улица, че и по няколко на блок, и свои ролеви модели - преуспели хора от тяхната среда. И най-важното - има законност - малцинствата виждат, че и най-големите бели директори като Кенет Лей, Марта Стюарт или Денис Козловски отиват в затвора, щом сгазят лука. У нас циганите нямат нищо. Колко църкви на БПЦ например има в циганските махали, колко пастири? Колко високопоставени крадци са осъдени?
Fani
27 Окт 2006 19:12
Мнения: 1,196
От: USA
Е тоя път се изложи, ЧФ. В големите градове токът съвсем не е евтин, именно заради монополистите. Примери
- В Наулинз плащахме средно около $250 до $400 на месец - в зависимост от сезона (през лятото е повече, а там лятото е около 10 месеца) - компания-монополист, сега са вдигнали цените, за да си покрият разходите покрай ураганите от миналата година и да дадат печалби. Прехвърлено в сравнителни средни доходи за България - около 15-30 лева.
- Това лято в Далас сметките за ток на средно по размер жилище (в смисъл 2-3 спални, нищо луксозно) бяха по-високи от вноските по ипотеките. Хората бяха принудени буквално да облепят прозорците, за да намалят разходите за охлаждане. Пак компания-монополист. Прехвърлено в среден доход - около 70 до 100 лева.
- В момента сметката ми е около $150 на месец, но тук ме снабдява кооператив, а на кооперативите по закон е забранено реализирането на печалба. Прехвърлено в среден доход - към 7-10 лева на месец.
Като се има предвид, че в сегашното село не е по-хладно, отколкото в Далас или Наулинз, разликата е чувствителна.

Добави мнение   Мнения:70 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4