Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Първанов критикува закона за евровота, но го пусна
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
saw
06 Мар 2007 11:07
Мнения: 839
От: Bulgaria
А как ще се определя кой е пребивавал поне 3 месеца в България, не е особено ясно, ама всички си измиха ръцете, че са направили нещо.
bgforce
06 Мар 2007 11:43
Мнения: 81
От: Bulgaria
Ще ми се да разбера как някой ще ме провери дали съм отседнал или не.
Мошенник
06 Мар 2007 12:18
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
И убави работи стават по то шерен свет, Убамата стяга ДеПеСе у най-Големата Димукрация! Да здравствует всех памаков у свете!
шуменско пиво
06 Мар 2007 12:21
Мнения: 3,617
От: Angola
Преди известно време я дъвкахме тая тема цял ден, че и на другия. Всичко си беше ясно още тогава. Малко пара в свирката и това е. Единия чист, другия доволен, електоратите спокойни, само ние тука пак се раджавкахме.
А пък оня тъпанар дето се пише пактурчин, просто не му обръщайте внимание. И що ли ПАК-турчин? Очевидно е от ония дето се бяха отказали от турските си имена, макар да ореваха орталъка с претенциите си. Бас хващам, че се представя по света с българския си паспорт и то с българското си име!?
Ама тука, нали е инкогнито, може да дрънка дивотии.
SPP
06 Мар 2007 15:13
Мнения: 6
От: Bulgaria
Трябва да се промени закона и да има само едно гражданство !
udi
06 Мар 2007 15:21
Мнения: 618
От: Turkey
Много противоречива запушалка си ти , ТАПА...в друга тема говориш за братство, а тука пак си на нож...не го размахвай много, може да се резнеш...па после да си барабар с резняците...
Турците в България ще имат партия, и парламентарни представители, колкото и да не ви се нрави...това ще го има...поне, дотогава, докато съществуват подобни на Атака фракции, и хора с вашето мислене не осъзнаят, че не са богоизбрани, а има и други, които имат право на претенции, стига да спазват правилата ...Редактирано от - udi на 06/3/2007 г/ 15:25:38

Мошенник
06 Мар 2007 15:49
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
Точно така Удьо, е*бах му .....
dobadoba
06 Мар 2007 16:30
Мнения: 5,891
От: Bulgaria
Първанов изигра правилно картите, които му се паднаха в тази ръка. Предполагам, че в плановете му рано или късно е планирана раздяла с ДПС, а сега е удобен момент за началото й...
Доган достигна апогея си и сега малко по малко ще изчезне от небосклона на политическия живот. Изолиран от всички, няма никакви шансове.
paragraph39
06 Мар 2007 16:31
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПървановOFF-"Гоце" !!!
paragraph39
06 Мар 2007 16:37
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
UDI,
/:/ "...Турците в България ще имат партия, и парламентарни представители, колкото и да не ви се нрави...това ще го има...поне, дотогава, докато съществуват подобни на Атака фракции..."
......................................... ......................................... .....................................
Ти се моли /на Аллах ли?!/ в България да НЕ се появи Партия на кюрдите, Партия на арменците, или Партия на активните педерасти, ако щеш! Тогава ще стане ЛОШО за ДПС и сие!
Апропо, Партия "Атака" НЕ е "фракция", а си е АБСОЛЮТНО законна партия в България! И се е появила 15 години СЛЕД турскоетническата противоконституционна/по действия/ партия ДПС, а НЕ 15 години преди нея!!!

Редактирано от - paragraph39 на 06/3/2007 г/ 16:37:55

beagle
06 Мар 2007 16:40
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Уди ,
И тук се опитваш да впрегнеш коня зад каруцата... Бива , ама бивол за курбан не бива бре , аркадаш...

udi
06 Мар 2007 16:51
Мнения: 618
От: Turkey
Бигле, тоя кон дет го виждаш е резервата, отпред е впрегнат жребеца...
Параграфе, какво общо има ДПС или електората му с възможността , арменци, кюрди, педерасти, лезбийки да си имат партии...не разбирам връзката...имай впредвид, моля те, че моето интелектуално ниво е "резнато"...изразявай се по-народно...
Потапов
06 Мар 2007 17:27
Мнения: 1,220
От: Bulgaria
Уди и Пактурчин,
Хубаво се репчите с тая турска партия дето щяла да пребъде ... Но хората за друго ви говорят.
Добре представете си че един светъл ден е дошъл раят за вашите права и свободи и целите Родопи, и цялото Лудогорие, и евентуално това, което ги дели (не знам до къде се простират мераците ви за права и свободи) се върнат в лоното на майката родина со все избиратели. Питам тогава ще ви дадат ли да регистрирате партия на турците от България и с нея да участвате на какви да е избори в Турция. Ясно ти е, че отговорът е не. Ще ви се наложи да гласувате за някоя от партиите в Турция. Чудя се защо ДПС не се регистрира и в Турция и да участва в турски избори (видно електорат си има и там) - ама май такъв сценарий няма ... Сам можеш да си продължиш с мечтите. Но да ти кажа този рай дето го блянувате ще е ад с рая дето го живеете тука. Хем от две цицки да бозаеш, хем винаги парсата у тебе, хем и другите да си затварят устите - щото иначе етническия мир ... Та като почнете да гласувате за български партии тогава можете да говорите за избор. Сега гласа ви е ясен - от люлката до гроба.
дъртреалист
06 Мар 2007 17:45
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Казано е, че каквото сам си направиш - никой друг не може да ти го направи.
Трябвало било да има отделна про-турска партия.
Ами хубаво. Но, моля, не ми говори повече за равни права и т.н.
Защото ти сам се отказваш от тях.
Искаш да стоиш отделно. Не искаш да бъдеш редови гражданин.
.
Ти искаш отделна партия само за твоя род. Искаш той да стои отделно от останалото общество. И това трябвало да стане в нормалния политически процес.
Е, трябва да ти е ясно, че така не става.
Когато се работи с родове - трябва ти друга политическа система.
Родовете и племената са стар филм. Като войните с копия и лъкове.
Може да се поперчиш малко с копието, така за кодош, но после системата просто ще те отнесе.
Или се адаптираш, или изчезваш.
.
И разбери най-накрая, че ДПС е вредно за турчеещите се българи.
Държи ги в изолатор. Настоява, че те са "различни", пречи на интеграцията им.
(а, и казвам - интеграция, а не асимилация. Което прочее се прави с помаците в Родопите)
шуменско пиво
06 Мар 2007 18:18
Мнения: 3,617
От: Angola
Апропо, Партия "Атака" НЕ е "фракция", а си е АБСОЛЮТНО законна партия в България! И се е появила 15 години СЛЕД турскоетническата противоконституционна/по действия/ партия ДПС, а НЕ 15 години преди нея!!!

Пара, рядко съм съгласен с тебе, но сега - определено!
Жив и здрав!
дъртреалист
06 Мар 2007 18:24
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
А по повод на спекулацията, че Атака провокирала съществуването на про-турска партия, много моля, да се спрат опитите за елементарно надлъгване, защото е обидно. Не разговаряте с деца, че да ги надхитряте.
-
Пояснявам: В едно монокултурно общество, каквото беше България, излизането "на светло", в политиката, на националната тема е неуместно.
Това става само тогава, когато бъде провокирано. Като имунна реакция на чуждо тяло влязло в един организъм.
Атака и други такива антитела все повече ще се образуват тепърва, докато има такова мислене, че трябвало да има про-турска партия, значи - да се поддържат НЕ-български партии в БЪЛгарската политика.
Е как да стане имунната система да се съгласи да има чужди тела - бактерии в тялото?
И забележете, не турско говорещия или мюсюлманинът са чуждо тяло, те отдавна са съставна част от българския етно-комплекс.
Чуждото тяло е мафиотската структура ДПС, която може да вирее само ако в страната има "изолирани" в ъгъла "различни" граждани, чиято различност движението поддържа, за да може да спекулира с нея.

paragraph39
06 Мар 2007 18:42
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ШУМЕНСКО ПИВО,
Когато фактите говорят, Параграф39 НЕ мълчи!!!
Разбира се, ВИНАГИ нищо лично към друг форумец- аз само ДЕманипулирам Манипулации! Личностните характеристики и персоналните данни на Манипулатора НЕ ме интересуват и НЕ се занимавам с тях- те са САМОналожено ТАБУ за мен!
Дерзай!
Bay Hasan
06 Мар 2007 18:49
Мнения: 8,555
От: United States
Га си и майтапчиите...
Дургарят Потапов миролюбиво напътства нас, офцете, че е крайно време да гласуваме за български партии, чунким партията на Цонев , Владимиров, Бисеров е от Занзибар.
И ако го попитам защо аджеба требе да гласуваме за друг, а не за наш Сокол-Потапов за ма увещава ка БСП-то, СДС-то... щели да допуснат и по-некой резан до дръжавната софра.Не сега, а на куково лето, нъл Потапов?
А за дъртийо утопист-он е изкъртил сички мифки с организмо, чуждото тяло и ка Болнийо Джингиби олицетворявал имунната система.
Тежко и горко на майка България с такава имунна система.
paragraph39
06 Мар 2007 18:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ДЪРТ РЕАЛИСТ!
Абсолютно съм СЪГЛАСЕН с теб по отношение на Партия "Атака" и ДПС!
ДПС НЕ прави социална/КРАСОВА/ Политика, а прави ЕТНИЧЕСКА Политика! Което противоречи на Целите и Принципите на Демокрацията и я изопачава и изкривява!
ДПС трябва да е Сдружение, а НЕ политическа партия!
......................................... ...........
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
...
Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.
(2) ...
(3) Партиите съдействуват за формиране и изразяване на политическата воля на гражданите. Редът за образуване и прекратяване на политически партии, както и условията за тяхната дейност се уреждат със закон.

(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

Чл. 12. (1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.

(2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии.
paragraph39
06 Мар 2007 18:50
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
До довечера- до новия брой на "Сега"!
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща