Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
НАКРАТКО
Добави мнение   Мнения:3 1
J_J
20 Мар 2007 08:20
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Чий е този 1 000 000 000 лева без 30 хиляди бе неуважаеми Николай Василев? На Лондонското сити ли са? Или твои лични?
Как така ти ще отказваш да вземаш кадърни специалисти на работа, а после ще харчиш пари за обучение?
Я вижте в коя обява за работа не са изредени изисквания към кандидата като за към топ-мениджър на IBM? Е как тогава се назначават неуки в МДААР, съда и МВР? Само защото са послушни? Или защото са от НДСВ? Толкова ли некадърници е събрал Симеон?
И вместо на компютри не е ли по-добре да ги научите държавните чиновници на едно простичко правило - ха не си си изпълнил задълженията или си нарушил закона - дисциплинарно уволнение!
Това става с Ваше простичко действие Николай Василев. Казва се заповед. А не прескъпи курсове. И особено важи за МВР! Там пък трябва и задължително след уволнението и съдебно производство.
Пиша на ти, защото изразявам отношение.
Apolitichen
20 Мар 2007 09:47
Мнения: 9,749
От: Bulgaria
По-важният въпрос е: След като бъдат "обучени" как ще се разбере, че са обучени, и как ще се разбере, че работата им се подобрила? Да не се окаже поредното източване на средства?
Впрочем концепцията на Европейския съюз е обучение на всяка възраст, но не е казано, че трябва да става с обществени средства.
metamorph
20 Мар 2007 18:49
Мнения: 3,699
От: Bulgaria
Абсолютно съм съгласен с вас .
Повишаването на квалификацията и уменията , особено в тази сфера , би следвало да е лична инициатива . И с лични средства. След като аз го правя, при несравними с техните доходи, те защо още плюнчат пръстите прехвърляйки пожълтелите бумаги( или натискат стола)?
Добави мнение   Мнения:3 1