Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Албанска "Ал Кайда" действа в Косово
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:36 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Valentinski
16 Ное 2006 15:09
Мнения: 274
От: Bulgaria
Лично на мен ник-неймът на aa1 ми напомня за името на сърбоманския ТВ канал А1 в Скопие...

Имал съм напълно коректни отношения с всеки един албаниц, който съм срещал. Същото не мога да твърдя за сърби, гърци или македонисти. Особено за последните. Колкото до исляма - той е на доста заден план в Косово или Албания. За разлика от исляма в Санджак напр.
aleksandar
16 Ное 2006 15:13
Мнения: 2,506
От: Japan
е щом черногорският "Дан" е подкрепил белградският "Вечерне новости" нема как да не се съгласим. извинявай, че се усъмних. ще съм ти благодарен ако цитираш и нещо просръбско от Скопие. ма от тия дето пише че българите са татари и идват от Африка
Бай Иван
16 Ное 2006 15:17
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Те са отдавна и в България, командват цели области, имат силно представителство в Парламента и представляват 1/3 от съвета на тройната коалиция. Основното им оръжие за сега е корупция, наркотици, невежество (религия) и силна мафиотска организация. Колкото и да си затваря човек очите не може да не ги забележи.
Чичо Фичо
16 Ное 2006 15:19
Мнения: 24,838
От: United States
Всъщност за чудене е че и след Сребреница и Косово 1999 в Белград не се яви някоя местна Ал-Кайда да ги тресне - обяснявам си го само с благостта на албанците и босненците.
Verdy
16 Ное 2006 15:42
Мнения: 148
От: Bulgaria
А това дето не се яви некой сръбски камикадзе да тресне един самолет в Ню Йорк как си го обясняваш Фичо? Освен че сърбите са още по-благи от албанците...
psg
16 Ное 2006 17:41
Мнения: 1,523
От: Bulgaria
Ами да, кажете му на Чичо Фичо, войната ги провокираха АОК, която стана после АНО, която сега наричаме Ал-Кайда в Косово.
ТАПА
16 Ное 2006 17:45
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
От казаното е ясно, че нищо не знаете и дано никога не го узнаете що е то ШИПТЪР. Не разбирам какво толкова се страхувате от Сърбия а от Турция която ислямизира половин България и дума не чувам. Невежият ислямист е най-страшното което може да си представите. Доказва се навсякъде по света.
Nevezha3
16 Ное 2006 17:50
Мнения: 1,322
От: Bulgaria
Verdy, въпросът, дето задаваш, не е лек. Ама все пак ще опитам.
Сърбите загубиха правото да управляват Косово по няколко причини (няма да се спирам на средновековната история и на Първата Балканска - 1912, когато сърбите окупират областта въпреки съпротивата на мнозинството):
1. Милошевич ги лиши от автономия през 1989. Това и Чичо Фичо го знае. Това, което не знае Фичо, че Слобо (подкрепян навремето от сегашния президент у нас) го направи с танкове и спец. полицейски части по улиците на Прищина и др. градове;
2. Всички знаем какво се случи през 1999 - опит за депортиране на цял народ. Ако и след това престъпление (на насилието няма да се спирам), сърбите имат право да управляват Косово, то по-добре е да се върнем в ранното Средновековие;
3. Какво стана на последния референдум в Сърбия? Ще подмина нарушенията и фалшифицирането на резултата. По-важното, според старата конституция (на основата на която се проведе самият референдум) трябваше 50%+1 от регистрираните избиратели да гласуват. Защо в списъците не бяха косоварите? Нали Кощуница твърди, че Косово е част от Сърбия? Ако косоварите бяха взети предвид, референдумът нямаше да отговаря на изискването за 50%+1 участие в него. Е, имат ли право сърбите да управляват косоварите? Нямат и това го доказа още веднъж референдумът от миналия месец.
Verdy, това не са всички аргументи. Надявам се, че тези ти стигат.
aleksandar
16 Ное 2006 18:06
Мнения: 2,506
От: Japan
Nevezha3
ма не стигат аргументите, нищо не стига. ислям, ислям, ислям... докато не си умрем от страх от триглавия змей. ТАПА ти де ги видя тия шиптари? щото аз често пия алкохол с албански и босненски ислямисти. докат не видим дъното на бутилката не спираме да го бистрим исляма. и после нова отваряме. тези са толкова ислямисти, колкото аз съм постил днес. както може би и повечето във форумът...
всички сме просто балканци (хубави хора), ма това се разбира като поживее човек сред европейци.
Verdy
16 Ное 2006 18:25
Мнения: 148
От: Bulgaria
Не стигат, сам разбираш колко неубедителни аргументи ми предлагаш...Аз поисках правно основание за обявяване на независимост, ти ми обясняваш по какви морални причини Сърбия няма право на Косово...Нали е ясно, че това не е адекватен отговор. Защо проекта на англичаните не съдържаше мотивите, които ти изтъкваш? Ако става дума за истинската причина, тя е само една- защото американците така искат по свои съображения. Не коментирам какви. Само че това не е аргумент за независимост на Косово.
Що се отнася до това, че Сърбия не включила косоварите в референдума - може ли да ми кажеш какво е това животно "международен протекторат"? Протектората е окупирана територия. От кого, от международното положение ли? Можеше със същия успех да ме попиташ не за референдума, а за това защо няма сръбски войски в Косово, след като е тяхна територия. И отговора го знаеш сам- защото там вече има американски войски.
aleksandar
16 Ное 2006 19:07
Мнения: 2,506
От: Japan
Verdy, уау със всичко се съгласих с изключение на едно:
американците така искат по свои съображения. Не коментирам какви. Само че това не е аргумент за независимост на Косово.

напротив, повече от аргумент е, и има много примери. малък реванш за близо 100 годишна несправедливост, ъъъ отново подкрепяна от американците. бях чел един много як лаф:
"be nice with everyone on your way up, you can meet them on your way down"
ми като че ли е писан за сърбите...
Iezuit
16 Ное 2006 19:19
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Дайте да видим колко благи хорица са албанците...
Като изключим резнатите глави (типична мюсюлманска благост), ето какво става по света.

Натиснете тук

Натиснете тук

Натиснете тук

Натиснете тук


Та така. Достойните борци за независимост, благите албанци и косовари контролират над 50 процента от трафика на хора и наркотици в Европа. По-дружко си е да имаш за съседи такива достойни люде. Независимо Косово - гарант за стабилност на Балканите, държава - образец. Мъдрата Американска политика донесе мир и благоденствие в района.

aleksandar
16 Ное 2006 19:43
Мнения: 2,506
От: Japan
ей ви малко босненски терористи, много са различни от нас...
***
http://youtube.com/watch?v=GqNOonSRdgM
Trakietzzlaten
16 Ное 2006 19:46
Мнения: 495
От: Bulgaria
aleksander,
писан е за нас, защото сега ние се качваме по същата стълба, а сърбите слизат.Злорадството е неуместно, нали!...Впрочем аз ще ти кажа нещо на български: "Когато мечката играе у съседа, чакай я при тебе..."
Чичо Фичо
17 Ное 2006 06:49
Мнения: 24,838
От: United States
Невежа 3,
Прав си напълно, ама туй, което и ти най не знаеш, е че танковете се появиха в Прищина доста преди 1989, и сръбските изтребители пикираха над Прищина ката ден. Пишеше го в бюлетина на БТА за служебно позване и го казваха в СУ някои професори.
Добави мнение   Мнения:36 Предишна Страница 2 от 2 1 2