Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Molq, za informacia otnosno forumite
Добави мнение   Мнения:3 1
Desislawa
22 Май 2007 09:52
Мнения: 0
От: Bulgaria
kazwam se Desislawa Iwanowa i sym studentka w SU wyw Fakulteta po Jurnalistika i Masowa Komunikaciq. Tazi godina se diplomiram i temata za diplomnata mi rabota e "Wlianie na on-lain forumite wyrhu medijnoto sydyrjanie- Analiz na on lain izdaniqniqta na Kapital, Nowinar i Sega w perioda 6-12 mesec 2006 g"
Towa e i prichinata da Vi pisha. Dali mojete da mi pomognete s materiali, statistiki, informaciq, otnosno forumite w saita, da mi dadete interwiu ili prosto da razgowariam s niakoi Vash kolega.
Mnogo shte se radwam, ako mi okajete pomosht.

Molia swyrjete se s men po e-mail ot registraciqta.

Blagodarai Wi predwaritelno!
Чок觧
22 Май 2007 11:34
Мнения: 7,337
От: Israel
Не ми е работа аз , инженера да ти давам акъл , но след като следваш журналистика , ти си тая , която трябва да търсиш , а не те тебе !
В смисъл : отиваш на главната страница , натискаш "Контакти"и прочиташ адреса и телефоните на редакцията ! След което или се обаждаш и искаш среща , или отиваш направо на място и разговаряш - второто е за предпочитане ! Е-майла е умряла работа , поне в твоя случай !
Ти си тяхна бъдеща колежка и ще намериш по-лесно общ език , откалкото в бъдещите ти срещи с политици, бизнесмени , учени , кретени и пр.
Така че , действай ! Върти телефони , ходи на място , питай , разпитвай , като те изгонят през вратата , влез през прозореца - така се става журналист/ка !
Желая ти успех !
Графът
24 Май 2007 12:02
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
В допълнение на Чок觧:
Нито готов анализ на влиянието на форумите, нито примери някой ще може да Ви даде наготово. Ще трябва ровене – отваряте Архив на вестника и започвате брой по брой. Още повече, че мненията от форума са под всяка статия. Вие трябва да сте ориентирана, да имате някакви примери за взаимовръзка и чак тогава да търсите контакти.
Успех!
(и използвайте кирилица!)
Добави мнение   Мнения:3 1