Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ексглавният архитект на София отново бе оправдан
Добави мнение   Мнения:9 1
Euro fool
06 Мар 2007 08:01
Мнения: 175
От: Bulgaria
Няма начин да се осъди човек от архитектурно строителната гилдия(мафия). Там отдавна е изградена система за професионално подържане, на всяка цена и на всякакви нива!
Можете да се оплаквате, колкото си искате от някоя архитектурно-строителна инстанция (примерно в община). Те по правило не приемат оплакването Ви и си провеждат това, което са решили. Отнасянето до по-горна инстанция не води до резултат, защото е въведена страхотната практика, от горната инстанция да искат отговор по жалбата от инстанцията срещу, която се оплаквате и Ви го изпращат него с придружително писмо от т.н. горна инстанция! А, то е ясно какво ще е!
Непробиваеми са! Съда се базира на експертна оценка! А, кой експерт ще се осмели да наруши негласните правила в гилдията - ще умре след това от глад!
Bester
06 Мар 2007 08:27
Мнения: 248
От: Bulgaria
Euro fool . Веднъж случайно присъствувах как една брокерка се опитваше да продаде на мой приятел градинката между четирите ниски блока срещу басейн Спартак в Лозенец. Показа скицата /или градоустройственото решение, не си спомням точно/ на парцела, на която ясно бе отбелязано, че на мястото на градинката с детската площадка се разрешава строителството на 4-етажна бизнес сграда само на по 3-4 метра от околните коперации. Документа беше ясно подписан от Янев - гл. архитект Стоян Янев, подпис и т.н. Самата брокерка се похвали, че е известна като "царицата" на градинките и изреди поне пет случая на извършени от нея подобни продажби.
Mrx++
06 Мар 2007 09:13
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Този тип е един от най-големите виновници за хаоса, който съществува сега в София. Той заедно с усмихнатия боклук Софиянски. Десетки години София няма да може да се оправи от тяхната престъпна дейност, целяща единствено лично облагодействие.
Fryslan
06 Мар 2007 09:40
Мнения: 101
От: Bulgaria
Винаги има справедливост - на този или на онзи свят!
ТАПА
06 Мар 2007 10:42
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Те оневиниха охиления боклук СофиЯМски, та този ли ще осъдят?
XYZxyz
06 Мар 2007 15:06
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda

Ще повярвам, че България става нормална държава, когато този Янев и дружката му Мафиянски влязат в пандиза задълго. Противното означава, че мафията все още управлява в България.
Не е лошо гласуващите в София да се замислят защо Мафиянски бе /пре/избиран ТРИ пъти за кмет на София. Янев вървеше заедно с Мафиянски - гласуваш за единия, избираш и двамата.
Не знам кой от двамата съсипа повече София. Мафиянски крадеше повече, но голяма част от диващината сътворена в София е дело на Янев.
INGSOC
06 Мар 2007 15:56
Мнения: 75
От: Bulgaria
ЛИНЧ !
Zmeja
06 Мар 2007 17:38
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Същият този Янев унищожи градинката в средата на пл."Възраждане", която съществува още от времето когато тази местност се е наричала "Вайс-воденица".
------------
Елин Пелин
Пижо и Пендо - Три силуета на горублянския път
........
- Кажи некоя, бре Пижо!
- Е, що че ти кажем, Пендо!
- Е, па кажи, какви новини научи у градо? Я, ете, от пусто пиенье, ти кажем, не могох носо да си подадем от кръчмата навънка. Ходих да цаньевам, ете, момето у едни хора под Вайс-Воденица. Арни човецете и арни пари даваха, ама, да простиш, коконата малко шавръклива ми се виде, та се уплаших...
plamen44
06 Мар 2007 21:16
Мнения: 2,341
От: Bulgaria
Дорде не доди бат Волен крадците и мощенниците шъ одят ненаказани!!!!!
Добави мнение   Мнения:9 1