Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
СДС се заинати за своя човек в комисията по досиетата
Добави мнение   Мнения:17 1
Euro fool
06 Мар 2007 08:13
Мнения: 175
От: Bulgaria
Лидера на СДС Петър Стоянов има в последно време много странно политическо поведение!
Заиграва се т.н. партия на Б.Борисов, която няма политичека програма, а само претенци за власт. Ние демократичните хора, не виждаме логика в това!
Предлага за представител в комисията по досиетата доказан и дори гордеещ се човек с прозвището Анархист!
П.Стоянов не се ли усеща. че е изперкал, май!
Анархистите са низвергнати от обществата във всички демократични държави. То другояче не може и да бъде - анархията е антипод на демокрацията!
А у нас всичко върви, дори "топ" журналисти от телевизии симпатизиращи на изкукалият П.Стоянов ронят крокодилски сълзи, за отказа на комисията по досиетата да бъде включен в състава и виден и никому ненужен Анархист!
Penjozi
06 Мар 2007 09:12
Мнения: 33
От: Bulgaria
Анархист да беше господина...
А той си е реално казано ТЕРОРИСТ!
Какво пише за него в пресата?:
-взривил паметник на Сталин в София
-подготвял атентат срещу В. Червенков
-ръководител на организация за бунт против властта...
------------------
Леле майко: все едно чета биографията на някой другар отпреди 9ти.
Ама боята ще кажете, гледай боята... Какво да я гледам: тези понятия се покриват с представата на демократичния човек за ТЕРОРИЗЪМ.
-------------------
Преди 2 седмици след 24 години затвор на свобода излезе Бригите Моонхаупт - известна терористка и сподвижничка на Андреас Баадер и Улрике Маинхоф - т.н. РАФ Бригади (Фракция Червена Армия, алиас Червените Бригади).
Е какво, някаква разлика има ли? Все едно сега и тя да започне политическа кариера в Бундестага...
--------------------
Неразбираемо е за мен това действие на Петър Стоянов. Тази кандидатура няма да мине.
Като че ли единствената му цел е дискредитацията на синьото пространство на международно ниво. Издигането на подобни кандидатури както и допускането на мисълта че те ще имат достъп до класифицирана информация, така както го разбират нашите нови съюзници от НАТО е меко казано необмислено. Да държиш обаче твърдо на тази кандидатура, това е тъпоумие, провокация и липса на политически морал.
aminali
06 Мар 2007 09:24
Мнения: 1,012
От: Bulgaria
Правилно му е отказано на господина - и не защото е анархист. Да оставим настрана това, че е доста 70+ (недочува и май вече не е с всичкия си), а защото няма да бъде о б е к т и в е н. След като е бил преследван от ДС, явно ще има лично отношение, все едно аз да съм съдия и да съдя убиеца на мой роднина. Ами лепвам му доживотен без да се замислям! По същата логика не трябва да се допуска в Комисията и човек, който се е облагодетелствал от ДС ...
papagal
06 Мар 2007 10:04
Мнения: 980
От: Bulgaria
Аз що съм останал със спомен че анархизмът е крайно ляво политическо движение?И ако ми е верен спомена тоя анархист чий го дири в дясна партия?
shtoto
06 Мар 2007 10:54
Мнения: 349
От: Bulgaria
MПочитаеми г-не Euro fool, извинете но май нещо бъркате , безвластието/анархизмът не е антипод/противоположност на демокрациата/народовластието. Противоположност/антипод е всяка ЕДНОЛИЧНА власт.
anarhia
06 Мар 2007 11:08
Мнения: 358
От: Bulgaria
архия - власт, управление
АНархия - безвластие
къде е лявото, къде е дясното, къде е на ......
яверт
06 Мар 2007 12:41
Мнения: 408
От: Bulgaria
Хехем сладури, за да мине тоя козел през проверката, едно от условията е да представи документ, който се казва свидетелство за съдимост.
За да бъедш допуснат до класифицирана информация едно от условията е да си неосъждан, включително и неамнистиран, със или без заличаване от регистъра.

Естествено тъпите копелета не го знаят това елементарно нещо и съответно на справката Константинов е излязал с некоко присъдим коя за хулиганство, коя за нам си кво си.

И после ДС му били виновни, че е бил достатъчно тъп че да го осъдят.
gudjonsen
06 Мар 2007 13:04
Мнения: 885
От: Bulgaria
известната комунярска тактика - оцапай някого с говна, а после го питай що смърди. Мненията под статията доказват, че: тактиката работи; авторите на мненията са си офци. И като така - почти сигурно са почитаеми членове на блатото.
alsk22
06 Мар 2007 13:35
Мнения: 405
От: Bulgaria
gudjonsen
ние може и да сме овци, а ти как можеш да докажеш, че Константинов не е осъждан, след като е.
TELESHOP.
06 Мар 2007 14:27
Мнения: 452
От: Bulgaria
alsk22
[Златен]
от Bulgaria
ние може и да сме овци, а ти как можеш да докажеш, че Константинов не е осъждан

Овцата е свикнала да я стрижат, доят и дерат и от доказателство не отбира.
Тези, които не са овци вече разбраха, че Георги Константинов НЕ Е ОСЪЖДАН.
През 1992 г. при ревизия по реда на надзора той е оправдан от Върховния съд.
Ченгета от ДС това не са го догледали и сега ще им разкаже играта, както той си знае и може.
Фандорин
06 Мар 2007 15:00
Мнения: 3,938
От: Bulgaria
Г-н Петър Стоянов заяви също така, че ако г-н Константинов е бил сътрудник на чужда специална служба, то той заслужава поздравления за това и трябва с още по-големи основания да бъде избран за член на Комисията по досиетата.
Ако това са критериите на г-н Петър Стоянов за избор на членове на Комисията, защо не помолят чуждите служби направо да номинират членовете на неродената още Комисия и да приключим с въпроса!
Legioner
06 Мар 2007 16:34
Мнения: 625
От: Bulgaria
Този не го одобрили защото бил взривил паметника на Сталин.
А кого одобряват - тези които са ги градили тези паметници сигурно.
Нещо тази държава продължават да я управляват сталинисти и чадата им. С други думи посерковци. До никъде няма да я докараме с такиви.
TELESHOP.
06 Мар 2007 17:37
Мнения: 452
От: Bulgaria
Фандорин
[Начинаещ]
от Bulgaria
Г-н Петър Стоянов заяви също така, че ако г-н Константинов е бил сътрудник на чужда специална служба, то той заслужава поздравления за това и трябва с още по-големи основания да бъде избран за член на Комисията по досиетата.


Фандорин, свикнали сме и на всякакви лъжи, ама чак пък толкова дебелашка лъжа наистина е рядкост във форума. То си пише по-горце, какво е казал Петър Стоянов:
" Петър Стоянов пък обеща да се извини, ако Константинов е бил служител на наши или чужди служби".
Това значи, че и ако Георги Константинов се окаже ченге като останалите членове на комисията, Петър Стоянов ще се извини, че се е заблудил и че е заблудил и другите.
Всеки може да се заблуди без да иска или да го заблудят, за разлика от професионалните лъжци и манипулатори.
Геният от Учендол
06 Мар 2007 18:23
Мнения: 138
От: Bulgaria
Оооп тпруу бре! Както сте я подкарали ще обезлюдите комисията бре маскари!
Това с чуждите служби хич ама хич не издържа, щото само Радичковите врабци в България не знаят, че МВР и КДС преди да избухне демокрацията бяха на практика филиали на чужда служба. Или съм в грешка.... Може би не е още чужда? А?
paragraph39
06 Мар 2007 18:32
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Британски и чешки консерватори правят нова формация в ЕП
СДС се включва, но без да излиза от ЕНП

6 Март 2007 -MEDIAPOOL.BG


Лидерът на британските консерватори Дейвид Камерън и чешкият министър-председател и лидер на Гражданската демократическа партия Мирек Тополанек обединиха усилията си за създаване на нова партия в Европейския парламент (ЕП).

Към партията, която вероятно ще заложи на евроскептицизма, се присъедини във вторник и лидерът на СДС Петър Стоянов. В същото време стана ясно, че СДС няма да напуска Европейската народна партия (ЕНП), а “ще работи за целите на Движението за европейски реформи като част от ЕНП”...
...................
ОЩЕ-ТУК:
Натиснете тук
Фандорин
06 Мар 2007 21:30
Мнения: 3,938
От: Bulgaria
До: Телешоп
Уважаеми/Уважаема Телешоп, освен във в."Сега", информация по въпроса имаше и на други места. Там се твърдеше - цитирам по памет - че г-н П.Стоянов бил казал, че много хора са намерили смелост да работят при чужди служби срещу тогавашния режим в България, но той - г-н П.Стоянов, не е намерил в себе си такава смелост.
Надявам се АЗ да не съм разбрал правилно, защото иначе е отвратително, нали?
Васуки
06 Мар 2007 21:48
Мнения: 3,605
От: India
Лаят и плюят по българските тайни служби само отрепки, боклуци и помияри на враждебни на България чужди тайни служби. Затова държавата ни е на този хал, защото във властта е пълно с токива. Пример - батвипутьо, на когото цялото семейство се изнесе извън България. Българите преценяват вярно кой кой е, затова и рейтингът на седерастията и десебейщината клони към нура. А ако гадта не е охранявана от чичо Шмуел, просто ще бъде изтрепана.
Добави мнение   Мнения:17 1