Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Първанов разкритикува закона за евровота, но го пусна
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
paragraph39
06 Мар 2007 01:06
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "..."Ако партиите, които така истерично защитиха текста за уседналостта, бяха успели да мобилизират милион и половина българи, на тях въобще нямаше да им прави впечатление, че 50 хил. души в съседна Турция гласуват за ДПС...каза Росен Владимиров..."
......................................... ......................................... .....................................
Тоя, пък, к`ви ги дъвчи и к`во иска?!
Иска да има ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия и на етническите българи в България ли?!
И в коя партия щеше да ченува самият той тогава- в турскоетническата/като сега, в "обръчовата" ДПС/ или в българоетническата?! А?! Май-май, него "обръчите" го интересуват, а НЕ етността и проивоконсиуционността?!А?!
Asset
06 Мар 2007 01:36
Мнения: 455
От: Germany
Да-а, Гоцеоглу пак се занаправи на интересен...
pakturcin
06 Мар 2007 04:15
Мнения: 616
От: Bahamas
България пак ще загуби от това!!!! Запомнете ми думата!!!!!Колкото повече неща се вършат със омраза към Турците толкова повече бедничката страна ще страда!!!! Поне да направин Конституционен закон за ОМРАЗА КЪМ ИЗСЕЛНИЦИТЕ!!!! Ще е по лесно, най малко само изселниците ще са онеправдани!!! А така всички под един знаменател!!!! Очевидно е срещу Турските Изселници нека поне го направят Апачък!!!! Кажетего ТУРСКА ОМРАЗА!!!! Зада знаят съседните страни как и те даси сменят законите срещу Българските Граждани!

hubavo momce ama turce
pakturcin
06 Мар 2007 04:31
Мнения: 616
От: Bahamas
paragraf-Това което се развива е комико трагично, нека да ти отворя очичките за да се радваш по интелигентно на такава победа!!!!!!!! Единственото нещо което ви събра тука във този парламент и ви даде достатъчно гласове да приемете този унижителен закон беше общата ви ненавист срещу ДПС. И ще добавя че това ще ви е последното нещо което направихте единодушно! Понеже съм сигурен че несте във състояние да направите нещо ПОВЕЧЕ ЗА ТАЗИ БЕДНА СТРАНА! Горко на Гражданите Живеещи В България със такива политици и такива смотани партии за които ЕДИНСВЕНАТА ГРИЖА Е ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ срещу хора напуснали родината си На следващите избори ви желая много успехи на вас Атакаджиите макар и да знам че единствените радващи се извън България ще са и враговете и!!!!!! Ах Каква фашистка Радост ха ха ха ха ха Мизерии.

hubavo momce ama turce
Чичо Фичо
06 Мар 2007 07:04
Мнения: 24,838
От: United States
Не може важни стратегически въпроси да се решават конюнктурно. Зарад ДПС (по-точно, от лакомия за един-два евромандата повече) лишават от глас много повече българи в САЩ, Канада, Австралия, Русия, Украйна и т.н. Не обиждайте емиграцията, другари. Спомнете си Възраждането и ролята на емиграцията тогава.
psg
06 Мар 2007 07:13
Мнения: 1,523
От: Bulgaria
На задграничните ДПС-борци им го набутаха здраво... Но покрай сухото (кухото) за съжаление гори и суровото.
Чичо Фичо
06 Мар 2007 07:39
Мнения: 24,838
От: United States
Само дето тука суровото е много повече от сухото, и все по-много има да става.
kordova_03
06 Мар 2007 10:32
Мнения: 2,081
От: Bulgaria
Президента ¨ пусна¨ Закона, защото от първоначалната му редакция не остана нищо с поправките в преходните и заключителни разпоредби.
А и липсата на механизъм за доказване на ¨ уседналостта¨ го прави абсолютно ненужен като рестриктивна мярка.
След всички недомислия във връзка с този Закон се засегнаха правата на българите, които са ¨ отседнали¨ в страни извън ЕС.
ТАПА
06 Мар 2007 10:36
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Гоце ага яко удари феса си в земята и извика ЯХУ !
Trigger_happy
06 Мар 2007 11:12
Мнения: 568
От: Burkina Faso
Тоя еничар Р. Владимиров много нагъл бе... партиите да успеели да "мобилизират" милион и половина българи: това време, когато българите трябваше да гласуват под строй за любимата партия, преизбирана с 99, 9% отмина! Предполагам че разните му там билюкбашии организиращи гласуването на турците ще имат повече работа свързана с регистрацията им - както вече се каза, заключителните разпоредби горе долу обезмислят закона
Sabibibi
06 Мар 2007 11:57
Мнения: 415
От: Bulgaria
Гоце ! Късно реши да вдигаш рейтинга си!
Julius Caesar
06 Мар 2007 11:58
Мнения: 965
От: Bulgaria
И все пак така трябва да бъде. Който си живее в България - да гласува. Който не - или да се върне за постоянно, или да духа супата. Защото не искам някой от другия край на света, който е забравил вече и майчиния си език, да определя кой да ни управлява. А агент Гоце да не се прави на разсеян, а просто да премахне двойното гражданство и да прекара закон - който повече от примерно 5 години не е живял в България - да си губи българското гражданство и ако го иска отново - да си плати добре...а не да рецитира "I am a bulgarian..." например.
Мошенник
06 Мар 2007 12:22
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
Фичка стига се плюнчи, *****

Редактирано от - bot на 06/3/2007 г/ 13:02:21

Мошенник
06 Мар 2007 12:26
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
Гоце от Сиришник: депесарска подлога и шут на Соаполя, кво може да измисли?
beagle
06 Мар 2007 14:26
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Чичо Фичо ,
Черна , но уместна е иронията ти...


Dakl
06 Мар 2007 16:53
Мнения: 359
От: Bulgaria
От подобен ветропоказател и плазмодии в политиката като Първанов друго едва ли е възможно да се очаква!
paragraph39
06 Мар 2007 17:29
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
PAKTURCIN,
/:/ "Paragraf, ...Горко на Гражданите Живеещи В България със такива политици и такива смотани партии за които ЕДИНСВЕНАТА ГРИЖА Е ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ срещу хора напуснали родината си...
......................................... ......................................... .....................................
Ако имаш предвид Партия "Атака"- значи или си МНОГО НЕосведомен, или си много ЗАБЛУДЕН, или и двета?!
...
ЗАКОНОПРОЕКТИ НА ПАРТИЯ "АТАКА" В 40-ТО НС
......................................... ..................................
Закон за изменение и допълнение на Закона за приватизация и слелприватизационен контрол
Законопроект за изменение и допълнение на Закона за Българската народна банка
Закон за изменение и допълнение на Закона за уреждане на жилищните въпроси
Законопроект за изменение на Закона за радиото и телевизията
Закон за национализация
Законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс
Законопроект за изменение и допълнение на Закона за гарантираме на влоговете в банките
Законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката
Закон за изменение и допълнение на Закон за избиране на народни представители
Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето
Закон за изменение на Закона за концесиите
Закон за изменение и допълнение на Закона за енергетиката
Изменения и допълнения в Кодекса за застраховане
Предложение от Борислав Новев до председателя на комисията по земеделие и гори
Предложение за изменение и допълнание на Закона за авторското право и сродните му права
Предложение за изменение и допълнение в Закона за здравното осигуряване
.....................
СПРАВКА тук: Натиснете тук
......................................
Хайде, сега, дай законопроектите, коикто е изготвила и внесла ДПС, де!!!
paragraph39
06 Мар 2007 17:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
PAKTURCIN,
/:/ "...Поне да направин Конституционен закон за ОМРАЗА КЪМ ИЗСЕЛНИЦИТЕ!!!! Ще е по лесно, най малко само изселниците ще са онеправдани..."
......................................... ......................................... .....................................
И ПАК манипулираш!
"Изселниците" СЕГА НЕ са "онеправдани"! Напротив, ПРИВИЛЕГИРОВАНИ са- имат ДВЕ Гражданства, а и винаги могат да се върнат в България!
Проблемът е, че българските Граждани с българско и друго Гражданство, всъщност, НЕ са на 100% български Граждани, а са само на 50%- другите 50% са ЧУЖДИ Граждани! Те в Чужбина НЕ са длъжни да спазват БЪЛГАРСКИТЕ закони, нали- а 100% българските Граждани тук са длъжни?! Например, при БЪЛГАРСКИ Избори в Чужбина, българските Граждани в Турция са длъжни да провеждат партийните си мероприятия на ТУРСКИ език- а по българския закон са длъжни да го правят това САМО на БЪЛГАРСКИ език/чл. 6 от Закона за политическите партии/! Значи, тези български Граждани с турско и с българско Гражданство, ще нарушават БЪЛГАРСКИЯ Закон, а ще спазват турския, нали?! Е, може ли да говорим тогаз, че те са 100% български Граждани?! А?! Освен това, много е възможно български Граждани в Чужбина, които са Производители и/или Търговци, да имат интерес от закони в България, които закони да НЕ са в интерес на българските Производители и/или Търговци/ например, да НЯМА вносни мита за внос в България на техните стоки!/! Е, ако тези български Граждани в Чужбина имат право да избират депутати за българския Парламент, нали ще искат от техните депутати да гласуват в българския Парламент да НЯМА вносни мита, например?! Или да отпаднат квоти, изисквания за качество, разни сертификати и т.н.! Значи, има вероятност българските Граждани, които имат и друго Гражданство, да имат НЕбългарски интереси- и да си ги прокарват чрез техни избраници-депутати?! А щом има вероятност- по-добре да НЯМАТ Право да гласуват на български Избори, а само на избори в държавата, на която също са Граждани и в която живеят постянно и имат граждански интереси и права там! КАЗАХ!

Редактирано от - paragraph39 на 06/3/2007 г/ 17:50:00

НиеПакСмеТук
06 Мар 2007 18:28
Мнения: 133
От: Bulgaria
Аааа! Ясно - ппопуснал е закона с отвращением.
pakturcin
06 Мар 2007 20:33
Мнения: 616
От: Bahamas
paragraf- Колко от посочените законопроекти са приети във парламента единодушно????????????

hubavo momce ama turce
pakturcin
06 Мар 2007 20:36
Мнения: 616
От: Bahamas
параграф- не е важно колко ги имаш важно е колко са приети!!!!!! Разбралиме, ти законо проектите можеш даги мътиш като кокошка достатачно е да имаш един депутат в парламента а колко са гласувани и приети е друга работа!!!!!!!!

hubavo momce ama turce
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща